Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Chcete potěšit svou přítelkyni, maminku nebo babičku. Potom neváhejte navštívit Květinářství Kottová, které nabízí rozmanité druhy řezaných i hrnkových květin. Uvážeme Vám kytici pro radost, sváteční, k narozeninám, ale i tu svatební. Naleznete nás na adrese Martínkovská 371 ve městě Vyšší Brod. Udělejte radost květinou.
Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Služby: -truhlářské práce. Maloobchod, prodej: -okrasné dřeviny.

Zahradnictví. Výroba smuteční vazby, kytic a dekorací k různým příležitostem - na svatby, narozeniny, výročí, promoce apod. Dodáváme zboží pohřebním službám ve Zlíně, Otrokovicích a Bílovicích Prodej dárkových věcí, hrnkové i řezané květiny. Výkup chvojí z thújí, cypřišů, jedlí, stříbrných smrků.

Zahradnické centrum 4500 m2. Zahradní architektura. Vazba květin. Dekorace, poradenství. Balkónové rostliny, trvalky, dřeviny.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny. -keramika.

Společnost Flamengo květiny s.r.o. provozuje květinářství ve 200 prodejnách, po Brně a Praze nabízí rozvoz květin. Čerstvé květiny od floristů nabízí i na svém eshopu.

Dvořákovy stromky. Prodej: - ovocné - okrasné dřeviny - vánoční stromky - smrky, jedle, borovice - živé ploty. Prodáváme i v Hulíně Zahradnické práce: - výsadba stromů a živých plotů, úpravy zahrad.

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -zeleninová sadba -okrasné stromky -ovocné stromky -pohřební květiny. Služby: -vazba květin -výzdoba restaurací -svatební kytice. Výroba, prodej: -slaměné kruhy.

Malobochod: -řezané květiny -pokojové venkovní a balkonove květiny -sušina, dárkové zboží -návody na pěstování pokojových rostlin, lyofilizace, zásilkový obchod.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -okrasné keře -jehličnany -ovocné stromky -trvalky.

Služby: -zahradnické -projekční kancelář -realizace -školka okrasných dřevin. Prodej, e-shop: -květiny, dřeviny.

Zabýváme se zahradní architekturou. Máme jak projekční kancelář, tak zakázkové květinářství. Uděláme vám vizualizaci zahrady. Instalujeme závlahové systémy. Sídlíme v Kongresové centru na Praze 4.

Zahradnictví, květinářství. E-shop, maloobchod, prodej: - rozvoz květin, kytic do domu, donáška květin do domu - řezané, hrnkové květiny, sazenice - okrasné a ovocné stromy, keře - sazenice, semena, cibuloviny - hnojiva.

Zahradnictví Chovanec je zahradní centrum v Lipníku nad Bečvou specializující se na vlastní pěstování a prodej keřů, ovocných stromů a bahenních ibišků. Na e-shopu si můžete vybrat fólie izraelské značky GINEGAR.

Zahradnictví, okrasná a ovocná školka - Ing. Jan Bielmacz nabízí k prodeji široký sortiment rostlin pro Vaši zahradu. Najdete u nás celou řadu odrůd ovocných stromků, jehličnany, růže, okrasné keře i pnoucí dřeviny. Sídlíme v obci Kozolupy, okres Beroun. Zahradnictví, ovocná školka, prodej: Ovocné stromky, keře: - meruňky, švestky, ...

Výroba, prodej: -umělé květiny, stromky -bonsaje -dekorace interiérů. Maloobchod, prodej: -květiny, květinářství -dárkové předměty, zboží -dárky.

Blanka Veselá provozuje květinářství a prodává řezané a hrnkové květiny a doplňkové zboží.

Kamenné květinářství i e-shop se sídlem v Praze. Rozvoz po Praze do 90 minut.

Květinářství, prodej: -květiny, vazba, i v květináči -rostliny -moderní a jemná dekorace do domu i zahrady. Květinové zásilková služba.

Prodej: -vzrostlé stromy, okrasné -vícekmenné stromy -stromy na objednávku včetně dopravy -výsadba stromů -speciální stromy pro arboreta -návrhy zahrad -hnojiva -rostliny, semena.

TERRACOTTEM CZ - Česko kvete MV s.r.o. se zabývá především prodejem a distribucí půdních kondicionérů, které napomáhají procesu růstu rostlin. Mezi naše další činnosti také patří vytváření a výsadba mobiliářů pro města a prodej květinových cibulí pro parky.

Jsme jednou z největších a nejvýznamnějších zahradnických firem v Moravskoslezském kraji a své služby poskytujeme našim zákazníkům již od roku 1992. Naše společnost se věnuje návrhům a realizacím zahrad na klíč. Provádíme kompletní servis ohledně údržby, realizujeme okrasná i koupací jezírka a potůčky. Při realizaci rodinných zahrad ...

Agro VIVO, s.r.o. zajišťuje prodej osiv, hnojiv, přípravků pro ochranu rostlin a dalších zemědělských produktů.