ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Vazba květin. Nabízíme dárkové a dekorativní aranžování z květin a přízdob, dekorace ze suchých a umělých materiálů na zakázku.

Velkoobchod, maloobchod: -kytice, aranžmá, umělé květiny -živé i hrnkové květiny -výroba svatebních kytic -široký výběr dárkového zboží -výroba smuteční vazby a věnců -sušené květiny. Pobočka: Květinový dom Fantazi Potočná 8 Skalica

Široká nabídka pokojových rostlin z našeho zahradnictví. Nabízíme exotické rostliny určené do pokojových podmínek. Záruka kamenného zahradnictví z naší produkce.

Dodávka, prodej, velkoobchod: - sušené květiny pro zahradnictví, květinářství - věnce - eshop.

Zakázková výroba interiérového nábytku jako jsou kuchyně, jídelny, ložnice, pracovny, obývací pokoje, dětské pokoje, vestavné skříně, obložkové dveře, ale i exteriérů jako pergoly, přístřešky, zahradní nábytek a další. Truhlářství.

Servis a opravy malé zemědělské mechanizace: -Tera Vari -zahradní technika -náhradní díly.

Komplexní dodávky investičních celků v oblasti tepelných, energetických, ekologických a technických zařízení: -kotle, kotelny, spalovny, kogenerace -výměníkové stanice, potrubní rozvody -plynové přípojky, infrazářiče -plně automatické úpravny vody -plastové potrubí, armatury, desky, tyče -elektroinstalační práce včetně měření a ...

Elektromontážní práce: -silnoproud do 1kW (bytové a průmyslové elektroinstalace, elektroinstalační práce) -slaboproudé rozvody (počítačové sítě, telefony, EPS, EZS) -hromosvody -měření a regulace. Výroba a prodej: -elektrické rozvaděče NN Prodej: -kapková závlaha -elektroinstalační materiál.

Výroba, prodej: -plastové výrobky z plošného polypropylenu -opravy nádob -rekonstrukce nádob -bazénový servis: opravy bazénu a jejich částí a součástí, kontrola potrubního systému, výměny filtračního písku včetně dodání písku -produkty: plastové nádoby otevřené, plastové nádoby uzvavrené, vodoměrné šachty. ovzdušňovací šachty, plastová ...

Velkoobchod a maloobchod zahradní figury: -trpaslíci -ptáci, zvířata -sošky -ostatní.

KRÁLOVSTVÍ PLNÉ ELEKTRA. Maloobchod, prodej, splátkový prodej: -bílé zboží-elektrospotřebiče, (chladničky, mrazničky, sporáky, trouby, odsavače, mikrovlnné trouby, pračky, myčky, bojlery, mixéry, vysavače, kávovary, žehličky, vestavěné spotřebiče do kuchyňských linek atd.) -černé zboží-elektronika (kamery, hi-fi věže, televizory, ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - zahradní potřeby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potřeby pro zahrádkáře a chovatele - krmiva, krmivo, semena - domácí a hobby potřeby - květináče, truhlíky - dárkové zboží - vruty, šrouby, hřebíky, spojovací materiál - potřeby pro zavařování - proutěné zboží, drátěný program.

Úklid bytových i nebytových prostorů, úpravy zahrad a okolí domů.

Projekce, realizace: -zahradní architektura -projekce, realizace zahrad -okrasné rostliny -zakládání a údržba zeleně.

Projekce: -zahradní architektura -projekce, realizace zahrad -okrasné rostliny -zakládání a údržba zeleně.

Realizace: -zahradní architektura -projekce, realizace zahrad -okrasné rostliny -zakládání a údržba zeleně.

Zahradně-architektonické řešení. Výsadby rostlin. Zakládání trávníků. Automatické závlahy. Údržba zeleně. Další provozovna: Jiráskova 46, Šlapanice, PSČ 664 51

Prodej: -postřiky, prostředky proti hmyzu -hnojiva -rašelina.

Zahrady, zahradnictví. Služby: -péče a zeleň -projektování zahrad -údržba zahrad -rekonstrukce zahrad.

Květinářství: - široké spektrum vazeb kytic a věnců, jako jsou svatební, slavnostní, sezónní a smuteční. Dále řezané květiny, sezónní, víceleté a pokojové hrnkové květiny, květináče, svíčky, hnojiva, semena, stuhy a další zboží z oboru květinářství a zahradnictví.

Květiny Kamilia Květinářství. Služby: -svatební a slavnostní kytice -květinové aranže -aranže ze suchých a exotických květin -smuteční vazba -keramika a doplňky -rozvoz květin na objednávku.

Výroba zahradního nábytku a zařízení pro školy, školky a dětská hřiště.

Prodej: - ovoce a zeleniny - květiny.