Prodejní automaty se hodí se do každé školy, firmy či veřejného prostoru. Ať už hledáte automaty na kávu, cukrovinky, bagety, cigarety, mléčné výrobky, nápoje či drobné občerstvení, všechny nabízejí atraktivní design a možnost platby hotově i kartou.

Máte-li v oblibě kvalitní kávu, pak se obraťte na naši společnost FOODEX s.r.o. se sídlem v Brně. Prodává a pronajímá výdejní potravinové a profesionální nápojové automaty a pákové kávovary pro restaurace, hotely, firmy a kanceláře v České republice. Pro klienty poskytuje poradenství a servisní služby zdarma do 24 hodin.

Provoz, pronájem, prodej, oprava, servis: - nápojové automaty.

Maloobchod, prodej, Eshop: - výdejníky vody - dodávka pitné vody - velkoobjemové 5-ti galonové barely - náhradní díly, příslušenství k výdejníkům - kelímky, podavače kelímků, nosiče na barely, ruční pumpy - instantní nápoje, zrnková káva, sirupy - keramické nože, kráječe, škrabky Keen. Dovoz, import: - plastové obaly, uzávěry - PET ...

Pobočka. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - pramenitá voda v barelech (Horský pramen, Dobrá voda, Ondrášovka) - výdejníky vody. Kompletní servis automatů, rozvoz vody.

OLMIKA s.r.o. se zaměřuje na pronájem a prodej kávových a potravinových automatů, kávy, limonád a mnoho dalšího.

HONEST CAFE, s.r.o. se zaměřuje na prodej, pronájem a servis prodejních a nápojových automatů.

HOT DRINK, s.r.o. se zaměřuje především na prodej, servis a provoz nápojových a občerstvovacích automatů. Mezi produkty společnosti se řadí automaty na kávu a potraviny, kávovary, káva, sirupy a dispenzory na barelovou vodu.

Máte-li v oblibě kvalitní kávu, pak se obraťte na naši společnost FOODEX s.r.o. se sídlem v Brně. Prodává a pronajímá výdejní potravinové a profesionální nápojové automaty a pákové kávovary pro restaurace, hotely, firmy a kanceláře v České republice. Pro klienty poskytuje poradenství a servisní služby zdarma do 24 hodin.

Společnost ELMIS CZ, s.r.o. nabízí kompletní elektroinstalační práce a dodávky silnoproudu i slaboproudu. Zaměřujeme se na realizace elektroinstalací převážně pro obchodní centra, výrobní haly, bytové a rodinné domy. Poskytujeme také servisní práce v oboru elektro, záruční i pozáruční servis a zajišťujeme i revize. Dále se zabýváme výrobou a ...

Prodej, pronájem, servis, rozvoz: - nápojové automaty - automaty na venkovní provoz - potravinové automaty - výdejníky vody - suroviny pro nápojové automaty, káva Lavazza, kelímky, míchátko, potravy, čaje.

Provozování, pronájem, prodej: -nápojové automaty (teplé a studené nápoje) -prodejní potravinové automaty -dodávka surovin do nápojových automatů (instantní a zrnková káva, čokoláda, smetana do kávy, kávové výrobky, mléčné nápoje, polévky, sirupy, čaje). Záruční a pozáruční servis a prodej náhradních dílů automatů zn. BIANCHI, RHEA, ...

Prodej, pronájem: -nápojové automaty -potravinové automaty -jogurtové automaty. Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj, Moravskoslezský.

Prodej, servis - nápojové, potravinové, cukrovinkové automaty.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: AZP - LEADER V INOVACÍCH AUTOMATICKÉ SANITÁRNÍ TECHNIKY AQUA PROGRAM - AUTOMATICKÁ SANITÁRNÍ TECHNIKA - automatické splachovače pisoárů, WC, ovládání sprch - automatické umyvadlové baterie (senzorové ovládání): - úsporné automatické sprchy - nerezové pitné fontánky - bezdotykové ...

Drinex cz - specialista na expresní dodávku přírodní pramenité vody (plastový demižon 18, 9l). Služby: -expresní dodávka přírodní pramenité vody Šumavský pramen do 24 hodin ZDARMA až k Vám domů či do firmy. Prodej, pronájem a zápůjčka: -elektrických a neelektrických výdejníků vody -prodej, pronájem a provozování nápojových automatů do ...

Prodej kávovarů, zápůjčky kávovarů, provoz nápojových a potravinových automatů a kompletní nápojový servis do kanceláří, domácností a restaurací včetně servisu. -kávovary Jura, Saeco -nápojové automaty -potravinové automaty -káva Piacetto, Tchibo, Davidoff a další značky, čaje Teekanne -nealko sortiment Pepsi, Toma, Mattoni -příslušenství

Provoz, pronájem: -prodejní mechanické mincovní automaty. Nosný program: -suché plody -žvýkačky -drobné hračky -suvenýry -kondomy. Prodej: -žvýkačky -drobné hračky -suvenýry.

Specializovaná prodejna značkových kávovarů: - automatické kávovary - pákové kávovary - kávovary na kapsle - profesionální kávovary - náhradní díly pro kávovary - vakuové kávovary - prodejní a výdejní automaty - a další. Servis a pronájem kávovarů.

Prodej: -kuchyňské filtrační systémy -bezbarelové kancelářské výdejníky vody aj.

Prodej, pronájem, servis: - nápojové automaty - rozvoz vody v barelech - kvalitní přístroje s filtry POU.

Kompletní služby v oboru gastronomie: - závodní stravování - výroba teplých a studených pokrmů - provozování výdejních automatů s nabídkou plnohodnotné stravy, večeře, svačiny, doplňkový prodej, teplé a studené nápoje - pitný režim pro zaměstnance dle zákonných norem.

Prodej, pronájem, provozování, rozvoz: - nápojové automaty, aquabary - výdejníky vody na balenou vodu - výdejníky na vodovodní řád - sodobary, výrobníky sody CO2 - prodejní automaty. Prodej surovin, rozvoz: - barelová voda - káva.

Výroba, prodej i pronájem nevýherních automatů. Mezi takové patří například cigaretové automaty, hudební juke-boxy, šipky, stolní fotbálky a jiné.

Česká rodinná firma ATE company má dlouholetou zkušenost v oboru prodeje nápojových a prodejních automatů na chlazené nápoje, bagety nebo kávu. Poskytuje prodejní a nápojové automaty značky NECTA a WITTENBORG. Zajišťuje provoz, prodej, kompletní servis a leasing automatů na kávu, chlazené nápoje, bagety a jiné balené potraviny. Poskytne pro ...