ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Práce: - péče o stromy, střešení stromových poranění a dutin - terénní práce v přírodních rezervacích (sekání mokřadů, kácení náletových dřevin).

Výroba: - zahradní sezení z masivního dřeva - dřevěná koryta, necky - dřevěné pumpy - dřevěné sochy, plastiky - konstrukce pro dětské skluzavky.

Zahradnictví, prodej - okrasné keře, stromy - ovocné stromy - rostliny, letničky, balkonovky, popínavky, trvalky - jehličnany.

E-shop: - květiny, rostliny - sukulenty - stromy, keře - hnojiva - květináče

Návrh, realizace, údržba: - okrasné zahrady - parkové úpravy - zahradní, koupací jezírka - závlahy, závlahové systémy - kácení stromů.

Truhlářství Josef Vondruška realizuje veškeré truhlářské práce ze všech materiálů v rámci celé České republiky i zahraničí. Naše firma má řadu významných referencí, mimo jiné i z Pražského hradu. Truhlářství, návrh, výroba, montáž: - vestavěné skříně - kuchyně - sedací nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - postele - ...

Opravuji veškerou zahradní techniku na trhu jako:motorové i elektrické sekačky, pily, křovinořezy, zahradní traktory, vertikutátory apod., ale za podstatně nižší ceny než konkurenční servisy!

Prodej: -řezané květiny -umělé květiny -svatební a dárkové kytice -smuteční vazby. Prodejna: -České Budějovice, K.Šafáře 64, tel.:385345245

Prodej, oprava, servis: - zemědělská technika, stroje - komunální technika - zahradní technika - náhradní díly. Servis: tel.: 777 400 942, 724 020 602 Prodej ND: - 777 400 932

E-shop - stavební a zahradní technika - štípače dřeva - pily - sekačky - štěpkovače - rozmetadla - míchačky - vibrační desky a pěchy - řezačky spár.

Pěstování, pokládka: - přírodní travní koberce Distribuce: - umělé travní koberce - sportovní povrchy Údržba a regenerace sportovních trávníků.

Prodej, e-shop: - zahradní obruby (plast, nerez, ocel, pozink, hliník) - automatické závlahy, mikrozávlahy.

Činnost: - realizace, stavby zahradních jezírek - rekonstrukce jezírek.

Jsme specialisté na bezpečné zakrytí bazénů po celý rok. Zabýváme se výrobou Celoročních bezpečnostních bazénových plachet a prodejem dalších typů zakrytí bazénů, lemů, dlažeb a dalšího bazénového příslušenství.

Prodej, e-shop, výroba: - skleníky.

E-shop, internetová obchod - vše pro dům, byt a zahradu - chovatelské potřeby - hračky - dárky, dárkové předměty - nářadí - spojovací materiál.

Zahradnictví, prodej - keře, živé ploty - ovocné stromky - balkonové květiny - sadby zeleniny - letničky, trvalky, skalničky - hnojivo - substráty.

Údržba a opravy nemovitostí - malířské a natěračské práce - zednické a obkladačské práce - opravy a čištění střech - elektroinstalační práce - iInstalatérské práce. Údržba zahrad a zeleně - údržba a vertikutace trávníků - sekání pozemků - urboristické práce - řezání a štípání dřeva - likvidace bio odpadu. Úklid a čištění ...

Plastové bazény v jakékoliv velikosti, hloubce a v libovolných i atypických tvarech pro Vás vyrobí firma Jiří Neuman. Vybrat si u nás také můžete ze široké škály bazénové technologie a příslušenství jako jsou filtry, bazénová chemie, vratné či masážní trysky, světla, chrliče vody, vodní atrakce nebo solární kolektory. Mezi další služby, které ...

Činnost - zemědělská výroba - údržba zeleně a rekultivace - technické služby - výroba biobriket.

Tesařství a truhlářství. Výroba a montáž - schodiště, zábradlí - vestavné skříně a nábytek - selský nábytek - zahradní nábytek - dřevěné podlahy. Drobné zemní a výkopové práce. Půjčovna rámového lešení.

Hodinový manžel - drobné stavební práce, opravy zdiva, pokládka dlažby, obklady - drobné elektroinstalační práce, výměna zásuvek, výměna svítidel - drobné vodoinstalační práce - úklid a čištění koberců, dlažby - údržba zahrady, sekání trávníku.

Internetový obchod, e-shop: - ruční nářadí - zahradní technika - brusky - kompresory.