Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Realitní služby Realitní služby Úklidové práce - domácnosti - firmy Údržba - zahrady

Služby: -parkové úpravy -ozelenění -kácení a úpravy vzrostlých stromů. Návrhy, realizace, údržba: -zahrady, atria, interiéry.

Realizace a rekonstrukce - zahrady

Služby: -zpracování návrhů ozelenění -okrasné dřeviny -lesní a okrasné sazenice -parkové a zahradní úpravy -habr -živé ploty -expediční místo Vražkov, Roudnice nad Labem.

Zahradní práce - různé zpracování projektů dle požadavků zákazníka - počítačové návrhy 2D a 3D - terénní úpravy a odvodnění pozemku - realizace automatického zavlažovacího systému - rekonstrukce zahradúdržba zahrad - jednorázová i celoroční komplexní program - sečení - hnojení - vertikulace a chemické postřiky travnatých ploch ...

Návrhy, realizace, údržba: -závlahové systémy CLABER -zahradní stavby -zemní práce -dodávka ornice -výsadba zeleně -arboristické práce -oštření vzrostlých stromů -rizikové porážky.

Služby: -architektonické studie, interiéry, fasády -urbanistické studie -územní plány. Poradenství: -úpravy zahrad -alternativní energetika -barevná typologie osob -grafologické rozbory písma.

Služby: -rekonstrukce zahrad -úpravy veřejné zeleně -zahradní architektura -zahradní doplňky, osvětlení.

Služby: -zakládání a údržba okrasných zahrad a parků -sadové úpravy-projekce i realizace -zeleň, zahradnictví, konifery, keře, trávníky, výsadba, stromy, inventarizace závlahy, zahradní architektura -chemická likvidace plevelů -sekání a údržba trávníků -automatické závlahové systémy-montáž, dodávka -kácení, ...

Zahradnické služby: -zahradní realizace -údržba zeleně -prodej zahradnických potřeb.

Služby: -kompletní realizace zahrad a parků včetně návrhů zeleně -poradenství v oblastech zahradní a krajinářské tvorby -dodávky rostlinného materiálu a travního semene -zakládání trávníků, pokládka travnatých koberců -údržba soukromé, firemní i komunální zeleně -rozpočty sadových úprav -kácení rizikových stromů i v ...

Služby: -zakládání - realizace okrasných zahrad -návrhy, realizace a údržba zahrad i veřejné zeleně -návrhy a realizace závlahových systémů -zahradní a krajinná architektura.

Projektování, realizace a údržba zeleně. Poradenství v oblasti zahradní architektury.

Technické služby: -správa a údržba veřejné zeleně -čištění města a zimní údržba -opravy komunikací -zámečnictví -provozování pohřebišť -provozování parkovišť a veřejných WC -odvoz odpadu -stavební sutě -skládka -údržba komunikací a veřejného osvětlení městských a příměstských částí -provozování psího útulku -uzavřená ...

Pokládání travních koberců. Naše rodinná firma se specializuje především na pěstování travního koberce z vlastní produkce, který pěstujeme ve volném prostranstvím. Působíme již od roku 1996, tudíž máme dlouholeté zkušenosti. Zaručujeme rychlou a kvalitní pokládku travního koberce a služby s tím spojené (úprava terénu, položení, uválení, zalití ...

Služby: -zahradnictví. Maloobchod, prodej: -květiny, zelenina, okrasné a ovocné dřeviny -balkónové květiny -zahradní nábytek VLADYKA.

Služby: -rizikové kácení stromů, sesazování korun, zdravotní a bezpečnostní řez -odborné posouzení statiky stromů -údržba a revitalizace parků a chráněných území.

Projekce, rekonstrukce, realizace, údržba zahrad, parků, firemní, městské i krajinné zeleně: -terénní úpravy -založení trávníků, květné louky -výsadba dřevin, vzrostlých stromů a keřů -založení trvalkových záhonů -založení střešních zahrad -dodávka a instalace interiérových rostlin -kácení a sadovnické probírky -frézování ...

Služby: -zahradnictví -květinové dekorace -vazba květin -výzdoby prostorů -prodej zahradnických produktů -okrasné keře -trvalky -okrasné stromy -balkónové rostliny -prodej řezaných květin -doplňkový prodej zahrádkářských potřeb.

Služby: -zahradní architekt -pergoly -zahradní jezírka -skalky -parky -posouzení kvality dřevin -poradenství v oboru parky-zahrady- zahradní stavby -sadové úpravy -realizace -údržba zahrad -městská zeleň, parky. Prodej: -dřeviny -substráty.

Služby: -autorizovaný zahradní architekt nabízí zahrady na klíč, projekty a realizace -sadové úpravy s důrazem na udržovatelnost, záruky -moderní trendy -vysazujeme vzrostlé stromy a pěkné keře -udržujeme firemní zeleň.

Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě kromě veterinárních činností; terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch.

Služby: -komunální technika -čištění a údržba komunikací -údržba veřejné zeleně, veřejné osvětlení.

Jihočeská firma nabízející komplexní realizaci a údržbu zahrad, parků a veřejné zeleně měst a obcí. Provádíme projektování, zemní práce a úpravy terénu, výsadbu a následnou údržbu zeleně u firemních, veřejných či soukromých objektů včetně zimní údržby zpevněných ploch. Prodej zahradního materiálu. České Budějovice a okolí, jižní Čechy.