ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Stavební činnost - zednické, obkladačské a sádrokartonářské práce - elektroinstalace - instalatérské práce - tesařské a pokrývačské práce. Opravy, servis a údržba strojů - přístroje a potřeby pro domácnost. Údržba zahrad, sekání trávy. Úklidové práce.

Údržba zeleně a komunikací - sadovnictví - zakládání trávníků - sekání trávníků - pravidelná údržba zeleně - hnojení a přihnojování - výsadba keřů a stromů - rizikové kácení stromů - sběr odpadků - čištění venkovních prostor - vývoz odpadkových košů - odvoz a likvidace odpadu - strojní čištění (komunikace, chodníky, parkoviště) - ...

E-shop - bazénové příslušenství a doplňky - světla, reproduktory, trysky - bazénové žebříky a schodiště - dmychadla, kompresory.

Služby: - arboristické práce - řez stromů - bezpečnostní vazby - kácení stromů - údržba zahrad - hodnocení provozní bezpečnosti stromu - výškové práce

Internetový prodej, e-shop: - plastové, dřevěné a pletivové ploty - terasové dlaždice, terasová prkna - hranoly - příslušenství - zahradní nábytek.

Společnost se zabývá výrobou a velkoobchodním prodejem dřevěných zahradních a bytových dekorací. Výroba a velkoobchod: - dřevěné zahradní dekorace - dřevěné bytové dekorace.

Výškové práce - rizikové kácení stromů a dřevin - těžební práce - výstavba a údržba veřejného osvětlení. Školení práce ve výškách.

Pěstování, e-shop: - Japonský Topol - sadba - řízky - prýty (pruty) - kořenáče - herbicidy, fungicidy, insekticidy - pachové ohradníky Výroba, prodej: - palivové dřevo, dříví

Služby - správa nemovitostí - realitní činnost - údržba zahrad - malířské a natěračské práce.

Zahradnické služby - zahrady na klíč - návrh a realizace zahrad - výsadba a údržba zeleně, rekultivace - arboristika, rizikové kácení stromů.

Květinářství, prodej, e-shop: - květiny - rozvoz květin - hnojiva - dekorační předměty

Prodej - rychlerostoucí medonosné dekorativní dřeviny.

Činnost: - těžba dřeva - lesní práce - sečení a údržba travnatých ploch

Internetový obchod, e-shop: - zahradnické potřeby - kompostéry - skleníky - pařeniště - zahradní grily - pěstební stoly.

E-shop - kancelářský nábytek - ložnice - knihovny - kuchyně - sedací nábytek - dětský nábytek - zahradní nábytek - bytové doplňky. Pronájem skákacích hradů.

Prodej, e-shop, rozvoz: - květiny - dárkové a dekorační předměty

Služby: - zahradní architekt - návrhy zahrad rodinných a bytových domů, návrhy teras a střešních zahrad - projekce veřejné zeleně

Prodej, e-shop: - elektronika - plážová parea a šaty - LED pásky - pásky - dekorace - zahradní hadice

Květinářství. Prodej - řezané a hrnkové květiny - arnažování - dekorace - dárkové zboží. Realizace zahrad - výsadba a údržba zahrad.

E-shop - vše pro pěstování - osvětlení, fólie, ventilace, zavlažování - nádoby, hnojiva, substráty, ochranné přípravky.

Výroba, prodej: -bazény. Zastřešení: -bazény -střídačky -čekárny -prášková lakovna.

Zahradnictví, zahradní centrum: -substráty -hnojiva, postřiky -keramika, plastové obaly -jezírka, jezírková technika -akvária, akvarijní komplety a příslušenství -dětská hřiště -skleníky -thuje do živých plotů -okrasné keře, jehličnany -rhododendrony -azalky -vřesy -trvalky -okrasné trávy -pokojové a balkonové ...

Květinářství SLAMĚNKA: -řezané a sušené květiny -svatební a smuteční vazba -semena, sazenice -zahrádkářské potřeby -vazby květin dle přání zákazníka -doručování v Plzni a okolí -výzdoby interierů -hrnkové květiny -dárkové předměty -sušené plody a oříšky. Provozovna KVĚTINY/DÁRKY/DEKORACE/ZAHRADA Plzeň, Americká 21 ...

Zahradnictví: -prodej živých květin -aranžérské práce -realizace zahrad -vazba věnců -prodej stromků, keřů a sazenic -pokojové květiny -substráty.