ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství IRIS. Maloobchod, prodej: -květiny -květinářtsví -vazba řezaných květin -rozvoz květin -dárkové předměty. Výroba: -krejčovství -šití a úprava oděvů. Další provozovna: Kostelec 143, Kostelec u Kyjova 69651, tel: 518615518

Práce: -izolatérství -izolace rovných střech, balkónů a teras -stavby a rekonstrukce bazénů a jezírek -montáže světlovodů -výroba plastové jímky. GPS: N 48°54.65522', E 17°24.72497'.

Výroba, prodej: -bazény -nadzemních -zapuštěné -možnost úpravy okolí.

Zahradní architektura: -3D projekce -výsadba a údržba-okrasných, užitkových zahrad -letničky -trvalkové záhony -skalky -hroby -travní plochy -řez ovocné, okrasné stromy. Cykloprodejna: -jizdní kola -prodej -servis -cyklodoplňky.

Prodej vinařské a zahrádkářské potřeby: -přípravky do vína -postřiky, hnojiva. Prodej, velkoobchod, maloobchod: -korek-podlahový, obkladový tažné zařízení -nosiče kol na tažné zařízení -dárkové zboží, keramika -přívěsné vozíky za osobní a dodávková vozidla od 400kg až 3500 kg. -sklo užitkové i dárkové -lis, lisy, mlýnek, ...

Velkoobchod, prodej: - umělé květiny - zahradní nábytek z umělého ratanu - dekorační a dárkové zboží ratanovy-nabytek.com (pobočka Vracov) Internetový obchod s ratanovým nábytkem. -prodej zahradních sedacích souprav z umělého ratanu.¨ -ratanová křesla -ratanové stoly a sofy. -ratanový nábytek http://www.ratanovy-nabytek.com ...

Zahradní architekt. Projekční činnost: -soukromé zahrady -zahrada, zahrady rodinných domů -venkovské dvory, venkovský dvůr -předzahrádka, předzahrádky -střešní zahrady -osázení teras a balkonů drobná architektura -reprezentativní zahrady firem -parky a veřejné prostranství -náměstí, návsi, ulice, ...

petshopik Internetový obchod, E-shop: -zahradní jezírka -chovatelské potřeby pro psy, kočky, hlodavce, ptáky -akvaristika, teraristika -japonská krmiva Služby: -poradenstvíství v oblasti chovu koi kaprů.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - schody, schodiště - kancelářský nábytek - ložnice - kuchyně, kuchyňské linky - dveře - zahradní nábytek.

Maloobchod, prodej: -originální umělecká i užitková keramika -zahradní plastiky -obrazy -drobné dárkové předměty. Galerie: -pořádání výstav uměleckých děl.

Květinářství: - prodej květin.

Prodej, maloobchod: - jehličnany - ovocné stromky - skalničky - okrasné dřeviny.

Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - potřeby pro pěstitele

Květinářství, prodej: - květiny - zahrádkářské potřeby

Výroba plastových samonosných jímek, nádrží a zapuštěných bazénů.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny řezané, hrnkové, sušené -aranžmá ze sušených květin -umělé květiny, keramické květináče, plastové obaly -dárkové zboží, vonné oleje, svíčky -semena zeleniny a květin -postřiky, hnojiva, substráty. Služby: -aranžování květin podle různých příležitostí -vazba svatební, smuteční.

Maloobchod, prodej: -ruční elektrické nářadí. -zahradní technika. -zámky, kování. -satelitní technika.

Stavební firma: -fasády (zateplení, omítky, opravy) -rekonstrukce -interiéry (návrhy a realizace v CAD systému) -půdní vestavby -veškeré stavební práce -vodo-topo -elektro rozvody -obklady -dlažby -projekty, realizace a údržba zahrad, veřejných ploch a parků + závlaha a pokládka trávníků.

Služby: -zemědělství -zahradnictví -údržba a realizace zahrad, zeleně -poradenské služby.

Prodej: -hnojiva -zahradnické potřeby -zahradní potřeby.

Prodej, velkoobchod drogerie: -čistící a mycí prostředky - aviváže, škroby, prací gely, běliče, tekutá mýdla, šampony, pěny do koupele - dezinfekční prostředky - mycí a oplachové kapaliny do myček na nádobí - směs do ostřikovačů automobilů. Prodejna chovatelských potřeb, vinařských a zahrádkářských potřeb.