Co nesmí chybět v krabici se zahradním příslušenstvím? Rozhodně nezapomeňte na postřiky, substráty, hnojiva, květináče, osiva, konve, hadice, rozprašovače, chemické přípravky proti škůdcům, plevelům a plísním, a také pomůcky v podobě sekaček a křovinořezů.

Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Prodej a servis zahrádkářské techniky zajistí agro-centrum! Vybírejte z velkého množství zahradní a lesní techniky a zahrádkářských potřeb z pohodlí domova – skrze náš eshop. U nás najdete hnojiva, zeminy, květináče a mnoho dalších. Zlobí vás sekačky, pily, křovinořezy nebo jiné přístroje? Naši mechanici si poradí s jakoukoliv závadou.
Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Realizace: - zemních i nadzemních bazénů, zemní i nadzemní bazén - zahradních jezírek, zahradní jezírka. Prodej: - bazénová chemie - filtrační zařízení a příslušenství.

Maloobchod, prodej: - zahradní nábytek z umělého ratanu - doplňky - kompozitní prkna.

Zahradní technika GRADO. Prodeje, servis zahradní techniky. Široký výběr pro zahradu, vinohrad a domácí dílnu. Nabízené výrobky: Zahradní technika: -malotraktory 4×4, jednoosé malotraktory -travní traktory, sekačky-motorové, elektrické, značek MTD, AL-KO -motorové kosy, křovinořezy, rosiče -motorové pily, drtiče, vysavače -čerpadla, ...

Prodej - zahradní keramika - interiérová keramika.

Prodej, maloobchod: - zahradní potřeby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potřeby pro zahrádkáře a chovatele - krmiva, krmivo, semena - domácí a hobby potřeby - květináče, truhlíky - dárkové zboží - vruty, šrouby, hřebíky, spojovací materiál - potřeby pro zavařování - proutěné zboží, drátěný program.

Prodej, e-shop: -vybavení pro dům, zahradu, volný čas.