ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Výroba nábytku přímo v centru Chrudimi - obývací stěny, zahradní nábytek, kuchyně, vestavěné skříně Chrudim.

Prodej, e-shop: -Vodní technika GARDENA -Zavlažovací technika GARDENA -Čerpadla GARDENA -Péče o trávník GARDENA -Péče o stromy a keře GARDENA -Zahradní nářadí GARDENA -Čistící systém GARDENA -Náhradní díly GARDENA -Zahradní technika Husqvarna, AL-KO, MTD, Homelite, Ryobi, Scheppach, Woodster, Riwall, Marunaka, Yard-man, CubCadet, GTM, ...

Truhlářství. Výroba: - vestavěné skříně - schodiště - kuchyně - ložnice - zahrada - kanceláře - dětské pokoje a jiné.

Veškerá květinová vazba. Aranžace interieru i exterieru. Prodej travního osiva za bezkonkurenční ceny.

Služby: - rizikové kácení stromů - prořezy

Maloobchodní a velkoobchodní prodej čerpací techniky pro komerční a průmyslové použití: - EASY PUMP - SAER - KERSELF - HORN Zahradní a závlahová technika GARDENA.

Dodávka, prodej, velkoobchod, maloobchod - čerpací technika Montáž a servis - čerpací technika Dodávka, prodej, velkoobchod, maloobchod - závlahová technika Montáž a servis - závlahová technika

Dovoz, velkoobchod, e-shop: - plastové květináče - obaly na květináče - truhlíky - misky pod květináče - mrazuvzdorné květináče Prodejna domácí potřeby: Malé náměstí 303, Králíky tel.: 608 830 920

Služby: - mechanizovaný ořez větví a dřevin kolem okrajů polí, luk a cest

Služby: - stromolezectví - rizikové kácení stromů - frézování pařezů - ošetřování stromů a prořez korun - štěpkování veškeré dřevní hmoty - štípání palivového dřeva na zakázku - odborná péče a údržba ovocných stromů Havarijní služba.

Zahradnictví, prodej: - květiny - rostliny - skalničky - keře, stromy.

Půjčovna, zapůjčení: - nářadí - bourací kladiva - elektrocentrály - odvlhčovače - zahradní mechanizace. Služby: - řezání, vrtání železobetonu, asfaltu - jádrové vrtání.

PRODEJ A SERVIS : - stavební stroje - bagry - dumpery - nosiče nářadí - odminovače - nakladače - rypadlonakladače

Služby: - údržba nemovitostí - úklidové služby - čištění koberců - údržba zahrad.

Zahradnictví, prodej: - dřeviny - hnojiva, substráty - osiva.

Činnost: - zarhadnické práce - údržba zahrad - realizace výsadby - pokládka travních koberců.

Půjčovna nářadí RIO - nářadí a nástroje - stavební a zahradní technika - bourací a demoliční kladiva - brusky - pily, vrtačky. Prášková lakovna - práškové lakování provádíme na jednotlivé kusy, ale i jako sériovou výrobu.

KVĚTENA SVĚTLA Prodej květin a drobné keramiky.

Činnost: - ekologická likvidace autovraků - výkup železa, barevných kovů - realizace zahrad - kácení stromů - zimní údržba chodníků.

Služby: - úklidové práce pro firmy - výrobní prostory - kanceláře - haly - činžovní a rodinné domy - prostranství u firem - realizace zahrad

Služby v oblasti zahradnictví - realizace a údržba zahrad - zahrady na klíč.

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů - projekce budov - návrhy a realizace zahrad - vizualizace staveb a interiérů.

E-shop - bio produkty a přípravky na zahradu.

Maloobchod, prodej: -malotraktory značek Dong Feng, Mahindra, Belarus -bubnové sekačky, diskové sekačky -obraceče píce -rozmetadla, přívěsy, návěsy, mulčovače -komunální technika