Zkrášlete svůj exteriér a nechejte si navrhnout zahradu na zakázku. Zahradní architekti zajistí vypracování trojrozměrného návrhu na míru, zvolí vhodné rostliny, dekorace a umělé materiály, sestaví cenovou nabídku a zajistí realizaci projektu zahrady.

Realizace, rekonstrukce a údržba zahrad. Tvorba zahradních jezírek. Řez živých plotů a odbornou péči o ovocné dřeviny včetně řezu a výsadeb.

Naše firma se zabývá projekcemi, realizacemi zahrad a zahradní architekturou. Navrhujeme parky, zeleně měst a obcí, provádíme sadové úpravy, kácení stromů a frézování pařezů. Zakládáme trávníky sportovišť a gofových hřišť. Prodáváme sazenice dřevin a doplňky zahrad - drcenou kůru, rašelinu či kameny, geotextilie a motouzy. Pronajímáme minibagry, ...

Návrhy a realizace japonských a okrasných zahrad. Prodej: - substrát určený pro pěstování bonsají - ekologické hnojivo - korejské misky - bonsaje.

Úprava zahrad: -návrhy a realizace zahrad -zahradnické služby.

Návrhy, realizace i údržba okrasných zahrad.

Společnost Jezírko Servis poskytuje konzultace, jak v dnešní době realizovat levné bydlení v přírodě. Současně nabízí kompletní realizace bydlení a celého okolí domu - zahrady, zahradní jezírka - koupací, okrasná, na chov ryb, bio bazény. Působí v regionu Zlínský kraj, Jihomoravský kraj, Praha.

Zahradnictví, zahradnické práce: - výsadba záhonů, rostlin - sadové úpravy - založení trávníků - úpravy - živé ploty - ořez, kácení stromů - frézování pařezů. Návrhy, realizace: - zahrady. Maloobchod, prodej: - zahradnické potřeby - výpěstky: - okrasné, balkónové rostliny a trvalky - ovocné a vzrostlé stromy.

Projekce, návrhy na počítači, vizuální animace: -zahrady -parky /parků/. Realizace, výstavba: -privátní zahrady -veřejná prostranství -trávníkové plochy /trávníky/ -drobná zahradní architektura: -pergoly, treláže, květinové zídky, vodní plochy. Údržba zahrad: -prořez stromů a keřů -chemické ošetření, hnojení a sečení ...

Zahradní centrum. Prodej: - sortiment rostlin: - jehličnany, listnaté stromy a keře - dřeviny na živé ploty, vzrostlé stromy, solitéry - balkonové květiny, bylinky, trvalky, letničky, růže, pnoucí rostliny, rododendrony a azalky - ovocné stromky - okrasné trávy - vřesy - chryzantémy - substráty, hnojiva. - zahradní ...

Zahradní služby: -projektování a realizace zahrady -terénní úpravy -zakládání trávníků -úprava a údržba skalek -řezání, tvarování stromů a keřů -celoroční údržba zahrady, travnatých ploch, bonsají, rostlin -návrhy a realizace automatických závlahových systémů. Prodej: -dřevní štěpka -bonsajového materiálu a nářadí.

Veškeré zahradní práce: - sekání trávy, čištění pozemků - rizikové kácení, ořez ovocných stromů Návrhy zahrad a jejich realizace. Drobné stavební práce.

Zahradní služby Zlín. Návrhy, realizace, údržba zahrad, veřejné zeleně Výkopové práce a modelace terénu Závlahové systémy Výsadba, údržba zeleně, travních koberců.

Společnost Zahrady Tomáš Vávra Kroměříž se zaměřuje na zakládání, realizace zahrad včetně zavlažování, biocenter, trávníků. Zajistíme sezónní práce jako výsadba a údržba zeleně, keřů a trávníků pro obce, města, firmy i soukromé osoby. Působíme v okrese Kroměříž, Olomouc, Brno, Vyškov. Snahou je při realizaci i rekonstrukci docílit snadnější ...

Prodej: - zahrádkářské potřeby - ovocné stromky a keře - okrasné keře, dřeviny - balkonové rostliny - vánoční stromky- sříbrný smrk, jedle borovice -hnojiva, postřiky - zahradní nářadí Fiskars. Služby: - návrhy, realizace, údržba zahrad a trávníků - výsadby a stříhání živých plotů - zakládání a údržba trávníků - ...

Projektování a realizace zahrad: -zakládání a údržba trávníků -kácení stromů -prodej zahrádkářského materiálu.

Návrhy a realizace: - okrasných zahrad - terénní úpravy - práce mininakladačem - údržby okrasné zeleně a travnatých ploch.

Kompletní služby na klíč pro Vaši zahradu nebo veřejná prostranství. Návrhy a projekty: - zahrad - zahradní architekti - údržby zahrad.

Projektování staveb. Návrhy a realizacemi staveb, rekonstrukce interiérů, objektů a zahrad.

Prodej: -substrátů, střešní substráty -mulčovací kůry -trávní osiva -hnojiv, kompostu -půdních kondicionérů -okrasné dřeviny, trvalky, ovocné stromky, rostliny. Projekční činnost: -projekce okrasných zahrad, parků a veřejné zeleně -zpracování technické dokumentace a průvodních zpráv -projekce závlahových systémů ...

Projektování, návrhy, komplexní řešení, realizace, údržba: -okrasné rodinné zahrady -parky -uliční stromořadí, náměstí -zeleň pro firemní areály -veřejná zeleň obcí a měst. Služby -ošetřování, kácení, údržba dřevin, zeleně -pěstování a prodej bonsají. Prodej: -okrasné dřeviny, trvalky -tvarované stromy a dřeviny

Nabízíme služby: -práce s kamenem -vodohospodářské stavby: -zpevňování koryt, břehů, hrází rybníků, zídky, veškeré zděné kamenné prvky, gabiony -opravy splavů, jezů a vyústních objektů na vodních tocích. Zahradní stavby: -realizace zahrad dle našeho návrhu.

Projektování, realizace a údržba zahrad - návrhy a projekce zahrad - terénní práce - zakládání trávníků, sečení trávy - výsadba rostlin - odborný řez ovocných stromů - konzultace a poradenství v oblasti zahradní architektury.

Prodej: - okrasných dřevin, trvalek a doplňkového sortimentu. Realizace: - okrasných zahrad a zeleně. Projekční činnost, údržba: - okrasných zahrad, parků, veřejné zeleně.

Arboristika. Projekce, realizace: - soukromé zahrady. Působnost Zlín a okolí.

Zahradnictví ARBORETUM. Komplexní zahradnické práce. Služby zahradníka. Projektování, projekty, návrhy: -zahrady -parky, parků -arboreta, arboretum -sbírkové zahrady.