ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Zahradnictví: - prodej trvalek, balkonových květin, okrasných keřů, jehličnatých dřevin, ovocných stromků a potřeb pro zahrádkáře - návrhy zahrad.

Prodej a servis zahradní techniky. Provádíme ostření a broušení pilových kotoučů, nožů do sekaček a křovinořezů, nůžek, řetězů a vrtáků. Nabízíme Vám široký sortiment strojů na zahradu: AKU nářadí - křovinořezy, sekačky, řetězové pily, ofukovače, nůžky na živý plot. Elektrické nástroje - plotové nůžky, vysavače a fukary, ponorná ...

Prodej - květiny Sadovnické realizace Zahradnictví

Prodej, montáž: - automatické zavlažovací systémy - příslušenství kapkovací potrubí, ventily, ventilové šachtice

Zahradnictví: - pěstování a prodej ovocných stromků

Výroba, montáž: - pozinkované skleníky - pozinkovaných skleníků

Zahradní architektura- návrhy a realizace okrasných zahrad. Koupací a okrasná jezírka. Údržba a rekonstrukce zahrad, péče o trávník, vertikutace trávníku. Komplexní realizace zahrad od návrhu, přes založení až po následnou péči.

Zahradnictví: - balkonové rostliny - záhonové rostliny - roubované okurky a melouny - hrnkové a řezané chryzantémy

Zabýváme se činnostmi okolo domu.Renovujeme zateplujeme okna a dveře, vyrábíme nábytek dle vašeho přání, pokládáme nové a opravujeme staré střechy, pečujeme o zeleň a postaráme se i o úklidové práce a mnoho dalších řemeslných činností. Pokud nemáte čas ani sílu oceníte naše ruce.

Údržba a realizace zahrad pro Plzeň a okolí. Sekání trávy s odvozem, vyčištění pozemku, provzdušnění trávníku, postřiky, založení trávníků, zavlažování, řez ovocných stromů a živých plotů, údržba záhonů, kácení stromů, komplexní péče o travnaté plochy. Zakládání zahrad vč. návrhu. Nátěrové práce.

Služby - návrhy a realizace zahrad - péče o trávníky a zahradu - kácení dřevin - pokládka travních koberců - závlahové systémy - jezírka.

Služby, práce: - sekání, kosení trávy - sečení parků, fotbalových hřišť, svahů, mokřadů - údržba hřbitovů.

Služby - návrhy a realizace zahrad - údržba zahrad - zahradní architektura, okrasné zahrady a koupací jezírka.

Prodej, instalace, servis: - vířivky - infrasauny - bazény s protiproudem.

Zahradnické služby: - návrh, realizace, údržba zeleně - zakládání trávníků - montáž závlahových systémů - výstavba jezírek - úprava ploch pro ozelenění (zemní práce).

Činnost: - zahradnictví - návrhy a realizace zahrad Výroba, prodej: - med

Služby: - arboristika - péče o dřeviny a zeleň - řez stromů - rizikové kácení - výsadby a realizace zahrad - bezpečnostní vázání stromů

Květinářství - prodej čerstvých řezaných i hrnkových květin - květinové vazby. Zahradnictví U MINERÁLKY - prodej rostlin, letniček, balkónovek, sazenic zeleniny, trvalek - výsadba a údržba rostlin, zeleně - adresa: V Alejích, Tachov.

Květinářství na náměstí Blovice nabízí široký sortiment řezaných a hrnkových květin, dárkového zboží, potřeby pro zahrádkáře i chovatele. Najdete nás na Masarykově náměstí v Blovicích. Květinářství, maloobchod, prodej: - řezané květiny, kytice - svatební kytice - smuteční vazby - hrnkové květiny - květinové vazby - dárkové zboží, ...

Práce: - sekání trávníků, sečení trávy - štípání, řezání dřeva - práce s křovinořezem, motorovou pilou - kácení stromů.

Činnost: - návrh, realizace, údržba zahrad - údržbu trávníku - řez okrasných, ovocných dřevin - tvarování živých plotů.

Služby: - návrhy a realizaci zahrad či jezírek - sadové úpravy

Návrhy, poradenství: - komunitní a sdílené zahrady - zahrádky u kaváren a restaurací Služby: - zahradnické kurzy - vázání kytic

Výroba z plastu - bazény - čistírny odpadních vod - jímky - šachty - nádrže - odmašťovací boxy.