Anděl CZ, s.r.o.

Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
Společnost CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ve Zlíně se specializuje na prodej a montáž garážových, průmyslových, sekčních vrat, vjezdových, křídlových, posuvných bran, závor, rolovacích mříží, dveřních systémů, markýz, teras i plotů z WPC. Současně se zabývá poradenstvím v této oblasti. Sekční garážová vrata - montujeme vrata od výrobců ...

Společnost CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ve Zlíně se zabývá dodávkou a montáží WPC teras a plotů výrobce WoodPlastic. Odolné terasy z materiálu WPC nabízíme v šesti moderních designech a osmi barevných variantách s imitací dřeva. Na bezúdržbové ploty poskytujeme garanci až 25 let. Terasy Premium, Max - vysoká kvalita, atraktivní design, záruka ...

Zámečnická výroba: - z nerezu a klasické oceli. Výroba: - zábradlí, mříže, přístřešky - stavební konstrukce - posuvné brány s pohonem - balkony - ocelové terasy, ocelové schodiště - hydraulické nádrže - výroba na přání zákazníka.

Řemesla a práce: -kovovýroba -soustružnické -frézařské -vrtařské -dělení materiálu -zámečnické. Výroba: -výkladce, přepážky -zabezpečovací mříže -regály -dveře do obytných kontejnerů -ochranné rámy terénních vozidel.

Výroba, montáž, truhlářství, stolařství, truhlářské a stolařské práce: Nábytek: -na míru dle přání zákazníka -z masivu, lamina, podýhované dřevotřísky nebo kombinace masiv-lamino, masiv-podýhovaná dřevotříska -dub, buk, olše, borovice, jasan -vestavěné skříně -dřevěné stojany, krabičky na víno -dveře, vrata a zárubně -pegoly, ...

Umělecké kovářství, zámečnictví. Výroba: -kované postele, stoly, židle -lavečky -zábradlí -brány -oplocení -schody -mříže -přístřešky -bytové doplňky.

Výroba, prodej a montáž: -stínící technika -garážová vrata -horizontální, vertikální a hliníkové venkovní žaluzie -předokenní rolety -okenní a dveřní sítě proti hmyzu -shrnovací dveře na míru -švédské silikonové těsnění.

Prvotřídní stínící technika vyrobena v České republice. -rolety -žaluzie -sítě proti hmyzu -markýzy -garážová vrata Veškerá stínící technika - kvalita, spolehlivost, pečlivost, profesionální služby a příjemné ceny

Montáže plotů a pletiva: -pletivo -sloupky -panely EURO -branky -podhrabové desky -dráty.

Oplocení pozemků na klíč, brány a branky. Stavby plotů na klíč.

Terasová prkna: - WPC dřevoplastové terasy - WPC terasy Woodplastic. - WPC terasy SILVADEC - WPC terasy BambooGard Plotovky - plotové systémy: - WPC dřevoplastové ploty - WPC ploty Woodplastic.

Okna, dveře: -dřevěné, plastové, hliníkové -dveřní výplně -parapety -žaluzie a rolety -sítě proti hmyzu -zimní zahrady -venkovní rolety -garážové vrata -střešní okna.

Stolařství, truhlářství Dřevěné stavební výrobky provádíme v EURO IV 72 (zesílený rám i křídlo 72 mm): -okna IV 72 -balkónové dveře IV 72 -vchodové (vstupní) dveře IV 72 -vrata IV 72. Materiál - třívrstvý lepený hranol 72mm: -smrk napojovaný -smrk nenapojovaný -dub -merant (malajský dub) -borovice

Výroba: -technické vytlačované profily z PVC: -stavební profily -speciální profily: -plotové profily, vinařské sloupky -interiérové profily (nábytkářské) -podlahové, kobercové lišty -ploty. Pobočka: Praha Horní Počernice, Bystrá 1720 tel.: 281925530 email: praha@polyprofil.cz.

STAVEBNÍ ZÁMEČNICTVÍ, ŽELEZÁŘSTVÍ. Kovovýroba: -kovové, železné, ocelové výrobky: -výkladní skříně -vrata -brány -dveře -mříže. Výroba, montáže, servis: -automatické otevírací dveře -posuvné dveře.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -lisování na výstředníkových lisech -broušení, leštění. Výroba na zakázku: -mosazného kování -rekonstrukce, repliky kování (starožitné-hrady, zámky) -ocelová vrata, brány, dveře, zábradlí, ploty.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Zámečnické práce a kovovýroba. Montujeme a vyrábíme kvalitní vrata a brány.

Umělecké kovářství: - kované brány, branky - kované výrobky do interiéru, exteriéru - plastiky.

Strojírenská výroba a kovovýroba je hlavní činností firmy TRIOMETAL Nový Hrozenkov, která působí převážně v regionu Vsetín, Zlín, Zlínský kraj. Do výrobního programu společnosti patří kovové, ocelové svařence, ocelové konstrukce pro stroje, rámy strojů a strojírenské díly - komponenty. Vyrábíme také ocelové přepravní a skladovací palety i ...

Zámečnická výroba: - vjezdové brány (pojezdové, samonosné, jednokřídlé, dvoukřídlé atd.) - stříšky, přístřešky (nad vchody, garáže, terasy atd.) - pergoly - schodiště (vnitřní i venkovní) - zábradlí Obrábění - soustružení, frézování, vrtání. Svařování: - elektrickým obloukem - v ochranné atmosféře (CO2, Argon) Dělení ...

Společnost Manila vrata - Iva Juříčková je zastoupením pro sekční vrata Trido v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Dodáme dřevěná vrata, sekční, posuvná, rolovací, křídlová či výklopná vrata. Zajistíme montáž i servis vrat. Montáž, servis: -vrata. Výroba, zakázková výroba, prodej: -dveře: -venkovní, vnitřní, -dýhované, plné, ...

Profesionální montáž a prodej stínící techniky. Odborné poradenství. Dodáváme interiérové horizontální nebo vertikální a plisé žaluzie, látkové rolety a sítě proti hmyzu. Dále montujeme venkovní žaluzie a rolety, garážová vrata, markýzy a stínění zimních zahrad. Máme velký výběr látek a barev.

Plotové centrum. Montáže plotů na klíč. Prodej: - kovových a zděných plotů - brány - příslušenství. Poskytujeme nezávazné nacenění objednávky.