Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Společnost Maco studio s.r.o. Fryšták poskytuje fotoslužby i videoslužby a webdesign. Tvorba webových stránek. Studio, střih, editace, kopírování aj. zpracování videa a foto: - firemní prezentace - svatby, dokumenty - natáčení v extrémních podmínkách. Digitální tisk: - letáky, etikety, vizitky, velkoplošný tisk, polepy aut. ...

Technické služby: - podnikání v oblastech nakládání s odpady - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje - kovoobráběčství - zámečnictví - práce zemními a stavebními mechanismy - zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu - montáž, opravy a revize výhradně elektrických zařízení - výroba rozvaděčů nízkého napětí - ...

Zahradnické potřeby: - Sadba - Substráty - Rostliny - Hnojiva - Bylinky - Květiny pokojové - Ovoce - Zdravá semínka - Zelené hnojení - Doplňková Zelenina - Pěstitelské potřeby - Ochrana rostlin - Zahradní nářadí - Zavlažování - Chemické prostředky - Sklenky a pařeniště - Zahradní stroje - Sady k pěstování - Zahradní vybavení ...

Květinářství. Maloobchod, prodej: -sušené rostliny, trávy a plody (široký sortiment) -aranžérské potřeby -řezané květiny -proutěné zboží. Služby: -aranžování květin do přinesených nádob -svatební, slavnostní a příležitostná vazba -květinová úprava interiérů -poradenská služba.

Práce: -vodoinstalační -plynárenské -topenářské Dodávka, montáž: -vodoinstalace -kanalizace -ústřední topení -plynoinstalace -solární systémy -zavlažovací systémy

Výroba betonových plotů. Montáže plotových systémů provádíme nejčastěji v okolí Znojma, Brna, Mikulova. Prodej betonových desek a sloupků pro stavbu svépomoci vč. poradenství. Stavební, výkopové i dokončovací práce. Dále zajišťujeme: zahradní architekturu, úpravy zahrad vč. kácení porostu, starých stromů (prořezávky), údržba zeleně. Výroba, montáž ...

Zahradnictví, prodej - jehličnany - keře, stromy - rostliny, květiny - přísady zeleniny. Návrhy, realizace a údržba zahrad.

Zahrady Morava jsou skvělým místem pro zahradní nadšence. Na jejich eshopu najdete širokou škálu produktů a vybavení pro zahradu.

Velkoobchod, maloobchod květinářství, prodej suchých, květinových vazeb, květinové vazby: -řezané květiny -hrnkové květiny -sušené rostliny -vazby-svatební, slavnostní, příležitostné -aranže ze sušiny -zahradní keramika -okrasné květiny-bonsaje, mobilní zeleň, sukulenty, kaktusy -bytové fontány

Květinová farma - prodej řezaných květin, pěstování, prodej semínek - dovoz květin až do domů - okolí Znojma - svatby - kurzy - vazby květin, věnců i ekologické pěstování Pěstování květin bez pesticidů.

Společnost Služby města Moravský Krumlov, příspěvková organizace má na starost správu a údržbu města Moravský Krumlov. Předmětem činnosti naší organizace je správa, péče a rozvoj nemovitostí ve vlastnictví zřizovatele, výroba a rozvod tepla, provozování koupaliště, veřejných WC, čištění města a zimní údržba, odvoz komunálního odpadu, provozování ...

Záhradní služby BOROBUDUR realizují zahradnické služby jako je návrh a realizace zahrad, zakládání trávníku, instalace automatických závlahových systémů, stavba jezírek, potůčků a vodopádů, prodej a instalace automatických sekaček.

Zahradnictví, e-shop. Prodej, eshop: -cibuloviny -dvouleté rostliny -balkónové rostliny -léčivé rostliny -trvalky -kbelíkové trvalky -pivoňky -skalničky -dřeviny -vodní rostliny aj.

Rodinné zahradnictví. Velký výběr letniček, bylinek a zeleninové přísady.

Využití odvozní soupravy(dřevo) -štěpka -biomasa. Lesnické práce a služby -těžba dřeva -přibližování dřeva -doprava dřeva -pěstební činnost -poradenská činnost. Autodoprava: -nákladní doprava. Dřevovýroba, výroba: -palivové dřevo Průmyslová ulice areál ČD Prodej: -dřevěné obaly a výrobky -široká škála dřevěných ...

Ovocná a okrasná školka. Zahradnictví, pěstování, prodej: - dřeviny - ovocné stromky, stromy: - meruňka, slivoň, třešeň, višeň, broskvoň, hrušeň, jabloň - okrasné stromky. Maloobchod, prodej: - hnojivo - substrát, zemina - semena, sazenice.

Firma Akebie zahrady s.r.o. se specializuje na návrhy a projekty, realizaci a údržbu zeleně.

Květinářství zajišťuje nákup, rozvoz a doručení květin v Ostravě a okolí. kamennou prodejnu najdou zákazníci v OC LASO a Masarykově Náměstí v Ostravě. Květinářství zajišťuje květinové dekorace a floristickou výzdobu pro různé příležitosti. Prodej pokojových a řezaných květin, květinových dekorací.

Dovoz, velkoobchod, prodej, rozvoz: - řezané květiny z Holandska, Kolumbie, Dánska, USA, Thajska - řezaná zeleň - pokojové rostliny - exotické květiny - sušené květiny - aranžérský materiál - floristický materiál.

Velkoobchod: -řezané květiny -řezaná zeleň -pokojové rostliny -sušené květiny -exotické květiny -aranžerský materiál. Specializace na řezané květiny z Dánka, Holandska a Belgie.

Realizace bezúdržbových zahrad, údržba zahrad a zeleně, semenářství, dřeviny na objednávku etc.

Prodej ovocných keřů a stromů z vlastní produkce. Možnost nákupu přes e-shop. Závlahové systémy pro zahrádkáře, prodej zahrádkářských potřeb (substráty, ochranné fólie, hnojiva a postřiky, odborná literatura)

Výhradní dovozce strojů německé firmy CLAAS a švédské firmy VÄDERSTAD pro ČR. Stroje jsou určeny pro použití v zemědělství. CLAAS je výrobcem strojů pro sklizeň, tažné traktory a manipulátory VÄDERSTAD vyrábí secí stroje a stroje pro zpracování a úpravu půdy. Velkoobchod, dodávka, prodej: -zemědělská technika, stroje, technika nová ...

Jak již název napovídá, firma vyrábí na zakázku nábytek z palet, respektive paletový nábytek. Zhotovuje sedačky, konferenční stolky, postele a další nábytek pro Vás dům či zahradu z dřevěných palet.

Naše firma, která se zabývá dřevovýrobou, se specializuje především na výrobu palet, europalet a dřevěných obalů. Naším zaměřením je také zpracování a pořez dřeva a provozujeme pilu. Dřevěné obaly a palety dodáváme po celém území České republiky.