ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Služby: -údržba zeleně -sekání trávy -řez ovocných stromů, keřů -hrabání listí a trávníkových ploch -čištění kanalizačních košů a střešních vpustí -odklízení sněhu.

Prodej - prodej řeziva - ostření kotoučových pil - ostření vidiových (SK plátky) pil - ostření řetězů motorových pil - pořez dodaného dřeva

Zabýváme se výrobou, montáží a servisem bazénů včetně prodeje a montáže bazénového příslušenství. Součástí této činnosti je také výroba a montáž bazénového zastřešení. Dále vyrábíme jímky, septiky, domovní čistírny odpadních vod, nádrže na dešťovou vodu, vodoměrné šachty, kanalizační šachty, přečerpávací šachty, šachty na vrtané studny, víka na ...

Výroba, prodej zahradní keramiky: -květináče -žardiniery -podmisky -krmítka -holubí misky -prodej keramické hmoty (modelovací hlína).

Prodej: -zahradní technika benzinové travní sekačky, VARI, MOTOR JIKOV, WERCO, ABG -náhradní díly na sekačky na trávu. Servis: -zahradní sekačky -travní traktory WISCONSIN, AGROJET, HONDA -pouze neelektrické stroje !!!

Zabýváme se kácením stromů a prodejem štípaného dřeva.

Frézování pařezů: -kácení stromů. Návrhy a realizace: -zahrady úprava -zahrad -parky -sady -kolem komunikací. Prodej a montáž: -závlahové systémy (potoky, zahradní jezírka).

Maloobchod, prodej: -pokojové rostliny i velmi vzrostlé, zapěstované v hydroponii a v zemině. Nabízíme údržby rostlin v interiérech, hnojení, postřiky, stříhání a pod. Návrhy, realizace a následné servisy rostlin.Dekoratívní nádoby, keramika, nerez, plast zn.Lechuza. Substráty vodoznaky a veškeré příslušenstvo pro pěstování hydroponických ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -židle -stoly -věšáky -zahradní nábytek.

Prodej: -balkonové květiny -zahradní květiny -zahradnické potřeby. Pobočka: WW Flora Středisko Doubravka Chrástecká 23, tel. 377263850

Vodoinstalace, topenářství, tepelná čerpadla na klíč, rekonstrukce koupelen na klíč, centrální vysavače, solární technologie, zemní a výkopové práce, bazény na klíč.

Květinářství: -prodej řezaných, hrnkových, sušených a umělých květin -dárkovina -keramika, sklo -proutí -zahradnické potřeby -květináče, obaly -postřiky, hnojiva, zem -dušičkové, vánoční a velikonoční zboží

Honradez s.r.o. je společnost podnikatelů. Naším cílem je široké spektrum poskytnutí služeb pro naše spokojené zákazníky. Zabýváme se : Úklidovým servisem, správou a údržbou nemovitostí, údržbou zeleně, zimní údržbou parkovišť i komunikací, úklidem festivalových a kulturních akcí.

Zakázková výroba: -zahradní nábytek -parkový a městský nábytek -školní, kancelářský, dílenský nábytek -grily. -stavební zámečnictví-vrata, branky, oplocení, přístřešky, zábradlí, schody, mříže, závory aj.

Výroba, maloobchod, služby: -zahradní skluzavky, tobogány -plastové lodě, pramice -jímky, septiky, nádrže, žumpy -bazény.

Aranžérské služby. Rozvoz květin. Maloobchod, velkoobchod: -květiny -zahradnické potřeby -zahradní keramika -zahradní bazény -prodej skleníků.

Zahradní a akvarijní technika. Prodej: -akvarijní technika -jezírka -krmiva -ryby.

Zahradní a lesní technika HUSQVARNA, Partner. Prodej, servis, opravy, splátkový prodej, prodej na platební karty: -pily -sekačky -prodej náhradních dílů -křovinořezy -zahradní traktory -ochranné pomůcky -opravy motorů Briggs&stratton -zásilková služba.

BAZÉNY -dodávka, montáž -bazény s příslušenstvím -zastřešení bazénů -vířivé bazény -solární ohřev bazénů -zastřešení bazénů -tepelná čerpadla -bazénová chemie -vířivé vany.

Zahradní a krajinná tvorba. Služby pro zahradu, park a krajinu: -projektování zahrad a krajinných úprav -projektování výsadeb v rámci pozemkových úprav a ÚSES -revitalizace obecní zeleně a veřejných prostranství -pasporty zeleně -inventarizace stromů a plány údržby -dendrologické průzkumy -poradenství v oboru zahradní a krajinné ...

Prodej: -okrasné dřeviny. Služby: -návrhy zahrad a parků -výsadba a úpravy živých plotů -stavba skalek a jezírek -zahradní stavby.

Nákup a prodej: -zemědělské výrobky -zemědělské potřeby -agrochemikálie -hutní materiál -pohonné hmoty. Výroba, prodej: -krmné směsi.

Prodej a servis motorové nářadí: -Husqvarna -Jonsered -Partner -Flymo -Etesia -John Deere -zastoupení Briggs Stratton -Narex -Protool -Sabo.