ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Údržba a sečení malé i velké trávy na zahradě, pozemku nebo svahu. Stříhání živých plotů, pletí a rytí záhonů. Nabízíme také odvoz odpadu a sezónní práce.

Prodej - květiny - dekorace Služby - rozvoz květin až do domu

Vyvíjíme a dodáváme městský mobiliář a zabýváme se rozvojem měst a obcí s ohledem na životní prostředí. Naše produkty se vyznačují variabilitou a plní více než jeden účel. Jsou použitelné ve více prostředích. Kromě praktické funkce mají naše produkty ještě jeden cíl – kultivovat městské prostředí a krajinu.

Specializací firmy Dřevos je realizace nízkoenergetického a pasivního bydlení. Díky dlouholetým zkušenostem máme přes 3000spokojených klientů. Naše dřevostavby na míru mají moderní design s kvalitním provedením. Velkou výhodou dřevostaveb je jejich nízkonákladovost. Součástí naší činnosti je výroba originálního zahradního nábytku na míru či ...

Zahradnictví, květinářství. E-shop, maloobchod, prodej: - rozvoz květin, kytic do domu, donáška květin do domu - řezané, hrnkové květiny, sazenice - okrasné a ovocné stromy, keře - sazenice, semena, cibuloviny - hnojiva.

Technické služby, příspěvková organizace obce Šenov u Nového Jičína. Služby: - sběr, třídění odpadů a jejich zneškodňování - údržba majetku obce - úklidové služby - údržba veřejné zeleně - opravy vozovek a chodníků.

Maloobchod, prodej: - TV technika, LCD televize, plazmové televizory - audio - video - velké, vestavné a malé (domácí) elektrospotřebiče - fotoaparáty - zahradní technika, nářadí - GPS navigace - výpočetní technika - kuchyňské a domácí potřeby - instalační materiál - záznamová média.

Firma Libor Stavař se sídlem v Rychvaldě nabízí širokou škálu služeb v oblasti elektro a hodinového manžela a je odborník na elektroinstalace, opravy nebo údržbu. Firma je držitelem oprávnění § 8 vyhl. 50/78 Sb. Mezi služby, které firma Libor Stavař elektro poskytuje, patří: - elektroinstalace (v novostavbách i rekonstrukcích, včetně rozvodů, ...

Činnost: - zahradní architektura - design zahrad u soukromých, ale i veřejných objektů - dodávky materiálu pro zahradu (rostliny, substráty, mulčovací kůru, písek, hnojiva..)

Komplexní zahradnické služby. Návrhy, realizace: - soukromé zahrady, parky Zahradnické služby: - celoroční péče o veřejnou zeleň, údržba sídlištní zeleně - sadové úpravy parků, trávníků, dětského hřiště - údržba zeleně v areálu firmy, průmyslových objektů - kácení stromů - zakládání a tvarování živých plotů - výsadba stromů - ...

Výroba, prodej: -umělé květiny, stromky -bonsaje -dekorace interiérů. Maloobchod, prodej: -květiny, květinářství -dárkové předměty, zboží -dárky.

Autorizovaný prodej a servis (záruční i pozáruční) značek STIHL, VIKING. STIHL: - motorové pily - elektrické pily - křovinořezy - motorové zahradní nůžky - motorové foukače, vysavače. VIKING: - motorové sekačky - elektrické sekačky - zahradní traktory - elektrické vyžínače - elektrické zahradní nůžky - elektrické foukače, ...

Originální barevné lavičky v barevném designu na přání dodává firma Ing. Vratislav Obadal Zahradní a parkové lavice OBISS. V duchu poctivé řemeslné tradice vyrábíme odolné a bezúdržbové kovové lavice na zahradu a také zahradní nebo parkové lavičky.

Hodinový manžel - Daniel Janovský je společnost, která nabízí širokou škálu služeb pro domácnosti. Ať už potřebujete opravit, zrekonstruovat, zkrášlit nebo zabezpečit svůj byt, dům nebo zahradu, můžete se spolehnout na profesionální a kvalitní práci Hodinového manžela. Hodinový manžel je služba pro každého, kdo z nějakého důvodu není schopen ...

Jsme jednou z největších a nejvýznamnějších zahradnických firem v Moravskoslezském kraji a své služby poskytujeme našim zákazníkům již od roku 1992. Naše společnost se věnuje návrhům a realizacím zahrad na klíč. Provádíme kompletní servis ohledně údržby, realizujeme okrasná i koupací jezírka a potůčky. Při realizaci rodinných zahrad ...

Společnost UlmanGreen s.r.o. zajišťuje údržbu zahrad a terénní úpravy.

Organizační složka Městského úřadu Frenštát pod Radhoštěm. Technické služby: - správa a údržba silnic a místních komunikací včetně jejich čištění a zimní údržby - odvoz komunálního, domovního odpadu - údržba a zakládání veřejné zeleně (sekání trávy, aj.), rekultivace - údržba a opravy veřejného osvětlení a světelných signalizačních ...

Prodej, e-shop: - nářadí - kladiva - zahradní technika - kompresory - ruční pily - rýče - lopaty - sekačky - plotostřihy - zahradní traktory. Půjčovna, opravy, servis: - elektrické, benzínové ruční nářadí - zahradní technika. Opravy: - elektromotory - transformátory - čerpadla - převíjení cívek.

Květinové studio. Maloobchod, prodej, služby: - květiny - svatební kytice. smuteční vazba - sezónní dekorace (Vánoce, Valentýn, Velikonoce, podzim) - péče o rostliny ve firmách, kompletní květinový servis - dárkové zboží.

Společnost ABC service, obchodní společnost s.r.o. dodává ploty, plastové plotovky, pletivo, brány, branky, venkovní krby, obklady, dlažby, valouny a výrobky z umělého i přírodního kamene. Do interiéru u nás najdete funkční a moderní kancelářský nábytek. Sídlíme ve Frýdku-Místku, s dobrou dostupností z Ostravy a dalšího okolí, provozujeme ...

Dřevostavby - výstavba dřevostaveb - suchá výstavba domů. Zakázkové truhlářství a stolařství, výroba - zahradní nábytek a pergoly - dětská hřiště a další stavby - okna, dveře. Prodej - štípané palivové dřevo - stavební řezivo.

Výzdoby interiérů k různým příležitostem: - výzdoby církevních objektů. Květinářství: - řezané květiny - hrnkové rostliny - svatební a smuteční kytice - adventní věnce - dárkové vazby - vánoční a velikonoční výzdoby - rozvoz květin.

Výroba, maloobchod, prodej, rekonstrukce: - bazény (plastové, venkovní, fóliové, veřejné, soukromé, interiérové) - foliování bazénů folií DLW, ELBE, Alkorplan - montáž samočistících technologií VANTAGE, NET¨N¨CLEAN - dodávka a servis měřících a dávkovacích stanic ASEKO, ProMinent - zastřešení bazénů ALUKOV - zakrývací rolety - poradenství, ...

Maloobchod, prodej: -zámky, klíče (klíčů) -kování -nástroje, nářadí NAREX, BLACK-DECKER, EINHELL, KANGO -čerpadla -vodoinstalační materiál. Výroba: -klíče, autoklíče.

Zabýváme se prodejem a servisem zahradní i lesní techniky. Prodej: - elektrické, akumulátorové i benzínové: sekačky, zahradní traktory, křovinořezy, pily a příslušenství.