Zahradnictví - okrasná a ovocná školka

Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Chcete potěšit svou přítelkyni, maminku nebo babičku. Potom neváhejte navštívit Květinářství Kottová, které nabízí rozmanité druhy řezaných i hrnkových květin. Uvážeme Vám kytici pro radost, sváteční, k narozeninám, ale i tu svatební. Naleznete nás na adrese Martínkovská 371 ve městě Vyšší Brod. Udělejte radost květinou.
Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Lenka Břeňová provozuje květinářství a zaměřuje se na vazbu kytic k různým příležitostem a na tvorbu věnců.

Prodej: -hrnkové, řezané a pokojové květiny, balkonovky, trvalky, letničky, léčivky ad.

JUHAS DP s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej brambor, cibule, sezónní zeleniny a na prodej hnojiv a substrátů.

Zahradnictví, pěstování, prodej: - masožravé rostliny E-shop: - biodekorace - kytičky z lýka - sušené rostliny - stuhy - dekorace z moře...atd.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - okenní a balkonové květiny - letničky, muškáty, verbeny - chryzantény - trvalky - skalničky - výsadba truhlíků balkonovými rostlinami - okrasné dřeviny - substráty - hnojiva apod.

Smuteční a dušičková vazba Zahradnické služby - zakládání trávníků a zahradních jezírek - údržba zeleně - výsadba vzrostlých stromů - projektování zahrad.

Naše společnost AGROGEN spol., s.r.o. je specialistou na novošlechtění a udržování odrůd polních plodin, hlavně pícnin a léčivých rostlin. Vyrábíme osiva výchozího stupně pro zemědělství a taktéž osiva nižších stupňů, které zajišťujeme u smluvních množitelů. Provádíme také běžnou rostlinnou výrobu, která umožňuje střídání plodin a vytváří servis ...

Květinářství a handmade obchůdek v Boskovicích. Prodej řezaných a hrnkových přírodních květin. Vazba kytic pro různé příležitosti. Svatební květiny.

Gabriela Sítková provozuje květinářství se zaměřením na floristické služby, vazbu různých kytic a prodej dekorací do interiéru i exteriéru.

Vinařské a zahrádkářské potřeby: -sadbové brambory -osiva -substráty -fólie -pletiva -hnojiva, postřiky, postřikovače -krmné směsi -truhlíky, květináče-keramika, plast -na jaře okrasné dřeviny, hrnkové květiny, sady apod. -ochranné pracovní pomůcky.

Zahradnictví. Prodej, nabídka: -listnaté a jehličnaté stromy -ovocné stromky, ovocné keře -keře -trvalky, traviny -balkónové rostliny a byliny -substráty, hnojiva, postřiky -dušičková a vánoční vazba -vánoční stromky řezané i v květináči. Na objednávku: -osázíme květinové truhlíky -zhotovíme aranžmá květinové i suché ...

Květinářství, velkoobchod s květinami - hrnkové, pokojové, balkónovky. Výroba květinových vazeb a aranžmá.

Penzion Smile Brno provozuje penzion. -pokoje 2lůžkové, 3lůžkové, 4lůžkové -koupelna a WC na chodbě vedle pokoje - možnost i vlastní -Tv, Wifi připojení -možnost parkování, snídaně. Cukrárna, kavárna, prodej. -chlebíčky -zákusky, minizákusky, řezy -čajové pečivo, vánoční cukroví -zmrzlina -cukrovinky -objednávky dortů a obložených ...

Květinářství a zahradnictví Dallago Rosi se zaměřuje na prodej řezaných květin, trvalek, substrátů, kamenů, truhlíků, nářadí a dalšího zahradnického náčiní.

Lucie Holečková provozuje květinářství a zaměřuje se na vazbu kytic, poskytování zahradních služeb a výrobu dek.

Ivo Chladil provozuje ve Znojmě květinové studio se zaměřením na řezané, umělé, svatební a smuteční květiny a květinové dekorace.

Květinářství Iris se zaměřuje na zahradnictví a pěstování květin. Ve svém sortimentu má širokou škálu trvalek, letniček a balkónových květin. Květinářství se nachází na adrese: Wolkerova 1674/35, 796 01 Prostějov

Příprava originálních kytic v luxusním nebo lučním stylu tvořených ze sezónních květin. Možnost objednávky květinové vazby přes e-shop. Smuteční a svatební floristika.

Květinářství. Prodej: -kytice slavnostní, příležitostní, dárkové, pro radost -svatební floristika, komplení květinový servis -smuteční vazba -bohatý výběr doplňků, dárkových předmětů, keramiky, -keramických obalů -kvalitní vína, dárkové koše -sezonní dekorace -dekorace interiérů, kanceláří -přesazování květin, výsadba truhlíků.

Plantana s.r.o. se zaměřuje na prodej okrasných rostlin, bylinek, zeleniny a drobného ovoce.

Arancio flora, s.r.o. se zaměřuje na prodej řezaných a hrnkových květin, tvorbu zakázkové, smuteční, svatební vazby a různých doplňků.

Šlechtitelská stanice Valtice: Výroba, prodej, šlechtění, novošlechtění-tvorba nových odrůd: -zahradní plodiny -zelenina, květiny, léčivé a aromatické rostliny, ovocné teplomilné dřeviny druhy (broskve, meruňky, ořechy, mandle) -okrasné cibuloviny, květiny -základní rostlinná výroba -výroba, zpracování, prodej osiv, osiva zahradních ...

Květinářství. Prodej: -řezané a hrnkové květiny -svíčky -dekorativní keramika -květináče a obaly Vazba: -kytice. - svatební kytice a výzdoba - smuteční vazba

Květinářství, prodej: -okrasné květiny. -rostliny.