Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Činnost: - arboristika - rizikové kácení stromů - odborné ořezávání stromů - péčo o stromy - frézování pařezů - návrhy, realizace, údržba zahrad.

Zahradnictví Malus - projektování, realizace a údržba zahrad.

Služby v oblasti kácení a ošetřování stromů, parkových a zahradních úprav pro Vás zajistí firma Vladimír Bodlák. Provádíme zdravotní i bezpečnostní řezy, kácení stromů, prořezy a kompletní ošetřování stromů. Dále se také zaměřujeme na truhlářské práce, výrobu altánů, pergol či teras. Naše firma sídlí na adrese Na Vošverku 85, Čelákovice – ...

Návrh, realizace, údržba: - zahrady, zahrad

Služby: - zakádání, údržba zeleně - likvidace plevelů - chemické ošetření rostlin - ošetření stromů proti Klíněnce Jírovcové.

Služby: - svatební floristika - květinový servis - projektování, realizace a údržba zahrad - tématické a sezónní dekorace

Návrhy, projekce, realizace, údržba: - zahrady - závlahy Údržba zeleně.

Návrh a realizace zahrad - zahadní pergoly, terasy - zahradní jezírka - gabiony - okrasné stromy, křoviny a květiny - okrasné kameny, sochy, valouny - revitalizace parků a zahrad - údržba zahrad. Prodej, pokládka - zámková dlažba - terasová dlažba - kamenná dlažba - schody, palisády.

Projekce, realizace a údržba zahrad, správa parků - zahrady na klíč - návrh a realizace zahradní architektury - závlahové systémy.

Realizace a údržba okrasných zahrad a veřejné zeleně - zakládání trávníků - výsadba keřů, vzrostlých stromů, záhonů a skalek - realizace okrasných a koupacích jezírek - ošetřování památných stromů.

Služby: - účetnictví - daně - mzdy Návrhy, projekce, realizace, údržba: - zahrady - zahrad. Tel: 607 524 915

Služby: - výškové práce - péče o zahradu - údržba zahrad

Služby: - návrh, realizace, údržba zahrad.

Firma Vratislav Ryšánek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Provádíme kompletní zemní práce, řezání živičných povrchů a betonu, bourání betonu a živice, úpravu zeleně a také provozujeme nákladní autodopravu. Naši provozovnu naleznete na adrese Masarykovovo nám.39, Nové Dvory, okres Kutná Hora. Služby, práce: - zemní práce - ...

Práce: - zednické - údržba zeleně.

Recyklační centrum Kutná Hora: - bioodpady - stavební odpady - ostatní odpady - služby - demolice objedktů, zemní práce Autodoprava. Údržba zelených ploch, výsadba zeleně.

Úklidové práce, správa a údržba domů - úklid domů, kanceláří - mytí oken - hodinový manžel - zahradnické práce - malování.

Práce: - zahradnické - zakládání, údržba zahrad - péče o trávník.

Autodoprava: - odvoz odpadních vod, fekálií, vývoz jímek (cisterna) - nákladní autodoprava (Tatra, Mercedes Atego). Služby: - zemní práce - zakládání zahrad - sekání trávníků.

Služby: - projekce, realizace a údržba zahrad

Naše travní koberce jsou vypěstovány z vysoce kvalitních tuzemských travních směsí v těchto kategoriích: -středně zátěžový–pro zahrady a parky -hřišťový–pro vysokou zátěž na sportovištích. Široké využití: -parky -zahrady -střešní zahrady -fotbalová hřiště -dětská hřiště -ostatní travnaté plochy.

Purum s.r.o. je českou společností působící v oblasti odpadového hospodářství. V rámci našich služeb se zejména zaměřujeme na odvoz a přepravu odpadů, odstraňováním odpadů a nebezpečných odpadů, jejich recyklaci a využití.Dále mezi naše služby patří ekologické poradenství, facility managementem a čištění a údržba kanalizací. Kanceláře naší ...

Služby: - vnitrostátní nákladní doprava - kontejnerová doprava - úklidové služby - mytí oken - hlídání dětí - údržba zeleně.