Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Zabýváme se činnostmi okolo domu.Renovujeme zateplujeme okna a dveře, vyrábíme nábytek dle vašeho přání, pokládáme nové a opravujeme staré střechy, pečujeme o zeleň a postaráme se i o úklidové práce a mnoho dalších řemeslných činností. Pokud nemáte čas ani sílu oceníte naše ruce.

Údržba a realizace zahrad pro Plzeň a okolí. Sekání trávy s odvozem, vyčištění pozemku, provzdušnění trávníku, postřiky, založení trávníků, zavlažování, řez ovocných stromů a živých plotů, údržba záhonů, kácení stromů, komplexní péče o travnaté plochy. Zakládání zahrad vč. návrhu. Nátěrové práce.

Služby - návrhy a realizace zahrad - péče o trávníky a zahradu - kácení dřevin - pokládka travních koberců - závlahové systémy - jezírka.

Služby, práce: - sekání, kosení trávy - sečení parků, fotbalových hřišť, svahů, mokřadů - údržba hřbitovů.

Služby - návrhy a realizace zahrad - údržba zahrad - zahradní architektura, okrasné zahrady a koupací jezírka.

Zahradnické služby: - návrh, realizace, údržba zeleně - zakládání trávníků - montáž závlahových systémů - výstavba jezírek - úprava ploch pro ozelenění (zemní práce).

Činnost: - zahradnictví - návrhy a realizace zahrad Výroba, prodej: - med

Služby: - arboristika - péče o dřeviny a zeleň - řez stromů - rizikové kácení - výsadby a realizace zahrad - bezpečnostní vázání stromů

Květinářství - prodej čerstvých řezaných i hrnkových květin - květinové vazby. Zahradnictví U MINERÁLKY - prodej rostlin, letniček, balkónovek, sazenic zeleniny, trvalek - výsadba a údržba rostlin, zeleně - adresa: V Alejích, Tachov.

Práce: - sekání trávníků, sečení trávy - štípání, řezání dřeva - práce s křovinořezem, motorovou pilou - kácení stromů.

Činnost: - návrh, realizace, údržba zahrad - údržbu trávníku - řez okrasných, ovocných dřevin - tvarování živých plotů.

Služby: - návrhy a realizaci zahrad či jezírek - sadové úpravy

Práce: - návrhy, realizace zahrad - údržba zeleně - montáž závlahových systémů.

Návrh a realizace zahrad. Květinářství - prodej květin - nám. Osvobození 43, 331 41 Kralovice, tel. 722 021 543 - Stará náves 39, 331 51 Kaznějov, tel. 728 659 437. Další činnost: - zednické práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce.

Zahradnické služby - údržba zahrad - návrhy a projekty zahrad - výsadba rostlin - realizace zahrad, pokládka traních koberců.

Projekce a realizace zahrad - údržba zahrad - řez stromů a keřů, stříhání tvarovaných živých plotů - hnojení, odplevelování - údržba trávníku - projekty a počítačová vizualizace zahrad.

Služby: - arboristika - péče o zeleň - výsadba a ošetřování dřevin - kácení stromů - projekce parky, zahrady - výškové práce - monitoring dřevin - pokládka dřevěných šindelových střech

PROSTROM Bohemia s.r.o., dříve Sdružení PROSTROM, poskytuje zahradnické služby již více než 20 let. Hlavní nabídku našich služeb tvoří inženýrská a konzultační činnost, arboristika a realizace sadových úprav a údržba zeleně všeobecně. V rámci těchto činností se zaměřujeme mimo jiné na ošetření památných stromů, bezpečnostní vázání korun ...

Nákladní autodoprava. Výstavba: -fotbalová hřiště s povrchy třetí generace -sportovní areály -travnatá hřiště -víceúčelová hřiště a umělé sportovní povrchy - rekonstrukce -travnatá hřiště Prodej: -speciální hnojiva. Regenerace a ošetřování: -travnatá hřiště. Prodej: -travní osiva -automatické závlahové systémy.

Profesionální údržba zeleně. Návrhy, realizace, údržba, obnova: - rodinné zahrady: - automatické závlahové systémy - vodní prvky - koupací a okrasná jezírka, vodní biotopy - terénní úpravy - tvorba skalek a dodávka kamenů - založení trávníku, komplexní péče o trávníky - řez ovocných a okrasných dřevin - drobné ...

Společnost EUROPA Union Service a.s. působí v oblasti personálního poradenství již řadu let. Zabýváme se vyhledáváním vhodných kandidátů na požadované pozice, nabízíme služeby spojené s personální politikou a nově také firemní účetnictví s daňovým poradenstvím. Zaměřujeme se na zabezpečení lidských zdrojů v oblastech průmyslu, řízení či obchodu a ...

Firma Petr Šnobl poskytuje úklidové služby, údržbu nemovitostí, zeleně, úklid areálů, čištění interiérů i venkovních prostor. Úklidové služby poskytujeme obyvatelům, firmám, městům i obcím. Poskytované služby: - pravidelný i jednorázový úklid bytů a domů - vyklízení nemovitostí, půd, sklepů - čištění fasád, okapů a střech - mytí výloh a ...

Realizace parků a zahrad - ošetření stromů a keřů - kácení stromů - zakládání zahrad, parků - zakládání trávníků. Vinotéka, prodej, e-shop - víno jakostní, sudové.