Zkrášlete svůj exteriér a nechejte si navrhnout zahradu na zakázku. Zahradní architekti zajistí vypracování trojrozměrného návrhu na míru, zvolí vhodné rostliny, dekorace a umělé materiály, sestaví cenovou nabídku a zajistí realizaci projektu zahrady.

Zahradnické práce a sadové úpravy Pavel Žemba provádí návrhy, realizace, údržbu zahrad, zahradnické práce.

Činnost: - projektování, realizace, údržba zahrad - prořez stromů - sečení trávníků.

Zemní, výkopové práce: - vytyčování inženýrských sítí - výkopy a realizace inženýrských sítí - úpravy, modelování zahrad - řezání asfaltových, betonových povrchů - svařování plastových potrubí včetně elektrotvarovek - hutnění terénu - budování a zpevňování cest - zimní údržba komunikace a další. Vodohospodářské práce. Strojní údržba.

Provádíme zahradnické práce, realizace zahrad, zavlažovací systémy, stavby a údržbu sportovních ploch a trávníků, kácení stromů.

Projekce, realizace, úpravy, zakládání - zahrady. Služby: - údržba veřejné zeleně - prořezávání dřevin - odstranění pařezů - kácení stromů - rekultivace devastovaných ploch. Prodej: - kameny - substráty, hnojiva, trávní osiva a postřiky - zahradní a lesní technika. Sídlo firmy: - Zahradní 84, Bohuslavice u Hlučína.

Zahradní a zemědělské služby. Návrhy, realizace, údržba zahrad.

Okrasná školka, zahradnictví. Pěstování, prodej: - okrasné dřeviny, stromky, keře (listnaté, jehličnaté), jehličnany - pnoucí, vřesovištní růže. Projekce, realizace: - sadové úpravy - rodinné zahrady - výsadba dřevin - údržba veškerých prostranství.

Andrea Ambrožová se zaměřuje na prodej ovocných stromků, navrhování, realizace a údržbu zahrad a na rostlinnou výrobu.

Zahradnické práce: - zahrady na klíč - projekce zahrad - úpravy okrasných křovin a plotů - výsadby, zástřihy - vybudování rybníků a vodních ploch - vytvoření zavlažovacího systému - údržba trávníků.

Zahradnictví, ovocná a okrasná školka. Maloobchod, prodej: -okrasné dřeviny -stromky, keře -zemina, substráty -semena. Výsadba, údržba, úprava: -veřejná, soukromá zeleň -zahrady.

Návrhy, realizace a zahrady a sadové úpravy Servis - zahradní technika

Dana Ličmanová Lazarová se zaměřuje na navrhování a realizaci návrhů zahrad, péči o trávník, rostliny a hnojení.

Návrh, realizace: - zahrady Prodej, e-shop, oprava, servis: - zahradní technika - nářadí - zahradní grily - skleníky - zahradní nábytek

Zahradní architektura, stavební projekce: - návrhy, realizace a údržba zahrad.

Věra Juříčková se specializuje na: - zahradní architektura, návrh, úpravy - zahrady projekt zpracovaný počítačovým 3D programem - terénní modelace - vizualizace návrhu trojrozměrnou prostorovou grafikou - realizace zahrad na klíč - zídky, okrasná jezírka, skalky - poradenství

KTgardens s.r.o. je zahradnictví specializující se na projektování zahrad na míru. Tito profíci přijedou na pozemek, vyměří, dle fotodokumentace navrhnou a zrealizují projekt, díky kterému se promění pozemek na Vámi požadovanou vizi zahrady.

Návrhy, vizualizace projektu v 3D, realizace a údržba zahrad a firemní zeleně. Sečení pozemků, chemické ošetřování, úklid sněhu, stříhání ovocných a okrasných rostlin, výsadba, hnojení, vertikutace, kompletní starost o vaši zahradu

Služby - projektování zahrad - terénní úpravy - údržba zeleně - kácení stromů - těžba a přibližování dřeva - zimní údržba komunikací - zavlažování - stavba a montáž plotů a oplocení.

Služby: - příprava kompletní projektové dokumentace - jednání s úřady a správci sítí - hrubé zděné stavby, roubenky a sruby - realizace základů - realizace elektro, voda, topení - realizace zahrady - demoliční a bourací práce - poradenství v oblasti realit.

Nabízíme jednotlivou službu (návrh zahrady/ realizace/ údržba), nebo komplexní řešení zahrady na klíč (vytvoříme zahradu od návrhu, přes realizaci a následně ji udržujeme).

Firma Ivany Plesníkové - Moana zahrady sídlí ve Frýdku-Místku a zaměřuje se na zahradnické a floristické práce. Navrhuje a realizuje okrasné, užitkové a bylinkové zahrady. Specializuje se na bio zahrady. Provádí přeměny a rekonstrukce zahrad, údržbu zeleně a trávníků. Poskytují konzultace, poradenství, vzdělávací programy a kurzy. Naše služby: ...

Návrh, projekce, realizace: - zahrady, zahrad

Ing. Radmila Kiszová - PINIA je autorizovaný architekt pro obor krajinářská architektura. Mezi mé služby patří zpracování projektů a vizualizací, ekologické audity, zpracování dokumentace a posudků SEA, EIA, návrhy ozelenění či znalecké posudky. Služby: - autorizovaný architekt pro obor krajinářská architektura - zpracování projektů a ...

Sadové a lesnické služby a práce. Lesnické služby: - pravidelná kontrola stavu lesních porostů - značení prořezávek a probírek - vyznačování těžeb - pěstební projekty. Sadové a zahradní úpravy: - projekty, zahrad, parků, včetně realizace - úpravy příměstských lesů - rekultivace skládek - výsadba vodotečí.

Zahradní architektka se specializací na Feng Suej. Služby: - návrhy zahrad - návrhy zeleně v interiéru a exteriéru - návrhy veřejné zeleně - zpracování podkladů návrhu zeleně pro žádosti o dotace - poradenství a konzultace Feng Suej.