Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Údržba veřejné zeleně. Zahradní architektura. Návrhy a realizace zahrad.

Zahradnické práce všeho druhu. Realizace, údržba zahrad. Kácení stromů. Prodej: - okrasné dřeviny.

Služby: - přípravné práce pro stavby - specializované stavební činnosti - nakládání s odpady - silniční motorová doprava nákladní - údržba zeleně - zimní údržba.

Zahradnictví: - návrhy a realizace zahrad - údržba a renovace zeleně - závlahy zahrad - kácení a řez stromů.

Hodinový manžel. Údržba budov. Údržba zahrad.

Hodinový manžel: - údržba domů, zahrad, servis automobilu - opravy spotřebičů - malování bytů - dovoz, složení písku, uhlí, stavebního materiálu - vyčištění kotle - Lokalita: - Prostějov, Konice, Protivanov, Boskovice a okolí.

Výškové práce za pomocí horolezecké techniky: -nátěry střech, konstrukcí -podbíjení podhledů -opravy komínů -výměna střešní krytiny -rizikové kácení stromů.

Drobná stavební činnost, úprava zeleně, úklidové služby, údržba nemovitostí. Ruční mytí vozidel. Pneuservis.

Realizace a údržba zeleně: - zelené plochy, veřejná zeleň, historické parky, krajinářské a ekologické plochy.

Návrhy, realizace zahrad, zahradní architektura. Veřejná zeleň, údržba zeleně. Zahradnictví.

Návrhy, realizace: -zahrady -sadovnické úpravy.

Realizace zahrad Zahradní jezírka: - okrasné zahradní biotopy - účelová-koupací jezírka - potůčky a brody - gejzíry atd. Dřevovýroba: - altány - pergoly a jiné dřevostavby - potoční stavidla - opalovací mola - okrasné studny - mosty - ploty. Kamenné stavby ze štípaného kamene: - kamenné zídky - krby - schody - ...

Zahradní a krajinářská tvorba. Květinářství. Zahradnictví Zábřeh: - Závořická 22, tel.:583411219, 739510908-9.

Kompletní servis v oblasti lesního hospodářství a péče o ostatní zeleň. Práce v lese. Výkup dřeva. Parkové úpravy. Rizikové kácení stromů.

Údržba zeleně - posečení trávy, stříhání keřů, úprava terénu, výsadba stromů a keřů.

Zemní a výkopové práce. Demolice budov včetně základů. Regulace a čištění vodních toků i nádrží. Kácení a likvidace starých stromů včetně vytrhání pařezů, vyžínání křovin a travních porostů i mnoho dalších.

Bened - projekce, realizace a údržba zeleně Dolany Zahrady: - realizace zahrad. Návrhy a instalace: - automatické závlahové systémy. Výstavba: - okrasná jezírka a koupací jezera. Zahradní centrum, prodej: - okrasné dřeviny.

Stavební firma. Stavby na klíč Rekonstrukce a opravy Fasády Kamenné zdivo Terénní úpravy Zahradní jezírka Realizace okrasných zahrad Projektová dokumentace.

Zahradnické práce. Kácení a pořezy stromů. Práce se dřevem, kovem, betonem, komíny, okapy, stříšky, ploty, řez a tvarování stromů, rizikové kacení, údržba neudržovaných zahrad.

Služby: - návrhy a realizace zahrad.

Realizace a údržba zahrad Kompletní údržba travnatých ploch Údržba živých plotů, květinových záhonů. Zahradnictví Prodej: -řezané, pokojové a balkonové květiny -osiva a sadby -ovocné a okrasné stromky -květináče -zahradní substráty. Aranžování.

Služby: - kácení vzrostlých stromů - ořezy vzrostlých stromů - bezpečnostní vazby stromů - frézování pařezů - sečení křovinořezem.

Trávník servis: - trávníky - závlahy - hnojiva - údržba dřevin.

Zámečnické práce: - zábradlí, schody, mříže - konstrukce - svářečské práce - kácení stromů, údržba zeleně.