Anděl CZ, s.r.o.

Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Výroba - dětská hřiště - herní prvky pro vybavení dětských hřišť, škol, mateřských školek, zahrad a parků - dřevěný program prolézacích sestav, houpaček, kolotočů, pískovišť včetně krytů, skluzavekdodávka - dětská hřiště pro děti od 3 do 14 let včetně montáže a zemních prací prodej - altány - ...

Provádíme: - výkopové a zemní práce - montáž elektroinstalací - montáž zabezpečovacího zařízení firmy Jablotron - montáž kamerového systému - montáž počítačových sítí - montáž křídlových a posuvných bran firmy Tousek.

Výroba, prodej, montáž, dodávka: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře, prosklené fasády, zimní zahrady - garážová vrata

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Nabízíme: - obrábění, svařování a povrchové úpravy kovů. - výroba plotů, brány, zábradlí, schodišť, konstrukcí, součástek, boxů, stojanů a držáků včetně kalkulace, realizace, dovozu a montáže.

Výroba: - nůžkové a svinovací mříže.

Maloobchod, prodej, montáž: - podlahové krytiny - garážová vrata - sluneční zastínění.

Provádíme: - veškeré zámečnické práce. Výroba: - drátěné pletivo.

Výroba, prodej: - železobetonové a betonové ploty.

Zámečnictví: -oplocení, brána, branka, zábradlí -kování -svařování. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zakázková zámečnická i kovářská výroba.

Prodej, montáž: -sluneční clony -markýzy -venkovní termoizolační rolety, předokenní rolety -roletová vrata (průmyslová, garážová) -plastové shrnovací dveře -sítě proti hmyzu -dveře interiérové, shrnovací, lamelové, bezpečnostní -garážová vrata. Zámečnické práce. Instalatérské práce.

Dodávka - protipožární dveře Dodávka - garážová vrata sekční, rolovací, výklopná - vjezdové brány Dodávka - dveře

Kovářství, zámečnictví. Výroba: - vrata, dveře, mříže, ploty, schodiště z kovu.

Prodej, montáž: - brány, vrata - předokenní rolety - markýzy.

Prodej, montáže, poradenství: - garážová vrata - brány - předokenní rolety - markýzy, závory - pohony.

Provádíme veškeré zámečnické práce. Výroba a montáž: - vrata a brány s pohonem - zábradlí - schodiště - mříže.

Dodávka, montáž - automatické pohony vrat a dveří - vjezdové brány - garážová vrata.