Zahradnictví - okrasná a ovocná školka

Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Chcete potěšit svou přítelkyni, maminku nebo babičku. Potom neváhejte navštívit Květinářství Kottová, které nabízí rozmanité druhy řezaných i hrnkových květin. Uvážeme Vám kytici pro radost, sváteční, k narozeninám, ale i tu svatební. Naleznete nás na adrese Martínkovská 371 ve městě Vyšší Brod. Udělejte radost květinou.
Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Prodej řezaných květin. Aranžérské práce. Výroba šperků. Obrazy

Ing. Jiří Babyrád se zaměřuje na prodej zeleninových, rostlinných a léčivých osiv.

Květinové studio U MIŠÁKA poskytuje kompletní květinový servis, včetně rozvozu květin, květinové výzdoby, vazby květin pro všechny běžné i slavnostní příležitosti, zahradnické potřeby. U nás můžete také zakoupit, květinové dekorace, koše, žardiny, svícny, svíčky, lampy, floristické pomůcky a doplňky, osiva květin, trávníková osiva, zeminy, hnojiva ...

Květiny EJA s.r.o. provozuje květinové studie, sestavuje kytice na stavby, pohřby a jiné akce.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny. -keramika.

Společnost Flamengo květiny s.r.o. provozuje květinářství ve 200 prodejnách, po Brně a Praze nabízí rozvoz květin. Čerstvé květiny od floristů nabízí i na svém eshopu.

Květinářství, prodej: -květiny, vazba, i v květináči -rostliny -moderní a jemná dekorace do domu i zahrady. Květinové zásilková služba.

TERRACOTTEM CZ - Česko kvete MV s.r.o. se zabývá především prodejem a distribucí půdních kondicionérů, které napomáhají procesu růstu rostlin. Mezi naše další činnosti také patří vytváření a výsadba mobiliářů pro města a prodej květinových cibulí pro parky.

Agro VIVO, s.r.o. zajišťuje prodej osiv, hnojiv, přípravků pro ochranu rostlin a dalších zemědělských produktů.

Maloobchod, prodej: -okrasné dřeviny -túje, jalovce, popínavé rostliny, semena, cibuloviny, keře, ovocné stromky, solitery apod. -zahradní jezírka -zemina, mulčovací kůra, hnojiva. Zahrada centrum market. Velkosklad sádrokartonářského materiálu a příslušenství: -sádrokartony -konstrukce -střešní okna VELUX, FAKRO, PRIMA ...

Květinářství, zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - rostliny - zahradnické potřeby.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - rostliny - zahradnické potřeby.

Květinářství, zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - rostliny - zahradnické potřeby - květinová vazba.

Květinová síň. Květinářství, maloobchod, prodej: - řezané květiny - vazby ke všem příležitostem - hrnkové rostliny - dárkové předměty, keramika - vázání věnců.

Společnost PM Agri s.r.o. se specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej okrasných dřevin. Z našeho širokého sortimentu Vám můžeme nabídnout cedry, magnolie, javory, šeříky, vzrostlé keře a stromy, okrasné rostliny, trávy a také trvalky. Současně se zabýváme také realizacemi zahrad. Navštívit nás můžete na adrese Kaštanová 141a (Areál ...

Pavlína Rosenbergerová provozuje květinářství, zaměřuje se na prodej vázaných kytic a zahrádkářských potřeb. Kytkárna Veverká Bítyška: Masarykovo nám. 74, 664 71 Veverská Bítýška po - pá 8-17 hod., so 8-13

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Zahradnické centrum. Zahradnictví. Maloobchod, květiny- řezané, , letničky, trvalky, keře, okrasné stromky, zahradnické vybavení, dekorace, nářadí, postřiky, hnojiva, truhlíky, krmení pro zvířata, jezírkové ryby. Květinové vazby, výzdoba slavnostních tabulí. Prodejna- bývalý areál ZD.

Zahradnictví Jurka nabízí letničky a trvalky, přísady zeleniny, hlíny a substráty, jiné doplňkové zboží. Zabýváme se také realizací zahrad a výsadbou městské zeleně. Dokážeme provést výsadbu travin, keřů, ovocných stromů i vzrostlých okrasných stromů. Také Vám pomůžeme nebo poradíme s údržbou Vaší zahrady. Zahradnictví se skládá z jednoho ...

Zahradnictví. Výroba, pěstování: - balkónové rostliny, zeleninová sadba a letničky. Prodej: - jehličnany, pokojové květiny - potřeby pro pěstitele.

Služby, prodej: -zahradní architektura -projekce, realizace zahrad -okrasné rostliny -zakládání a údržba zeleně.

Ing. Roman Koupý provozuje zahradnictví, ve kterém je možné pořídit: - zahradnické potřeby, - balkonové a pokojové rostliny - trvalky, letničky, skalničky - okrasné trávy - substráty, hnojiva - květináče a truhlíky.