ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Půjčovna: - lešení - zahradní techniky - nářadí a stavební techniky - party a gastro půjčovna Servis nářadí, stavební a zahradní tehcniky

Obchodní činnost: - zemědělské komodity - zemědělské a zahradnické výrobky a potřeby - agrochemikálie. Výroba: - osiva polních plodin. Ošetřování a úprava osiv na základě individuálních požadavků. Distribuce Lanirat MICRO pro ČR.

Firma Haluz.cz - ing. Matěj Srovnal se sídlem v okrese Šumperk nabízí různorodé práce ve výškách a poskytuje služby v oblasti arboristiky.  Arboristika: - odborné ořezy stromů dle platných arborististických standardů - vazby korun - rizikové kácení - konzultace a odborné posudky stromů - ochrana stromů při stavbě - úprava stanovištních ...

Sekání trávy Olomouc a okolí. Upravujeme a kultivujeme zahrady, louky, travnaté plochy kolem rodinných domů, chat, chalup, také udržujeme zeleň ve firemních areálech a kolem bytových komplexů. Likvidujeme náletové dřeviny, keře a trávy. Přijedeme, posečeme a pohrabeme.

Údržba zahrad Olomouc s.r.o. poskytují zahradnické služby.

SPEI Autoservis JANOŠÍK: Výfukoví doktoři - prohlídka výfukového systému zdarma - výměna, montáž a opravy výfuků na počkání - výměna katalyzátorů, kompenzátorů - prodej výfuků - pneuservis, prodej pneu, - opravy a výměny brzdových systémů - výměny tlumičů pérování. - drobné karosářské prace - plnění a čištění klimatizací + kabinové ...

Společnost Guardi CZ - Radek Holusek se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž bezúdržbových hliníkových plotů, bran, balkonů, přístřešků i terasových profilů. Působíme v rámci celé České republiky. Výroba, dodávka, montáž: - hliníkové, drátěné, mřížové ploty - hliníkové balkony - hliníkové branky, posuvné a křídlové brány - hliníkové ...

Firma vyrábí a prodává: - pesticidy pro ochranu plodin, proti škůdcům - hnojiva, aktivátory - osiva - pšenice, žito, ječmen - hrách, sója, luštěniny, cukrovarské řízky atd. Dále zajišťuje posklizňové služby a dopravu plodin včetně setí a hnojení.

Výroba, prodej, opravy, servis: - zahradní technika Dakr - bubnové rotační sekačky - náhradní díly Dakr - obraceče píce, sena - malotraktory - stroje Panter - rozmetače, rozmetadla hnojiv, soli.

BEORWEB s.r.o. je provozovatelem inzertního portálu nevyhodím.cz k nákupu, prodeji a inzerci dětského zboží, elektroniky, automobilů, potřeb na zahradu, ke sportu a mnoho dalšího.

Gama expert s.r.o. provozuje e-shop se spotřební elektronikou, televizemi, mobilními zařízeními, počítači a vybavení do dílen, na zahrady, domů i bytů.

Sadařské služby: - řez stromů - výsadby - kácení - konzultace.

ZAHRADA Olomouc s.r.o. je firma, která se zabývá zahradní architekturou a krajinářstvím. Nabízíme komplexní služby od projekce zahrad, přes realizaci zahrad, až po údržbu zahrad. Naše práce je založena na kreativitě, kvalitě a spokojenosti zákazníků. Mezi naše hlavní obory patří: - privátní zahrady - vytváříme zahrady pro rodinné domy, firmy ...

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která vám pomůže s vašimi zemními a výkopovými pracemi, pak je Dominik Oulehla ta pravá volba. Nabízíme vám širokou škálu služeb, od výkopů základů, přípojek, septiků, jímek a dalších, přes realizaci stavebních úprav, jako je pokládka zámkové dlažby, stavba plotů, opěrných zdí a dalších, až po prodej ...

Květinářství: - řezané květiny - pokojové rostliny - venkovní rostliny - svatební vazby - dárkové vazby - sezónní vazby - dušičkové vazby. Provozovna: Aniččin dvůr - restaurace - venkovní posezení - společenský sál.

Zabýváme se komplexní údržbou zeleně. Nabízíme sečení a mulčování trávníků, stříhání živých plotů a keřů, kácení a ořez stromů, štěpkování, výsadbu stromů, zakládání a údržbu záhonů, chemické postřiky.

Martin Čapík se zaměřuje na rizikové kácení stromů, ošetření, ořezy, směrování a likvidaci dřevní hmoty a na další výškové práce - čištění střech, fasád, okapů, umývání výloh, oken a mnoho dalšího.

ToGo reconstruction s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, rekonstrukce, zednické práce, stavební úpravy, montáž bazénu, úklidové práce a tepování.

Projekce, realizace a údržba veřejné zeleně, historických parků, krajinářských a ekologických ploch, zeleň firemních sídel, zeleň komunikací, rodinné zahrady a další.

Prodej: - zahradní a lesní technika - pily - sekačky - křovinořezy - čerpadla - sněhové frézy - traktory - plotostřihy - foukače - vyžínače - vysavače - motokoloběžky. Půjčovna: - benzínové a elektrické pily - křovinořezy - provzdušňovače a odmechovače trávníků.

Internetový obchod se zbožím na zahradu i do domácnosti. Zákazníci mohou objednávat venkovní dlažbu, pletiva a sítě, pomůcky pro psy, krmítka pro ptactvo, respirátory, úklidové rukavice, dezinfekční prostředky, vybavení do dílny apod.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Květinářství a kavárna Kavalír v Prostějově. Kavárna s venkovním posezením, domácími zákusky, víny i ostřejšími alkoholickými nápoji. Příprava snídaní. Prodej květin a květinových vazeb, dekorací a doplňků.

E-shop s přípravky pro péči o zahradu a trávník. Prodej robotických a vřetenových sekaček, zahradního nářadí a nářadí pro obrábění půdy. Instalace a servis závlahového systému, venkovního osvětlení, robotických sekaček. Údržby zahrad.