Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Pasporty a inventarizace městské zeleně. Hodnocení provozní bezpečnosti stromů Znalecké posudky zeleň. Služby: Hodnocení stavu stromů -inventarizace stromů -posuzování provozní bezpečnost stromů -oceňování stromů a keřů -ISAT - nástroj pro efektivní plánování péče -stromy pod kontrolou. Pasporty zeleně a komunikací: -Pasporty ...

Služby: - realizace a údržba zahrad - projekce zahrad - závlahové systémy

Poradenství, vypracování návrhu, realizace a výsadba, sekání, kosení: -zahrada, zahrady -firemní areály -veřejná zeleň -trávníky, trávníků Dodávka výsadbový materiál. Pokládka trávníkové koberce, trávní koberec. Údržba zeleně, tvarování okrasné stromy a keře. Pobočka: Podluží Prušánky, a.s. Hodonín - Brandlova

Činnost: - správu budov - údržbu technického zařízení budov - ostraha objektů - úprava zeleně a venkovních ploch.

Hodinový manžel. Oprava nábytku vodovodů, střechy, údržba. Instalatérské, zámečnické. Kompletní přestavba koupelny. Veškeré montáže. Starost o zahradu, sekání trávy, střihání a řezání keřů. Čistění a údržba bazénu. Kácení stromů.

Práce, služby: - péče o stromy a keře ve městech, zástavbách, zahradách a parcích - provádíme ořezy stromů (suché, zlomené větve, redukce koruny, tvarování) - kácení v zástavbě a stísněných podmínkách - tzv. rizikové kácení - řez ovocných dřevin - údržby zanedbaných ploch (výřez náletu, pokos křovinořezem) - výsadby menšího rozsahu a ...

Práce: - zednické - podlahářské - údržbu zeleně Půjčovna nářadí.

Stavební práce: - novostavby - rekonstrukce budov - zateplení fasád - sádrokartonářské práce - zděné, drátěné ploty. Zahradnické práce: - realizace, údržba zahrad - terénní úpravy.

Služby - kompletní údržba zeleně - rizikové kácení stromů - výškové práce - úklidové služby.

Hodinový manžel - malířské a natěračské práce - zahradncké úpravy, sekání trávníků, úprava záhonků - drobné zednické práce.

Zahradní architektura - zahradní design soukromých a veřejných objektů - projektování a realizace zahrad.

Služby: - odborné ošetření stromů - řezy - rizikové kácení - bezpečnostní vazby korun

Kácení stromů: - rizikové - klasické. Údržba zeleně a travních ploch.

Provádíme úpravy a realizace zahrad. Služby: - sekání trávy - zakládání a údržba trávníků - zahradní práce - úprava, revitalizace a realizace - kácení stromů - těžba dřeva - rizikové kácení stromů.

Naše společnost poskytuje služby v oblasti stavebních a zemních prací, autodopravy, prodeje nových bytových jednotek a prostor k pronájmu. Působíme na trhu již od roku 2001. Zabýváme se průmyslovou i bytovou výstavbou a působíme převážně na Blanensku. Disponujeme moderní technikou 20-ti kmenovými zaměstnanci, kteří jsou speciálně školení a ...

Sadové a parkové úpravy. Závlahové systémy. Realizace zahrad.

Realizace, dodávky: - zahrady - závlahové systémy - závlahy zahrad, parků.

Zahradní architekt Simona Burešová nabízí profesionální zahradnické služby a zahrady na klíč. Provádíme také rekonstrukce starých zahrad, interiéry zimních zahrad, zahradní úpravy v okolí firem, údržbu. V našem zahradnictví najdete vše pro vaši zahradu: Prodej, služby: -pokojové a venkovní rostliny -svatební a smuteční vazby -ovoce a ...

Projekce, realizace, údržba: - okrasné zahrady, předzahrádky, parky, střešní zahrady včetně jezírek a vodních prvků.

Rizikové kácení stromů. Arboristika - ošetřování dřevin. Ekologická likvidace dřevní hmoty. Štěpkování. Ostraňování pařezů.

Návrhy a realizace - výsadby zahrad a zimních zahrad - výsadby v interiéru - poradenství - zahradní jezírka - zahradní architektura - závlahy.

Rizikové kácení stromů Komplexní služby v oblasti realizace a údržby zeleně - realizace zahrad - sadovnické úpravy - vegetační řezy stromů Služby v lesnictví.

Služby - komplexní péče o dřeviny - arboristika, kácení - ořezy stromů.