Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Provádíme stavební úpravy, bourání, demolice, stěhování, úklid prostor, revitalizace bytových jader, rekonstrukce bytů, suchá výstavba, podlahové krytiny, malířské a natěračské práce, vyklízení, zemní, výkopové, zahradnické práce.

Izolace stavebních konstrukcí - střechy, bazény, jezírka, fasády. Kompletní montáž klempířských prvků. Pomoc s realizací zelených střech.

Radek Cibulka poskytuje komplexní služby v oboru zahradnictví - od zahradní architektury až po samotnou realizaci sadovnických úprav a následnou údržbu zahrad.

JIMAR SERVIS s.r.o. se zaměřuje na úklid, mytí oken, výškové práce, kácení stromů a na pronájem plošin.

Péče o stromy: -všechny typy řezu -kácení stromů v jakýchkoliv podmínkách -instalace vazeb -péče o památné stromy, parky, aleje -pohotovost, havarijní stromy Výsadba, údržba: -zahrad, parků -ovocných a okrasných dřevin Navrhování, konzultace, realizace: -dotace na stromy, zpracování žádostí -odborné posudky a projekty na ...

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2009. Stavby pozemní (též katalog typových rodinných domů), průmyslové, dopravní, vodohospodářské: -výstavba objektů na klíč, novostavby, rekonstrukce, poradenství v oboru -demolice včetně likvidace sutě a odpadu -stavební práce, obklady, dlažby -sádrokartonové práce, příčky -technická ...

Hodinový manžel - montáž a opravy nábytku - výměny zásuvek a vypínačů - malířské a natěračské práce - práce na zahradě - mytí výloh a vitrín.

Bulka s.r.o. se zaměřuje na klempířské práce, zateplení budov, mytí oken, kácení stromů a na další výškové práce.

Služby: - údržba komunikací a veřejného prostranství - údržba budov a majetku města - údržba místního hřbitova - údržba zeleně - provoz koupaliště - správa a údržba svěřeného majetku - provádění výkopových a zemních prací.

Naše realizační zahradnická firma provádí komplexní služby v oblasti návrhů zahrad a zeleně, zabývá se vlastní realizací zahrad a následnými údržbami zahrad i další zeleně. Z dalších činností nabízíme zřizování skalek, výstavbu suchých zídek, výsadbu ovocných a okrasných stromů včetně vzrostlých stromů, výsadbu keřů a živých plotů. Dále provádíme ...

Billa Clean s.r.o. se zaměřuje na stavební a zahradnické práce a poskytuje marketingové služby.

Radim Soukup se zaměřuje na údržbu zahrad, parků, kácení stromů a další zahradnické práce.

Realizace a údržba zeleně: -celoroční údržba zeleně dle požadavků. Odborné jednorázové práce: -údržba trávníků (trávníky) a trávníkářství -zakládání trávníků, sekání trávy -pravidelné pokosy -odplevelování, hnojení -odstranění náletů a křovin -výhraby listí, vláčení, válení, závlahy -kácení a arboristika -kácení stromů běžné i ...

Realizace a údržba zeleně: -celoroční údržba zeleně dle požadavků. Odborné jednorázové práce: -údržba trávníků (trávníky) a trávníkářství -zakládání trávníků, sekání trávy -pravidelné pokosy -odplevelování, hnojení -odstranění náletů a křovin -výhraby listí, vláčení, válení, závlahy -kácení a arboristika -kácení stromů běžné i ...

Úklidové služby - úklid firem i domácností - úpravy a realizace zeleně - mytí oken a výloh - čištění koberců. Hodinový manžel - údržbářské práce - čištění odpadů - stěhování nábytku.

Výkup palet a dřeva, kácení stromů i rizikové.

Společnost Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. provozuje technické služby: - svoz odpadu - provoz sběrných dvorů a separace odpadů - údržba zeleně - nákladní autodoprava - údržba komunikací - údržba veřejného osvětlení - správa hřbitova

Péče o vzrostlé stromy a odborné ošetření stromů. Zajištění rizikového kácení s využitím stromolezecké techniky. Ořezy stromů a kácení. Ošetřování památných stromů.

Zemní práce. -příprava terénu -zakládání zahrad -likvidace zeleně aj.

Služby: - projekční činnost, přípravy projektů pro výsadby zeleně ve volné krajině - výsadba zeleně - revitalizace a zakládání zeleně v blízkosti zemědělských a průmyslových objektů - poradenská činnost

PFM-Greenvia s.r.o. v oblastizeleni realizuje projekci, realizaci a údržbu.

Činností EXTERIER - DESIGN s.r.o. je: - exteriérová architektura rodinných domů. - zahradní architektura. - veřejná zeleň - sadové úpravy měst, obcí, parky, dětská hřiště.

PUCLE SLUŽBY s.r.o. poskytují: -úklidové služby -čištění interiéru automobilů -čištění čalounění a koberců -drobné zahradnické a pomocné práce -vyklízení nemovitostí -roznos letáků a reklamních tiskovin ve Svitavách.

Zvládnu vše s.r.o. se zaměřuje na služby hodinového manžela, úpravu zeleně, malířské, elektroinstalační, zámečnické a instalatérské práce.