Zahradnictví - okrasná a ovocná školka

Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Chcete potěšit svou přítelkyni, maminku nebo babičku. Potom neváhejte navštívit Květinářství Kottová, které nabízí rozmanité druhy řezaných i hrnkových květin. Uvážeme Vám kytici pro radost, sváteční, k narozeninám, ale i tu svatební. Naleznete nás na adrese Martínkovská 371 ve městě Vyšší Brod. Udělejte radost květinou.
Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Prodej a rozvoz výhonků a microgreens. Prodej semen microgreens. Aktuální nabídka na www.greenbeleaf.carrd.co Pro objednávky volejte/pište +420 736 774 965 Nabídka semínek pro pěstování microgreens na www.microsemena.cz

Prodej - zemědělské produkce - chovného skotu a prasat - chovných a sportovních koní, ustájení koní a připouštění klisen - lovné zvěře (daněk, srnec, bažant) - malé zemědělské mechanizace a techniky - bionafty - okrasných a sadovnických výpěstků - krmných směsí dle vlastní receptury a požadavků odběratele - náhradních dílů k ...

Zahradnictví. Prodej: - okrasné stromky, stromy, keře, dřeviny (listnaté, jehličnany).

HROCH group s.r.o. provozuje zahradnické centrum a e-shop se zahradnickými potřebami, hnojivy, letními stromky, drobným ovocem, květinami, dekorací a doplňky.

Prodej - chemie Prodej - osvětlení Prodej - kuřácké potřeby E-shop - hnojiva - chemie - kuřácké potřeby - osvětlení - semena - ventilace - váhy - zvlhčovačky Prodej - váhy Prodej - ventilace - zvlhčovačky Prodej - hnojiva Prodej - semena

Prodej: řezané, umělé, sušené květiny, svíčky, mýdla, kosmetika, pohankové polštářky, keramika, keramické květináče, víno, čokolády, čaje, dárky, dárkové balíčky, dekorační předměty, dárkové koše, věnečky na dveře, věnce a kytice dušičkové, doručení květin domů, vazby svatební, smuteční, gratulační, zvláštní, výroční, vzpomínkové, salámové, ...

Střední zahradnická škola, Ostrava, příspěvková organizace je moderní střední škola s více jak stoletou tradicí. Nabízíme vzdělání ve studijních a učebních oborech zahradník, zahradnictví, prodavač/ka květin i přírodovědné lyceum se zaměřením na biologii, botaniku a ochranu a tvorbu životního prostředí. Součástí školy je domov mládeže, školní ...

Zahradnické studio. Prodej: - květiny - svíčky - keramika. Rozvoz květin na objednávku. Návrhy a realizace: - zahrady, skalky, terasy.

Prodej semen zeleniny, bylin a koření, konopí, chilli, travního osiva, klíčků k jídlu. Eshop i kamenná prodejna. Po předchozí domluvě možno otevřít i mimo pracovní dobu.

Deluxe Flowers se zaměřuje na vazbu a prodej řezaných a hrnkových květin, netradičních a stavebních kytic a také jejich rozvozem.

Maloobchod, prodej: - zemědělské, chovatelské a zahrádkářské potřeby - hnojiva - krmiva - obiloviny - brambory - ovoce, zelenina - ovocné stromky - zemina - dřevěné brikety - pracovní oblečení.

Květinářství Monika Stočková poskytuje služby v oblasti floristiky už od roku 1998. V květinářství v blízkosti Ostravy nabízím kompletní květinové služby, hrnkové květiny, venkovní stromky a keře, trvalky na objednávku, dárkové zboží, přírodní kosmetiku, svíčky, zeminu, hnojiva, obaly na květiny a další... Aranžování a vazba květin: - ...

Prodej: -hobby-potřeby, potřeby pro kutily.

Prodej: - zahradnické příslušenství - osvětlení - pěstební potřeby - hnojiva, substráty, závlahy.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Květiny Fontána nabízí k prodeji: - květiny - okrasné rostliny - osivo - byliny - pietní zboží.

Šárka Hájková provozuje velkoobchod, maloobchod, rozvoz květin.

Šárka Hájková provozuje velkoobchod, maloobchod, rozvoz květin.

Šárka Hájková provozuje velkoobchod, maloobchod, rozvoz květin.

Květinářství, maloobchod, prodej, roznáška, dovoz, rozvoz, doručení: - květiny - zahrádkářské potřeby - svíčky - floristické potřeby. Pobočka: - K nemocnici 63, Nový Jičín - Zahradnictví. - balkónové rostliny, letničky, trvalky, primule, chryzanthémy multiflory, konifery - zahrádkářské potřeby

Prodej: - semena-květiny, zelenina - hnojiva - květináče - rašelina, zemina - chemické přípravky - zahradnické potřeby - ovocné stromky.

Marcela Juřinová provozuje květinářství.

Projekce, realizace, úpravy, zakládání - zahrady. Služby: - údržba veřejné zeleně - prořezávání dřevin - odstranění pařezů - kácení stromů - rekultivace devastovaných ploch. Prodej: - kameny - substráty, hnojiva, trávní osiva a postřiky - zahradní a lesní technika. Sídlo firmy: - Zahradní 84, Bohuslavice u Hlučína.

Pěstování okrasných dřevin - rodinná školka zaměřující se na původní druhy rostlin. Vhodné k výsadbě okolo domů, do lesních školek, pro plantáže vánočních stromků a pro zahradníky. Možný i maloobchodní prodej. I kontejnerové rostliny, které mohou být doplněny například logem firmy. Prodej sazenic i na eshopu.

provoz květinářství Nathflowers. Příprava flowerboxů a dárkových boxů, květinové vazby pro různé příležitosti. Zajistíme výzdobu prostorů - hotely, restaurace a další. Narozeninová a květinová svatební výzdoba. Plnění balónků héliem. Rozvoz v rámci Ostravy zdarma.