ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Jsme firma zabývající se dřevařskými, zahradnickými a zemními pracemi s působištěm po celé ČR. Pokud potřebujete odstranit náletovou vegetaci, zajistit rizikové kácení stromů, výsadbu apod., kontaktujte nás. Více info na drevoazem.cz

Zemní práce strojní technikou, realizace bazénů na klíč

On-line prodej a rozvoz květin, sladkostí a dárkového zboží.

Návrhy interiéru a exteriéru, 3D projektování, projekty zahrad, projekty domů a bytů, koupelen a kuchyní.

Jsme velkoobchod květin a zaměřujeme se na prodej květin z Holandska. Dovážíme řezané květiny, hrnkové květiny, pokojové květiny, květinové dekorace, floristické potřeby, květináče, dekorační materiál. Naše nabídka tedy zahrnuje vše pro květinářství, květinová studia, květinové ateliéry a floristy.

Vyhledávač zboží do bytu, domu či zahradu. Návštěvníkovi nabízí možnost vyhledávat zboží z více e-shopů najednou.

Zednické a malířské práce. - rodinné domy - koupelny - sádrokartony - podlahy - ploty - fasády - bazény

Growshop - veškeré vybavení pro pěstováni pod umělým osvětlením.

Zahradnické potřeby pro Indoor pěstování a Growshop

Jsme firma zabývající se výrobou plastových jímek, septiků, pískových filtrů, vodoměrných šachet a bazénů se 7 letou praxí v oboru. Díky použití nejkvalitnějších materiálů na trhu a pečlivosti našich pracovníků můžeme nabídnout nejvyšší možnou kvalitu našich produktů.

Společnost Mide - Dědek, s.r.o. poskytuje komplexní stavební práce. Provádíme rekonstrukce, stavby domů na klíč, malířské a natěračské práce, stavby plotů, instalatérské práce, obklady, dlažby a další stavební činnosti. Stavební činnost, práce, výstavba: - rodinné domy - stavby na klíč - garáže, bungalovy či dřevostavby - revitalizace a ...

Stavební firma Global Agent s.r.o. provádí rekonstrukce domů, bytů a koupelen i výstavbu nových rodinných domů. Nabízíme kvalitní dlaždičské, obkladačské, podlahářské, sádrokartonářské i sklenářské práce. Vyrobíme nábytek na míru a postaráme se i o Vaši zahradu. Sídlíme v Praze. Stavební společnost, práce, služby: - rekonstrukce domů, bytů, ...

Jsme zastoupení švédské firmy HAGS, která se zabývá především realizací a montáží dětských hřišť, zkrášlení parků, sportovních a jiných rekreačních ploch. Pomáháme s celým procesem od prvotních plánů až po realizaci a následnou montáž. Zajišťujeme údržbu herního vybavení, mobiliáře, sportovních arén, fitness prvků a plovoucích přístavišť. ...

E-shop: - bazénové příslušenství, chemie - akvaristika - fontány - jezírka, čerpadla - závlahy - krmivo pro ryby

Výroba ze dřeva: - dětská hřiště - venkovní mobiliář - nábytek z masivu - pergoly apod.

Showroom, výhradní zastoupení pro ČR, prodej: - venkovní celoroční vířivky, mobilní vířivky Softub.

Úklidové služby - kompletní úklid kanceláří, administrativních budov, komerčních ploch. Stěhovací služby Květinářství - prodej květin.

E-shop, montáž, servis - závlahové systémy - postřikovače, trysky.

Práce: - rizikové kácení stromů - péče o stromy.

Internetový obchod, e-shop: - semena (zelenina, okrasné květiny, léčivky...) - cibuloviny - travní osivo - hnojiva, postřiky.

Služby: - realitní činnost - účetnictví - správa nemovitostí - zahradnické práce

Služby - údržba zeleně - úklidové služby - odklízení sněhu.

Internetový obchod, e-shop: - spotřební elektronika - vestavné spotřebiče - televizory - počítače, notebooky, tablety - zahradní technika - hračky - chovatelské potřeby.

Dopravní a inženýrské projekty: -projektová a inženýrská příprava staveb silnic a místních komunikací -projektování tramvajových tratí a železnic -projektování kanalizací, vodovodů, plynovodů, úprav vodotečí -inženýrská činnost ve výstavbě -štoly a protlaky -městské inženýrství -krajinářské inženýrství.