TOPmedia

Hledáte kompletní nabídku audio video techniky, jako jsou reproduktory, sluchátka, MP3 a MP4, Hi-fi, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domácí kina, CD a DVD přehrávače, reveivery, zesilovače a tunery? Zajistěte si zážitek z dokonalého zvuku a obrazu!

Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Polas Video Studio poskytuje komplexní služby v oblasti audiovizuální produkce. Nabízí vše od firemních a reklamních videí, dokumentů, živých přenosů až po virtuální události. S moderní technikou a kreativním týmem zajišťuje natáčení, střih, animace a dabing. Specializuje se také na lokalizaci a adaptace videí pro různé jazyky. Ideální volba pro ...
Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Maloobchod, prodej: -fotografické zboží Služby: -fotografické -videozáznamy

Služby: - fotograf - video - pronájem ateliérů

E-shop: - bižuterie - hodinky - kabelky - školní potřeby - sluchátka

Systémy pro ovládání a kontrolu domů a bytů Dodávka, poradenství a montáž - ovládání, monitoring a zabezpečení domu - kamerové systémy - audio video systémy - osvětlovací a topné systémy.

Dodavatel telekonferenčních služeb - audio, web, video a jednotné telekonferenční řešení.

Bazar a zastavárna. Provádíme výkup a prodej použitých věcí, šperků, elektroniky, mobilních telefonů, sportovních potřeb, nářadí, starožitností atd.

Produkční a postprodukční společnost tvořící filmy, reklamy a jiné audio-vizuální díla.

Provádíme kompletní projekty v oblasti architektury, stavebnictví, automatizační techniky a zobrazovacích systémů pro komerční a domácí prostory od projekce až po realizaci. Prodáváme široký sortiment moderního, klasického a Art deco nábytku, LED i klasických závěsných a zápustných svítidel do interiéru i exteriéru od předních italských a ...

Prodej, maloobchod: - audiovizuální technika. Služby: - projektová příprava a realizace technologických celků audio a video techniky - akustická měření - akustika a akustické interiery.

Služby: - Servisní zastoupení a celostátní servisní síť pro výrobky značek Grundig, Yamaha, Hitachi, Telefunken, ECG a GSS v České republice - Specializovaný servis spotřební elektroniky Grundig, Yamaha, Hitachi, Telefunken a ECG v Praze - Servis a prodej skupinových přijímačů firmy Grundig SAT Systems GmbH (GSS) pro kabelové rozvody a STA, ...

Montáže, instalace a opravy antén i STA. Opravy elektroniky a počítačů PC. Montáž satelitů, Montáž elektronického zabezpečení domů, bytů EZS. Montáž a opravy kamerových systémů CCTV a IP Konzultace o ozvučení, počítačové sítě LAN, slaboproudé práce.

Prodej - světelná technika. Ozvučení: - kapely - diskotéky - doplňkové programy - travesty show - konference - oslavy - charitativní akce - svatby - školní akce - zvuková technika. Servis: - světelná technika.

Server www.cojevakci.cz je server, kde najdete informace o zboží, které je nabízeno ve slevě nebo je uváděno na trh jako novinka.

Prodej a servis: - průmyslových a stolních tiskáren štítků, etiket, vstupenek, - CD/DVD/BD médií, - prezentační technika.

Prodej - audio a video techniky Prodej - domácích spotřebičů

Prodej: - audio techniky - video - foto technika.

Výroba, montáž a opravy výrobků a zařízení spotřební elektroniky. Montáž a opravy kancelářské a reprodukční elektroniky.

Prodej Hi-Fi, gramofonů (nastavení gramofonů), kvalitní systémy, stereo zesilovače, cd přehrávače, předzesilovače, reproduktory, návrh a instalace audiovizuální techniky na klíč, vestavěné reproduktory, akustická měření, prodej a projektování, výroba audio kabelů.

Herecká a castingová agentura. Výroba audiovizuálních děl.

Specializujeme se na projektování, instalaci osvětlovací, zvukové a projekční techniky včetně záručního i pozáručního servisu.