Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Sečení a mulčování travnatých ploch.

Zahradnictví. Služby: - projektování, realizace okrasných zahrad u rodinných domů - návrhy zahrad, zahradní architektura - automatické závlahové systémy - rekonstrukce stávající zahrady - údržba zeleně - kácení, řezy.

Realizace, rekonstrukce a údržba zahrad. Tvorba zahradních jezírek. Řez živých plotů a odbornou péči o ovocné dřeviny včetně řezu a výsadeb.

Naše firma se zabývá projekcemi, realizacemi zahrad a zahradní architekturou. Navrhujeme parky, zeleně měst a obcí, provádíme sadové úpravy, kácení stromů a frézování pařezů. Zakládáme trávníky sportovišť a gofových hřišť. Prodáváme sazenice dřevin a doplňky zahrad - drcenou kůru, rašelinu či kameny, geotextilie a motouzy. Pronajímáme minibagry, ...

Úprava zahrad: -návrhy a realizace zahrad -zahradnické služby.

Návrhy, realizace i údržba okrasných zahrad.

Kompletní realizace biosolárních střešních zahrad, zelených střech a fotovoltaických systémů na klíč pro rodinné domy a firmy. Vyřídíme dotace. Zajistíme údržbu.

Rizikové kácení v omezených prostorech. Stromy: - posouzení stavu - návrh způsobu ošetření - odborné ošetření - zdravotní, redukční a bezpečností řezy - instalace bezpečnostních vazeb - výsadba a údržba zeleně.

Služby: - zařizování pohřbů, parte, nabídka smutečních květinových vazeb - technické služby - zahradnické práce, práce se stroji, instalatérské práce, elektro - prodej popelnic - správa bytů.

Hodinový manžel: - montáže nábytku - čištění odpadů - montáže baterií - sekání trávy Pokrývačství, tesařství.

Společnost Jezírko Servis poskytuje konzultace, jak v dnešní době realizovat levné bydlení v přírodě. Současně nabízí kompletní realizace bydlení a celého okolí domu - zahrady, zahradní jezírka - koupací, okrasná, na chov ryb, bio bazény. Působí v regionu Zlínský kraj, Jihomoravský kraj, Praha.

Zahradnictví, zahradnické práce: - výsadba záhonů, rostlin - sadové úpravy - založení trávníků - úpravy - živé ploty - ořez, kácení stromů - frézování pařezů. Návrhy, realizace: - zahrady. Maloobchod, prodej: - zahradnické potřeby - výpěstky: - okrasné, balkónové rostliny a trvalky - ovocné a vzrostlé stromy.

Projekce, návrhy na počítači, vizuální animace: -zahrady -parky /parků/. Realizace, výstavba: -privátní zahrady -veřejná prostranství -trávníkové plochy /trávníky/ -drobná zahradní architektura: -pergoly, treláže, květinové zídky, vodní plochy. Údržba zahrad: -prořez stromů a keřů -chemické ošetření, hnojení a sečení ...

Drobné zednické práce a řemeslné práce. Údržba nemovitostí. Údržba zahrad.

Návrhy zahrad a realizace zahrad. Prodej: - zahradní květináče, zahradní nábytek a doplňky, terasy a chodníky, dětské prvky - stínící plachty.

Zahradník. Realizace a údržba okrasných zahrad. Zakládání trávníků. Údržba trávníků. Živé ploty.

MiSta stavební společnost s.r.o. je firma s působností v regionu Zlínský kraj a Brno. Zaměřuje se na novostavby i rekonstrukce domů, restaurátorství se zaměřením na historické stavby. Novostavby rodinných domů a bytová výstavba patří mezi, stěžejní činnosti naší firmy. Ve větší míře však provádíme přestavby rodinných domů, historických staveb a ...

Zahradní centrum. Prodej: - sortiment rostlin: - jehličnany, listnaté stromy a keře - dřeviny na živé ploty, vzrostlé stromy, solitéry - balkonové květiny, bylinky, trvalky, letničky, růže, pnoucí rostliny, rododendrony a azalky - ovocné stromky - okrasné trávy - vřesy - chryzantémy - substráty, hnojiva. - zahradní ...

Zahradní služby: -projektování a realizace zahrady -terénní úpravy -zakládání trávníků -úprava a údržba skalek -řezání, tvarování stromů a keřů -celoroční údržba zahrady, travnatých ploch, bonsají, rostlin -návrhy a realizace automatických závlahových systémů. Prodej: -dřevní štěpka -bonsajového materiálu a nářadí.

Společnost Maco studio s.r.o. Fryšták poskytuje fotoslužby i videoslužby a webdesign. Tvorba webových stránek. Studio, střih, editace, kopírování aj. zpracování videa a foto: - firemní prezentace - svatby, dokumenty - natáčení v extrémních podmínkách. Digitální tisk: - letáky, etikety, vizitky, velkoplošný tisk, polepy aut. ...

Veškeré zahradní práce: - sekání trávy, čištění pozemků - rizikové kácení, ořez ovocných stromů Návrhy zahrad a jejich realizace. Drobné stavební práce.

Údržba komunikací, dopravního značení. Údržba veřejné zeleně. Instalace, údržba veřejného osvětlení. Správa dětských hřišť. Svoz komunálního odpadu, vývoz odpadkových košů Provoz sběrného dvora.

Hodinový manžel. Běžné domácí údržbářské práce. Práce na zahradě. Malířské a natěračské práce. Drobné zednické práce.

Extrémní zahrady poskytují služby Kompletní zahradnické práce: - obnova, renovace a údržba starých a dlouhodobě neudržovaných zahrad a pozemků - rizikové kácení - kácení v rámci sadů a zahrad RD - úprava živých plotu a solitérů - hodinový zahradník - mulčování - sečení ruční sekačkou, křovinořezem - čištění pozemku od ...

Zahradní služby Zlín. Návrhy, realizace, údržba zahrad, veřejné zeleně Výkopové práce a modelace terénu Závlahové systémy Výsadba, údržba zeleně, travních koberců.