Zkrášlete svůj exteriér a nechejte si navrhnout zahradu na zakázku. Zahradní architekti zajistí vypracování trojrozměrného návrhu na míru, zvolí vhodné rostliny, dekorace a umělé materiály, sestaví cenovou nabídku a zajistí realizaci projektu zahrady.

Služby: - zakládání a údržba zeleně - pěstování a prodej okrasných dřevin, vánočních stromků a ozdobného klestu - sušení řeziva. Půjčovna, pronájem: - zahradní a zemědělská technika

Realizace, údržba: - veřejná zeleň - parky, historické zahrady - soukromá zeleň - zahrady

Návrhy, realizace, údržba: - zahrady, zahrad Služby: - výsadba, řezání, kácení - péče o dřeviny a zahrady

Návrh, realizace: - zahrady, zahrad - zahradní jezírka

Kompletní servis pro vaše zahrady.

Nehtová gelová modeláž a zdobení nehtů Prodlužování řas metodou řasa na řasu. Návrhy a realizace zahrad.

Služby: - komplexní služby v oblasti architektury a stavebnictví - urbanistické a územní studie, územní plány, urbanismus - investiční záměry - architektonické studie - projekty obytných, občanských a průmyslových staveb, stavební projekty - městský parter a městské inženýrství - zahradní a krajinářská tvorba - návrhy interiérů - ...

Návrhy a poradenství, realizace a péče o zeleň - zahradnické práce - výsadby vzrostlých stromů, keřů, dřevin - údržba travnatých ploch - péče o dřeviny - kácení dřevin.

Prodej: - okrasných dřevin, trvalek a doplňkového sortimentu. Realizace: - okrasných zahrad a zeleně. Projekční činnost, údržba: - okrasných zahrad, parků, veřejné zeleně.

Návrh a projekce zahrady. Údržba zahrad. Výsadba a údržba: - trávníky - veřejná zeleň.

Návrhy, projekce, realizace - okrasné zahrady - školní zahrady - veřejná zeleň a parky - osazování teras a úpravy zeleně u firemních objektů.

Činnost: - návrh, realizace, údržba zahrad - údržbu trávníku - řez okrasných, ovocných dřevin - tvarování živých plotů.

Služby: - návrhy a realizaci zahrad či jezírek - sadové úpravy

Návrhy, poradenství: - komunitní a sdílené zahrady - zahrádky u kaváren a restaurací Služby: - zahradnické kurzy - vázání kytic

Práce: - návrhy, realizace zahrad - údržba zeleně - montáž závlahových systémů.

Zahradnictví - služby pro rodinné zahrady, městskou zeleň - rostliny, stromy, živé ploty. Služby - návrhy zahrad - realizace a výsadba zeleně.

Služby - návrhy a realizace zahrad - stavba okrasných a koupacíxch jezírek - údržba trávníků. Prodej - keře, stromy, jehličnany, dřeviny.

Činnost: - návrhy, realizace a údržba zahrad - parkové a sadové úpravy

Činnost: - návrh, realizace, údržba zahrad - kácení stromů, frézování pařezů. Zahradnictví: - krasné stromy, jahličnany - trvalky.

Zahradnické práce: -návrhy a tvorba: zahrady, parky, jezírka, vodoteče -ošetřování, údržba a kácení: zeleň, stromy -rekultivace trávníků.

Zahrada Klešice. Prodej - okrasné dřeviny a byliny. Činnost - projekce a realizace zahrad - údržba veřejné zeleně, sekání travnatých ploch.

Služby: - návrhy a realizace zahrad - údržba zeleně - výsadba - zakládání trávníků

Arboristika. Projekce, realizace: - soukromé zahrady. Působnost Zlín a okolí.