Anděl CZ, s.r.o.

Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Instalace, montáže: - sítě proti hmyzu - stínící technika - horizontální žaluzie, textilní roletky DEN-NOC, vertikální žaluzie, venkovní žaluzie, venkovní rolety, screenové rolety, markýzy výsuvné - garážová vrata - pergoly - parapety interiér - exteriér. Zámečnická výroba z hliníku.

Zajišťujeme zaměření, montáž a dodávku stínící a garážové techniky. -žaluzie -rolety -pergoly -sítě proti hmyzu -markýzy -screenové rolety -vrata sekční, průmyslová

Zámečnictví Smolinka Kroměříž vyrábí a montuje standardní i atypické výrobky ze železa i oceli. Zámečnické práce: - zakázkové výrobky ze železa a oceli - vrata, brány, schody, ploty, mříže, přístřešky, zábradlí - ocelové konstrukce. Klempířské práce - výrobky z materiálů měď, titanzinek, pozink. Kovářské práce - na prodej ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ploty, pletivo, oplocení -topenářský, vodoinstalační, plynařský materiál -dřezy, dřezové baterie, doplňky -odsavače par, digestoře -kotle, kamna a krby -bojlery, ohřívače vody -obklady a dlažby -sanitární keramika -koupelnový nábytek -koupenové doplňky pro dům a byt, hotelový program i ...

Firma Petry Pisklákové - Bezúdržbový plot působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Dodáme a instalujeme bezúdržbové hliníkové ploty, branky, brány, zábradlí a pergoly se střechou i bez nebo garážová stání. Výhodou je velká variabilita. Při výběru plotu máte mnoho možností - hliníkový plot tyčkový, okenicový nebo pláňkový systém a ...

Dodávka, montáže, servis: -privátní a průmyslové vratové systémy -vjezdové brány, závory, vrata. Veškeré služby zákazníkům od konzultace po realizaci. Servisní kancelář - tel.:721077088 .

Zastoupení francouzské společnosti Maine Plastiques. Výroba z plastů, zpracování plastů: -plastové profily - PVC, Everwood -novoplastové desky -plastové ploty, oplocení bazénů -plastové brány, pergoly, zábradlí, obkladové profily. Práce: -zalisování tiskovin: -letáky, směrnice, tabulové jízdní řády. Sídlo: - Napajedla, ...

Český výrobce plastových barevně-stálých palubek, shrnovacích dveří, polstrování a oplocení. Vyrábíme plastové profily, instalujeme shrnovací dveře a polstrování do dveří. Ploty včetně brán a branek dodáváme na klíč. Výroba, sklady: - Ostrožská Nová Ves, Lhotská 772.

Maloobchod, prodej, montáže, výměna: -plastová okna a dveře -dřevěná eurookna a dveře -hliníková okna a dveře -vstupní, interiérové dveře -garážová vrata -střešní okna -oplocení, branky, brány. Sídlo: -Okna Macek s.r.o. Dubňany, Nádražní 1701.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Výroba, montáž a prodej: -plastových oken a dveří - systém REHAU. -kompozitová okna- systém REHAU GENEO -hliníkové okna a dveře ALURON. Maloobchod, prodej, montáže, dodávka: -příslušenství pro plastová okna a dveře -interiérové dveře -garážová vrata HORMANN -zimní zahrady.

Práce, služby: -oplocení pozemků, ploty na klíč. Kovovýroba, výroba, prodej: -zámečnické výrobky: -plotové sloupky -brány -dveře. Prášková lakovna: - Zlín-Jaroslavice, Návrší. Tel.603 838 698

Zámečnictví. Kovovýroba, výroba: - mříže - brány - branky - vrata - ploty - zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce.

Kovářství. Zámečnictví. Výroba: - dekorativní, celokovový, ručně vyráběný nábytek - brány - křídlové i pojezdové - kovové ploty - ochranné i okrasné mříže - schodiště, zábradí - zbraně. Vše je v kovaném i v zámečnickém provedení, nebo kombinace se dřevem či Lexanem. Renovace a rekonstrukce.

Společnost TRIDIF, obch. výr. společnost, s.r.o. se zabývá výrobou pletiva a stavbou plotů na klíč. Vyrábí a prodává pletivo k oplocení. Provozuje eshop, kde pořídíte kvalitní pletiva, pozinkované dráty i speciální do vinohradu, plotové panely, dílce, betonové ploty, gabiony, brány i doplňkový materiál. Najdete nás ve Starém Městě u Uherského ...

Dodávka, montáž: -stínící a garažová technika: -rolety -pergoly -žaluzie -sítě proti hmyzu -markýzy -screenové rolety -vrata sekční, průmyslová, výklopná -mříže -brány.

Prodej, montáže: - plastová okna - plastové dveře - hliníkové okna a dveře - posuvné dveře HS portál a PSK - garážová vrata - doplňky k oknům - hliníkové systémy.

Naše firma OKNOSTYL group s.r.o. sídlící v Kuřimi se zabývá dodávkou, prodejem a montáží plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří, střešních oken, žaluzií a garážových vrat. Působíme v celé ČR. Dodávka, prodej a montáž: - plastová okna, eurookna, hliníková okna, střešní okna - garážová vrata - zimní zahrady - vchodové a posuvné ...

Naše firma OKNOSTYL group s.r.o. sídlící v Kuřimi se zabývá dodávkou, prodejem a montáží plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří, střešních oken, žaluzií a garážových vrat. Působíme v celé ČR. .

Výroba: -stínící technika: -žaluzie -rolety -markýzy -zastínění zimních zahrad -garážová vrata -bezpečnostní mříže -sítě proti hmyzu -lamelové dveře. Prodej: -hliníkové profily -rattanový nábytek -sedací soupravy.

Výroba: -sanitární program pro handicapované: -madla k WC, vaně, umyvadlům a do sprchy. Zakázková zámečnická výroba, kovovýroba: -vrata, brány -protipožární dveře, okna -ocelové konstrukce -schodiště, zábradlí. Výroba, ostření, broušení: -vrtací, frézovací nástroje -kovové součásti. Svářečské práce. Reference: - ...

Zámečnictví. Zakázková zámečnická výroba: -atypické zámečnické konstrukce pro interiéry i exteriéry -ocelové schodiště - rovné, točité -ocelové zábradlí schodišťové i balkonové -nerezové zábradlí -ocelová okna i celé prosklené stěny -dveře, vrata v kombinaci ocel, dřevo.