Anděl CZ, s.r.o.

Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
Prodej a montáž garážových, sekčních a rolovacích vrat včetně pohonů..

Výroba a instalace venkovních a interiérových zábradlí, schodišť, lávek, bran a dalších ocelových konstrukcí. Nabídka zámečnických prací.

Pohony pro ovládání vratové a bránové techniky. Sekční vrata hřídelové a řetězové. Rolovací vrata roletové nástrčné, roletové převodové a roletové trubkové.

Výroba, prodej, montáž, servis - vjezdové brány - garážová a průmyslová vrata - automatické pohony - závory

Jsme pražská firma, zabýváme se výrobou a prodejem pohonů pro křídlové brány, posuvné brány, závory, garážová vrata. - elektrické závory - garážová vrata - sekční vrata - rolovací vrata - průmyslová vrata - sekční vrata - rolovací vrata - výroba vrat, bran, plotů. - automatické vjezdové systémy značky CAME - automatické ...

Výroba plotů, madel, zábradlí a vrat.

Distribuce pohonů pro vrata a brány a automatické dveře.

Internetový prodej, e-shop: - plastové, dřevěné a pletivové ploty -terasové dlaždice, terasová prkna -hranoly -příslušenství -zahradní nábytek.

Dodávka a montáž vrat průmyslových, garážových a vjezdových bran a závor, roletových mříží, rolet a žaluzií.

Výroba, dodávka, montáž, servis: -předokenní rolety (ALU, PVC) -nadokenní rolety -garážová vrata (rolovací a sekcionální) -průmyslová vrata -bránové systémy -automatické závory -navíjecí mříže -žaluzie -brány -pojezdové-nesené -PVC-clony -rychlonavíjecí vrata.

Zámečnictví a svařování. Opravy hliníkových a nerezových dílů a doplňků na auta nebo motorky - rozvody klimatizací - olejových van - stupaček - rámů - jiných dílů a zařízení.

Zámečnictví Michal Jurčo - se zaměřuje na výrobu: - zakázková kovovýroba - zámečnické práce - vrata - brány - brány s pojezdem - oplocení - ploty - mříže - nerezová zábradlí - kovové schody, schodiště vnitřní i venkovní - drátěné programy - kovové prvky pro vybaveni kuchyní.

Dodávka, montáž: - plastová, dřevěná okna - dveře - garážová vrata - žaluzie

Prodej, montáž, servis: -průmyslová rychloběžná vrata.

Výroba, montáž, dodávka, servis: -rolety - hliníkové a PVC - předokenní, nadokenní -rolety osazené pod omítku -roletové skříně pro omítání -kombinace rolet s protihmyzovou síťkou -rolety do obvodových stěn domků -garážová vrata - rolovací, zasouvací, sekční, výklopná -průmyslová vrata - rolovací, sekční -vjezdové brány -rolovací ...

Zámečnictví - výroba a montáž plotových dílců a vrat včetně dřevěných výplní, drobné zámečnické a soustružnické práce, výroba klíčů. Prodej: - vodou ředitelné barvy - emaily - luxoly - ředidla - malířské barvy - potřeby pro malíře - levné stáčené saponáty.

Práce: -zámečnické. Výroba: -brány, mříže, ploty. -schodiště.

Poradenství v oblasti řízení výroby a poskytování služeb, životního prostředí, ekonomiky a finančnictví. Nabídka služeb: - zavedení systému managementu jakosti, enviromentálního managementu a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Kompletně zajistíme všechny činnosti nezbytně nutné pro získání certifikátu. 100% pozáruční servis a ...

Zámečnictví Výroba mříží, otvírání bytů, zámečnická údržba domů, montáže bezpéčnostních štítů a závor, montáž zámků, oplechování dveří

Prodej, montáž - garážová vrata - vjezdové brány, ploty

Řemesla, výroba - kovářské práce - zámečnické práce Výroba - trezory pro nápojové a prodejní automaty Vinotéka

Práce: -zámečnické -svařování Kovovýroba: -mříže -schodiště -zábradlí -ploty Výroba: -ocelové konstrukce

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - ploty - zábradlí

Výroba a montáž: - vjezdové brány nesené, posuvné, křídlové - automatické pohony - automatické závory - garážová vrata rolovací, vyklápěcí a sekční. Výroba: - ocelové konstrukce. Zámečnické práce na zakázku.