Anděl CZ, s.r.o.

Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Prodej: -okna: -plastová - GEALAN -eurookna - SoftLINE -špaletová na památkové a historické budovy -dveře: -interiérové - Solodoor -vchodové - SoftLINE, VARIOPUR -garážová vrata -markýzy, žaluzie, parapety. Provozovna, sídlo: -Valašské Klobouky tel.: 7757567456 Aleš Sýkora email: klobouky@oknohit.cz.

Zámečnická výroba: -automatické vratové systémy -volně nesené posuvné a křídlové brány: -s dálkovým či ručním ovládáním -zábradlí, schody, schodiště -ocelové konstrukce.

Zámečnictví. Výroba, kovovýroba: - zařízení prodejen - mříže, kovové konstrukce - oplocení, vrata, branky - schodišťe a zábradlí - nerez, kov, hliník.

Práce: -truhlářské, truhlářství -stolařské, stolařství. Práce : formátování, olepování, kolíkování truhlářských materiálů. Zakázková výroba : - kuchyně, kuchyňské linky - ložnice, postele - vestavěné, šatnové skříně s pos. dveřmi - dveře interiérové, posuvné, skládací, vchodové - vrata - schody, - bary, světelné ...

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 20.04.2015 do 01.05.2025 Zámečnické práce, kovovýroba: - výroba plotů, bran, branek, vrat, zábradlí - sváření. - cnc obrábění.

Zakázková výroba, stolařství, prodej: -dřevěný nábytek: -bytový včetně sedacího čalouněného, do interiérů, hotelový, kancelářský. Rekonstrukce, realizace: -vybavení nábytku interiérů: -kanceláře, hotely, banky, úřady, obchody, byty. Práce: -truhlářské, zakázkové truhlářství: -dřevěné okna, dveře, balkóny, přepážky, ...

Prodej: - plastová okna, dveře - garážová vrata.

Kovovýroba a zámečnictví -nabízíme komplexní služby včetně montáže zakázkového zámečnictví a kovovýroby, tj. opracování kovových materiálů – plechy, profilované železo, tyčoviny -konstrukce, schodiště, zábradlí -brány, ploty, vrata, dveře, mříže -přístřešky, reklamní tabule -skladovací regály, manipulační vozíky -další dle zadání ...