Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Profesionální hodinový manžel pro váš dům, byt i zahradu. Pokud potřebujete podat pomocnou ruku, jsem zde pro vás. Starám se o vaše nemovitosti v Praze a okolí. Veškeré práce pro Vás udělám pořádně a hlavně rád. Jakožto hodinový manžel nabízím cenově dostupné a spolehlivé služby, které vám pomohou dokončit práci.

Údržba a realizace zahrad - zakládání a realizace zahrad - prořezávání okrasných a ovocných stromů - sekání travnatých ploch - aranžování sušených květin .

Ing. David Bobrzyk se zaměřuje na návrhy, realizace a údžbu zahrad a zeleně a na instalaci zavlažovacích a osvětlovacích systémů.

Zahradnické centrum 4500 m2. Zahradní architektura. Vazba květin. Dekorace, poradenství. Balkónové rostliny, trvalky, dřeviny.

Služby: -svoz domovního odpadu -údržba zeleně -údržba veřejného osvětlení -čištení komunikací a prostranství -autodoprava -prodej písku a drtí - tepelné hospodářství.

Příprava nemovitostí k prodeji-pronájmu-bydlení. Zajistíme malířské práce, podlahářské práce, vyklízení nemovitostí, zahradnické práce, opravy-úpravy interiéru a vybavení.

Provádíme arboristické práce: - péče, kácení, výsadba dřevin - likvidace dřevní hmoty štěpkováním a frézování pařezů

Gold Praga s.r.o. je stavební firma, která nabízí širokou škálu služeb v oblasti stavebnictví, zahradnictví a vývozu septiků a jímek. Firma sídlí v Praze a má více než 20 let zkušeností v oboru. Mezi její hlavní činnosti patří: - Stavební a dokončovací práce: rekonstrukce bytů, domů, koupelen, kuchyní, podlah, střech, fasád, izolací, ...

Dvořákovy stromky. Prodej: - ovocné - okrasné dřeviny - vánoční stromky - smrky, jedle, borovice - živé ploty. Prodáváme i v Hulíně Zahradnické práce: - výsadba stromů a živých plotů, úpravy zahrad.

Kácení stromů - prořez stromů Úklidy Veškeré zahradní práce - údržba zeleně (i dlouhodobě) - sekání trávy (včetně odvozu)

Služby: -zahradnické -projekční kancelář -realizace -školka okrasných dřevin. Prodej, e-shop: -květiny, dřeviny.

Specializací firmy Tomáš Mach jsou komplexní návrhy a realizace zahrad. Provádíme údržbu zahrad a veřejné zeleně, pokládku kobercových trávníků, výsadbu vzrostlých stromů a keřů, rekultivace a samozřejmě také celoroční údržbu. Naleznete nás na adrese Do údolí 173/8, Praha 8. Služby, práce: - návrhy a projekty zahrad - návrhy a realizace ...

Zabýváme se zahradní architekturou. Máme jak projekční kancelář, tak zakázkové květinářství. Uděláme vám vizualizaci zahrady. Instalujeme závlahové systémy. Sídlíme v Kongresové centru na Praze 4.

Zemědělství: -pěstování obilí -rostlinná i živočišná výroba -terénní úpravy zahrad, parků, sadů.

Technické služby, příspěvková organizace obce Šenov u Nového Jičína. Služby: - sběr, třídění odpadů a jejich zneškodňování - údržba majetku obce - úklidové služby - údržba veřejné zeleně - opravy vozovek a chodníků.

Služby: -Činnosti v rostlinné výrobě; terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch

Společnost J.k.STADO s.r.o. se sídlem v Úvalech u Prahy se již od roku 2016 zabývá veškerými zemními a výkopovými pracemi. V rámci naší činnosti nabízíme také stavební práce, kdy se zaměřujeme především na realizaci pozemních staveb. Současně zajištujeme také prodej sypkých materiálů a poskytujeme silniční nákladní a kontejnerovou přepravu ...

Luboš Havlík je hodinový manžel, provádí montáž nábytku, malířské práce, drobné domácí práce, zahradnická činnost, deratizace a další.

Dodávka, servis automatických zavlažovacích systémů. Působíme v Česku i na Slovensku. Další služby: - pokládka travních koberců - stavba bazénů a jejich rekonstrukce - návrhy a stavba zahradních jezírek.

Firma Libor Stavař se sídlem v Rychvaldě nabízí širokou škálu služeb v oblasti elektro a hodinového manžela a je odborník na elektroinstalace, opravy nebo údržbu. Firma je držitelem oprávnění § 8 vyhl. 50/78 Sb. Mezi služby, které firma Libor Stavař elektro poskytuje, patří: - elektroinstalace (v novostavbách i rekonstrukcích, včetně rozvodů, ...

Služby - sečení zahrad - vyžínání krovinořezem, strunovkou, kosou - drobné práce s motorovou pilou - služby pro zemědělství, práce s traktorem a smykovým nakladačem, mulčování a sečení luk a pastvin

Činnost: - zahradní architektura - design zahrad u soukromých, ale i veřejných objektů - dodávky materiálu pro zahradu (rostliny, substráty, mulčovací kůru, písek, hnojiva..)