Co nesmí chybět v krabici se zahradním příslušenstvím? Rozhodně nezapomeňte na postřiky, substráty, hnojiva, květináče, osiva, konve, hadice, rozprašovače, chemické přípravky proti škůdcům, plevelům a plísním, a také pomůcky v podobě sekaček a křovinořezů.

Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Prodej a servis zahrádkářské techniky zajistí agro-centrum! Vybírejte z velkého množství zahradní a lesní techniky a zahrádkářských potřeb z pohodlí domova – skrze náš eshop. U nás najdete hnojiva, zeminy, květináče a mnoho dalších. Zlobí vás sekačky, pily, křovinořezy nebo jiné přístroje? Naši mechanici si poradí s jakoukoliv závadou.
Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Výroba, maloobchod, montáž: -balustrády, sloupy, ozdoby domu -sochy, fontány, kašny, interierové fontánky, umělecké doplňky do zahrad -krby (vnitřní, zahradní, s udírnou, zahradní grily) -obklady (pískové, kombinované, tesané, lámané, přírodní) -ploty (tvarovkové, betonové, štípané, deskové, okrasné, pískovcové) ...

Prodej: -hospodářské potřeby.

Maloobchod, prodej: - hospodářské potřeby.

Nabídka pohřebních služeb. Prodej: - květin a zahrádkářských potřeb.

Prodej: -vodoinstalační materiál -zdravotní keramika -stavební kování -potřeby pro zahrádkáře -vruty, hřebíky -ruční nářadí.

Prodej: -zahrádkářské a chovatelské potřeby.

Prodej: -hnojiva -zahradnické potřeby -zahradní potřeby.

Zásilkový obchod, e-shop. Prodej: -spotřební zboží -telemarketing -TV* shop.

Prodej, velkoobchod drogerie: -čistící a mycí prostředky - aviváže, škroby, prací gely, běliče, tekutá mýdla, šampony, pěny do koupele - dezinfekční prostředky - mycí a oplachové kapaliny do myček na nádobí - směs do ostřikovačů automobilů. Prodejna chovatelských potřeb, vinařských a zahrádkářských potřeb.

Zahradnictví: -prodej rostlin -zahradnické potřeby.

Prodej, e-shop: -pěstitelské potřeby -konopná kosmetika a vaporizéry Nabídka : -osvětlení, vzduchotechnika, hnojiva, substráty a potřeby pro klonování.

Prodej: -drogistické zboží, drogerie -průmyslové zboží -semena -zahrádkářské potřeby.

Prodej, oprava: -motorové pily, křovinořezy, postřikovače, motorové sekačky, řetězy. -ochranné pracovní pomůcky a jiné zboží pro lesnictví a zemědělství -JONSERED, PARTNER, HUSQVARNA Ostatní: -broušení řetězů -revize motorových pil -nátěry lesních stromků.

Prodej - hnojiva - substráty Návrhy a realizace - zahradyúdržba zeleně Prodej - zahradní technika Prodej - zahradnické potřeby

Stavební chemie MAPEI. Velkoobchod,maloobchod: -lepící tmely na obklady a dlažby -barevné spárovací hmoty -lepící hmoty na podlahové krytiny -beton-sanace -nářadí pro obkladače. Poradenství: -použití dodávaných materiálů.

Prodej - zahrádkářské potřeby

Prodej - elektromateriál pojistky, jištiče, vodiče Prodej - DVD - videokazety Prodej - kotouče (brusné, řezné a lamelové) Prodej - zednické nářadí (lžíce, špachtle, vodováhy, ...) - elektrické ruční nářadí Železářství - spojovací materiál (vruty, hřebíky, matice, ...) Prodej - vodoinstalační materiál ...

Standartní a profesiánální nářadí a nástroje, prodej, servis, náhradní díly. -BOSCH -METABO -MAKITA -NAREX -ROTHENBERGER -HUSQVARNA -PARTNER. Speciální lepidla-LOCTITE. Speciální vrtáky-JORAN. Kotevní technika-UPAT. Prodej: -kuchyňské potřeby -jízdní kola -sklo -porcelán -zahradnické potřeby -elektrické spotřebiče -instalační ...

Prodej, e-shop - bytové a zahradní dekorace - zahradní umyvadla a výlevky - Vintage styl - dárkové předměty - bytové doplňky - textilní dekorace - proutěné a ratanové zboží - lampy a svítidla.

Maloobchod, prodej: -železářství, kovo materiál -potřeby pro domácnost, domácí potřeby -nástroje a nážadí -hospodářské a zahradnické potřeby -vodoinstalační materiál, voda -topenářský instalační materiál, topení -instalační materiál plyn.

Prodej: -opěrné spirály pro zahrádkáře -pozinkované. Prodej: -zinkový sprej.

Výroba, prodej, dodávka, distribuce: -zahradní doplňky, zahradních doplňků -výroba umělého kamene -fontány, ozdobné sloupky, květináče, koule, reliéfy a glóbové sluneční hodiny vyrobené z drceného kamene -vhodné jako doplňek zahrady, na terasu, do hal -výrobky odolávají povětrnostním vlivům a udržují si vysokou kvalitu desítky ...

přerušení: od: 7.11.2013 Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Prodej veškeré vybavení pro pěstování rostlin nejen pod umělým osvětlením. Nabídka hnojiv, pěstebních médií, žárovek, svítidel a semen. Dále široký výběr, drtiček, papírků, bongů a dalších kuřáckých doplňků.

Výroba a prodej: -dřevěné nádoby pro květiny, zahrady, firmy ad.