Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Společnost MoVa zahrady s.r.o. se specializuje na modernizaci zahrad - stromy, pokojové, řezané rostliny, mechové obrazy, zeleninová sadba a další.

Realizace zahradnických úprav -terénní úpravy pozemku -založení záhonů -výsadby rostlinného materiálu s kůrováním založení trávy -pokládka kobercových trávníků -řešení problematických míst a svahů v zahradě. -realizace okrasných, koupacích jezírek a vodotečí -práce s kamenem -práce se dřevem -realizace menších dřevěných teras a ...

E-shop s přípravky pro péči o zahradu a trávník. Prodej robotických a vřetenových sekaček, zahradního nářadí a nářadí pro obrábění půdy. Instalace a servis závlahového systému, venkovního osvětlení, robotických sekaček. Údržby zahrad.

Autodoprava: - silniční - kontejnerová doprava. Stavební činnost: - výkopové práce. Svoz a likvidace odpadů. Celoroční údržba komunikací. Terénní úpravy: - parkové a sadové údržby zeleně. Restaurace U Kočky: - stravování. Kulturní a společenské zařízení: - sál, kapacita 300 míst.

Služby: - sečení, sekání travnatých ploch - měřidla INSIZE výroba a distribuce elektřiny E-shop: - LED osvětlení - knihy, publikace Ubytování Ostrov u Macochy tel.: 603 279 153

Nabízíme ekologické služby. Zaměřujeme se na výsadbu a údržbu zeleně, úklidové služby, zednické práce, vyklízení objektů, demoliční práce atd.

Zahradnictví La Toscana prodává okrasné rostliny a stromy, bylinky, hnojiva, substráty, postřiky, ovocné stromy a keře a sazenice zeleniny. Mezi další činnosti se řadí návrhy a realizace zahrad, poradenství, údržba zeleně a stříhání keřů.

Zahradnictví Jurka nabízí letničky a trvalky, přísady zeleniny, hlíny a substráty, jiné doplňkové zboží. Zabýváme se také realizací zahrad a výsadbou městské zeleně. Dokážeme provést výsadbu travin, keřů, ovocných stromů i vzrostlých okrasných stromů. Také Vám pomůžeme nebo poradíme s údržbou Vaší zahrady. Zahradnictví se skládá z jednoho ...

Jiří Spisar se zaměřuje na kácení, ořezy, sekání, údržbu zeleně, likvidaci pařezů a štěpkování.

Služby, prodej: -zahradní architektura -projekce, realizace zahrad -okrasné rostliny -zakládání a údržba zeleně.

Služby: - zakládání a údržba zeleně - ošetřování stromů - kácení stromů - výškové práce - sečení břehů vodních toků - čištění vodních toků - rekonstrukce a údržba chráněných území - hnízdní podložky pro čápy

Zahradnictví Vodní Zahrada provozované paní PhDr. Ivou Doležalovou nabízí zákazníkům široký sortiment vodních a bahenních rostlin, okrasných travin, středních a vysokých trvalek z vlastní produkce. Dále se specializujeme na stavbu okrasných jezírek, vodních prvků a přírodních koupacích biotopů. Naleznete nás v obci Komořany, okres ...

Internetový obchod - balkónové květiny trvalky, traviny, keře - floristické pomůcky - aranžovací potřeby a materiály Prodej - balkónové květiny trvalky, traviny, keře aranžování květin Návrhy a realizace - zahrady

Společnost Zahradní a stavební, s.r.o. je zahradnická a malostavební firma. Vlastníme zahradní techniku - od kultivátorů, sekaček, křovinořezů přes motorové pily až po vlastní nákladní kontejnerový automobil. Provádíme drobné stavební práce - dlažby, obklady, ploty, terasy, fasády, omítky, malby.

Služby: -údržba zahrady -technické -mulčování okolo chodníků, silnic, cyklistických a vinařských stezek, náspů, příkopů polí apod. -sečení břehů řek a potoků -sečení náletových dřevin - úprava zarůstajících cest -soukromý zemědělec.

Icha Petr se zaměřuje na návrhy, realizaci a údržbu zahrad.

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -poskytování zahradnických služeb

Zahradnické služby - kompletní realizace zahrad - údržba a likvidace zeleně na malých i velkých prostorech Prodej - rostliny

Zakládání zahrad Projekty zahrad Výsadba živých plotů Terénní úpravy Zakládání trávníků Závlahové systémy Kácení a prořezávání Arboristika Zeleň v interiérech Zimní údržba cest .

Zahradní a zemědělské služby. Návrhy, realizace, údržba zahrad.

Okrasná školka, zahradnictví. Pěstování, prodej: - okrasné dřeviny, stromky, keře (listnaté, jehličnaté), jehličnany - pnoucí, vřesovištní růže. Projekce, realizace: - sadové úpravy - rodinné zahrady - výsadba dřevin - údržba veškerých prostranství.

Obrovský výběr cibulovin. Prodeji květin, realizacím a projektováním zahrad se věnujeme od roku 1995. Žijeme květinami a snažíme se dodávat co možná nejkvalitnější cibuloviny a sazenice květin.

Naše firma se zabývá veškerými zemními a výkopovými pracemi, především však neřízenými zemními protlaky. Dále také nabízíme terénní úpravy, přípravné a dokončovací práce pro stavby, vrtání plotových sloupků a další. Realizujeme také výkopy pro zahradní jezírka, přípojky (voda, topení, plyn, elektro, kanalizace), okopávání vlhkých domů a nebo ...

Zahradní architektura: - projekce a realizace sadovnických úprav - řez a ošetřováni keřů, stromů, živých plotů - ořez stromů horolezeckou technikou - pokládání travního koberce - prodej okrasných rostlin.