ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Zahradnictví. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zavlažovací truhlíky systém LEBIŠ -samostatné misky a knoty k truhlíkům -balkonové a stěnové držáky na truhlíky. Prodej: -převislé muškáty -bidens, převislé petúnie -jiné balkonové květiny -hnojivo KRISTALON -substrát pro balkonové květiny -vysázené truhlíky s převisem -pro ...

Květinářství: - firemní klientela (květiny pro firemní a státní sektor) - svatební kytice (dekorace na míru, kytice na míru) - smuteční kytice (pohřební květiny) - dárkové kytice - aranžmá (dušičkové, vánoční) - kunštátská keramika, orchideje, růže, květináč, hnojivo, svíčka, substrát, pokojové rostliny.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny.

Pěstování a prodej květin: -balkonové -hrnkové -trvalka, trvalky -skalnička, skalničky -okrasné keře -hlíznaté a vřesovištní rostliny. Zásilkový prodej rostlin v E-shopu.

Jana Holzbecherová provozuje botanické zahradnictví s různými druhy květin.

Lenka Břeňová provozuje květinářství a zaměřuje se na vazbu kytic k různým příležitostem a na tvorbu věnců.

Prodej: - vinařské potřeby - zahradnické potřeby - malá zemědělská technika pro vinice, sady a komunál. Vinný sklep, prodej vína.

Instalatérství, montážní práce. Kanalizace: -venkovní a vnitřní odpadní potrubí. Voda: -plast, pozink, měď -rozvody vnitřní a venkovní, do materiálově náročných podmínek -kompletní vybavení koupelen na klíč. Topení: -ocel, plast, měď -nástěnné radiátory -ocelová desková tělesa RADIK -hliníkové radiátory STEKA Praha ...

Společnost VAŠSTAV, s.r.o. poskytuje svým klientům již od roku 1992 širokou škálu stavebních služeb. Naše činnost se převážně zaměřuje na výstavbu rodinných domů, bytů, nebytovou výstavbu a také rekonstrukce škol, úřadů či koupališť. Dále zajistíme projektovou dokumentaci, inženýrskou činnost, energetická hodnocení projektovaných objektů a další ...

Zabývám se prodejem enologických produktů pro výrobu vín.

Zabýváme se stavbou a rekonstrukcemi rodinných domů, bytů, úprav zahrad i zemními pracemi. Hlavní náplní je také realitní činnost.

Prodej: -hrnkové, řezané a pokojové květiny, balkonovky, trvalky, letničky, léčivky ad.

JUHAS DP s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej brambor, cibule, sezónní zeleniny a na prodej hnojiv a substrátů.

Zahradnictví, pěstování, prodej: - masožravé rostliny E-shop: - biodekorace - kytičky z lýka - sušené rostliny - stuhy - dekorace z moře...atd.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - okenní a balkonové květiny - letničky, muškáty, verbeny - chryzantény - trvalky - skalničky - výsadba truhlíků balkonovými rostlinami - okrasné dřeviny - substráty - hnojiva apod.

Smuteční a dušičková vazba Zahradnické služby - zakládání trávníků a zahradních jezírek - údržba zeleně - výsadba vzrostlých stromů - projektování zahrad.

Naše společnost AGROGEN spol., s.r.o. je specialistou na novošlechtění a udržování odrůd polních plodin, hlavně pícnin a léčivých rostlin. Vyrábíme osiva výchozího stupně pro zemědělství a taktéž osiva nižších stupňů, které zajišťujeme u smluvních množitelů. Provádíme také běžnou rostlinnou výrobu, která umožňuje střídání plodin a vytváří servis ...

Květinářství a handmade obchůdek v Boskovicích. Prodej řezaných a hrnkových přírodních květin. Vazba kytic pro různé příležitosti. Svatební květiny.

Prodej zařízení do koupelen, koupelny. Sanitární keramika. -baterie -instalační materiál -topení, rozvody -radiátory -podlahové topení -kotel, kotle -ohřívače vody -sprchy, sprcha, sanitární zařízení -vybavení koupelen, koupelny -nábytek, skleněné sety, zrcadla, obklad, vany, vana, umyvadla -nářadí - stroje, ...

E-shop: -bezdrátová technika -tonery a náplně -zahradní doplňky -regulátory vlhkosti -topení a chlazení aj.

Výstavba, prodej, montáž, údržba: -bazénů nadzemních -bazénů betonových -bazénů plastových -bazénů fóliových -stavebnice bazénů -krytí bazénů -bazénové příslušenství -protiproudy, vysávače, světla, ohřevy, žebříky -whirlpooly. -saunové kabiny -saunové domky

Stavební, zámečnické, výkopové, zemní, demoliční práce, stavební firma, činnost, ruční výkopové práce, zednictví, stavitelství Znojmo, Miroslav, Jižní Morava, Brno, Moravský Krumlov, Třebíč, Vysočina, Jihlava -rodinné domy na klíč -fasády -zateplení fasád -inženýrské sítě -rekonstrukce domů -výstavba hal, skladů -základní desky k rodinným ...

Jakub Obůrka poskytuje služby hodinového manžela a zaměřuje se na montážní, instalatérské, elektrikářské a malířské práce, úpravu zahrad a stěhování nábytku.

Prodej, e-shop, montáž, oprava, servis: - bazény - vířivky - příslušenství