ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
WH údržba zeleně s.r.o. je společnost, která se zabývá péčí o zeleň v Jihomoravském kraji. Sídlo firmy je v obci Nesovice, kde má také svůj sklad a dílnu. Firma nabízí širokou škálu služeb v oblasti údržby zeleně, jako jsou: - Sečení travnatých pozemků - firma disponuje moderními sekačkami, které dokážou zvládnout jak malé plochy, tak velké ...

Ing. Jiří Babyrád se zaměřuje na prodej zeleninových, rostlinných a léčivých osiv.

Květinové studio U MIŠÁKA poskytuje kompletní květinový servis, včetně rozvozu květin, květinové výzdoby, vazby květin pro všechny běžné i slavnostní příležitosti, zahradnické potřeby. U nás můžete také zakoupit, květinové dekorace, koše, žardiny, svícny, svíčky, lampy, floristické pomůcky a doplňky, osiva květin, trávníková osiva, zeminy, hnojiva ...

Maloobchod, prodej, servis, oprava: -zahradní technika -bubnové sekačky -rotavátory -travní traktory -lehké travní sekačky tuzemské výroby. Oprava, servis: -travní sekačky -VARI systémy -pily, křovinořezy. Půjčovna, pronájem: -vertikutátor (provzdušňovač, odmechovač). Služby: -možnost splátkového prodeje ESSOX.

Dodavatel stavebních prací. Realizace rodinných domů, občanské výstavby, průmyslových staveb, historických a sportovních staveb a bazénů.

Motobel s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis zahradní, lesní a komunální techniky a jízdních kol.

Rizikové kácení stromů. Kácení, pořez, řezání, ořez, likvidace stromů hrozící způsobení škody na majetku nebo újmě na zdraví. Kácíme ze země, pomocí stromolezecké techniky nebo vysokozdvižná hydraulická plošiny. Posouzení zdravotního stavu stromu a prohlídka bezpečnosti stromu. Kácíme pro úřady, firmy i soukromé osoby. Těžba dřeva, dřevo ...

Květiny EJA s.r.o. provozuje květinové studie, sestavuje kytice na stavby, pohřby a jiné akce.

Petr Vysloužil se zaměřuje na elektroinstalace, revize hromosvodů, rizikové kácení a bourací práce.

Městský mobiliář provozující e-shop PONTTE.CZ, který sídlí nedaleko Brna, disponuje bohatým výběrem opěrných stojanů na kola, kovovým zábradlím, informačními vitrínami, dopravními zrcadly a dalšími produkty a vybavením nejen pro města.

Výroba z plastu. Prodkukty: - nádrže - bazény - septiky - vodoměrné šachty - revizní kanalizační šachty - vany, nádoby na víno z materiálu polypropylén. Prodej: -příslušenství k bazénům, bazénová chemie.

Ing. David Bobrzyk se zaměřuje na návrhy, realizace a údžbu zahrad a zeleně a na instalaci zavlažovacích a osvětlovacích systémů.

Maloobchod, servis: -lesní, zahradní a komunální technika -pily elektrické, motorové -zahradní sekačky, vyžínače i křovinořezy -traktory se sběrným košem vhodné pro fotbalová hřiště a velké zahrady -na velké pozemky /obce, areály firem/ RIDERY s kompletním příslušenstvím - sekání, zametací kartáče, sněhové radlice a frézy, vozíky. Na vysokou ...

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny. -keramika.

Provádíme arboristické práce: - péče, kácení, výsadba dřevin - likvidace dřevní hmoty štěpkováním a frézování pařezů

Společnost Flamengo květiny s.r.o. provozuje květinářství ve 200 prodejnách, po Brně a Praze nabízí rozvoz květin. Čerstvé květiny od floristů nabízí i na svém eshopu.

Luboš Havlík je hodinový manžel, provádí montáž nábytku, malířské práce, drobné domácí práce, zahradnická činnost, deratizace a další.

Dodávka, servis automatických zavlažovacích systémů. Působíme v Česku i na Slovensku. Další služby: - pokládka travních koberců - stavba bazénů a jejich rekonstrukce - návrhy a stavba zahradních jezírek.

Hlavní činností naší firmy je nákup dřeva dále pak jeho zpracování na pile a prodej řeziva. Vyrábíme veškeré stavební řezivo a sušíme ve vlastních moderních sušárnách. Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: -OSB desky a jejich levnější alternativy -laminátové podlahy nejrůznějších dekorů -plovoucí podlahy -palubky a ...

Zabýváme se prodejem plastových a hliníkových oken a dveří. Interiérových dveří.

Technologie pro bazény, jezírka a sauny. E-shop.

Společnost nice green s.r.o. se zaměřuje na péči o trávník, sekání, zarovnávání, zavlažování, hnojení, dosévání a na půjčování vertikutátoru.

Zahradní servis. Realizace okrasných zahrad Realizace rodinných zahrad Realizace předzahrádek a částí zahrad Realizace zeleně u firemních objektů Návrhy a realizace veřejných prostranství Revitalizace a rekonstrukce stávajících zahrad Údržba a zakládání trávníků Zakládání trávníků výsevem a travními koberci Regenerace trávníku Sečení ...

TP Group Procházka s.r.o. realizuje: - zemní a výkopové práce - stavební a projekční činnost - zahradní architektura - kontejnerová doprava Bezplatná konzultace a zhotovení cenové nabídky