Zahradnictví - okrasná a ovocná školka

Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Chcete potěšit svou přítelkyni, maminku nebo babičku. Potom neváhejte navštívit Květinářství Kottová, které nabízí rozmanité druhy řezaných i hrnkových květin. Uvážeme Vám kytici pro radost, sváteční, k narozeninám, ale i tu svatební. Naleznete nás na adrese Martínkovská 371 ve městě Vyšší Brod. Udělejte radost květinou.
Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Zahradnictví-Lhotka u Dobříše. Zahradní centrum: - okrasné dřeviny, ovocné stromky, sloupovité ovocné stromky, letničky, trvalky, thuje, pokojové květiny, okrasné růže, zahradnické potřeby, osiva, vinná réva, substráty.

Prodej a rozvoz květin a svatebních kytic. Realizace dekorací a květinových aranžmá.

Prodej - pomocné rostlinné přípravaky se stymulačními a protistresovými účinky

On-line prodej vybavení a potřeb pro pěstování ve sklenících a pod umělým osvětlením. Growshop Grow pěstitel je specializovaný internetový obchod, s kamennou prodejnou, pro všechny grow pěstitele. V našem growshopu naleznete veškeré vybavení a potřeby pro pěstování ve sklenících a pod umělým osvětlením. Zaregistrujte se v našem grow e-shopu a ...

Maloobchod i velkoobchod - substráty a hnojiva Květinářství - pokojové rostliny - řezané květiny - vazby Zahradnictvívýroba a prodej - hrnkových rostliny a květiny

Realizace zahrad (3D návrhy, úpravy terénu, výsadba rostlin, ...) Originální výtvarné aranžmá kytic a výzdob - kompletní svatební květinový servis - květinová výzdoba interiérů, kanceláří, hotelů, obchodů

Zahradnické centrum. Prodej: - rostliny - květiny - sezóní dekorace - semena a cibuloviny - rostliny - doplňky pro rostliny a zahradu - okrasné a ovocné dřeviny.

Velkoobchod, maloobchod: - osiva zeleniny, květin - osiva zemědělských a technických plodin Poradenská činnost formou diagnostiky chorob a škůdců dle přinesených vzorků napadených rostlin.

Firma se zabývá velkoobchodním prodejem hrnkových rostlin, floristických doplňků..

Vazba květin - příležitostní vazba - svatební kytice - smuteční vazba (kytice, věnce) Rozvoz zboží: - při větším nákupu na základě vzájemné předchozí dohody po okolí zdarma. .

Velkoobchod s květinami. Přímý dovoz květin a rostlin z Holandska. Květiny: - Strelitzia - Saintpaulia - Protea barbigera - Banksia hookeriana - Alstromeria Granada - Spathyphillum - Sundevilla - Osteospermum.

Prodejna, zahrada a vyhřívaný skleník v Praze nabízí bonsaje bytové i venkovní.

Květinářství - maloobchodní prodej květiny. Nejširší nabídka: - svatební kytice a výzdoba - řezané květiny dárkové kytice a vazby, smuteční vazby a věnce - umělé a sušené květiny: originální ručně vyráběné bytové dekorace a aranžmá - pokojové květiny.

Provozování zahradnictví a květinářství. Prodej hrnkových rostlin.

Květinářství. Prodej kytic všeho druhu. Rozvoz, roznáška, donos, doručování, dodávky domu, do firmy či kanceláře: -květiny, květinové koše -květinové dary k svátku, narozeninám, výročím, prezentace firmy -květinová výzdoba (svatby, večírky, reklamní akce). -květinová výzdoba interiéru, včetně.

Zahradnické centrum: - okrasné dřeviny - ovocné stromky - květiny - svatební kytice - smuteční vazba - zemina - rašelina - hnojiva - zahradní krby - keramika - potřeby pro zahrádkáře - zakládání zahrad.

Zahradnictví nabízí krásné rostliny do vašich rajských zahrad. Prodáváme pouze kvalitní a rozrostlé rostliny - nikoli sazenice. Jsme specialisté na magnólie, stálezelené stromy, keře a kvetoucí dřeviny.