Prodejní automaty se hodí se do každé školy, firmy či veřejného prostoru. Ať už hledáte automaty na kávu, cukrovinky, bagety, cigarety, mléčné výrobky, nápoje či drobné občerstvení, všechny nabízejí atraktivní design a možnost platby hotově i kartou.

Stáčírna - pramenitá voda Skalní pramen. Prodej: - balená pramenitá voda - 18, 9 l nebo 11, 3 l - automaty, stroje na ohřev a chlazení vody – všechny typy - držáky na kelímky - přenosové držáky a vozíky na barely Vlastní výroba: - vyfukování barelů - víčka. Služby: - desinfekce barelů - sanitace automatů - oprava, servis ...

Výroba a distribuce: - přírodní pramenitá voda do organizací i domácností, velkých společností - velkoobjemově balené vody - nápojové automaty - nabídka instantních nápojů.

Pronájem, servis - prodejní a nápojové automaty na území Prahy a Středních Čech.

Dodávka, prodej, pronájem: - výdejníky vody - sodobary, výrobníky sody.

Velkooobchod, maloobchod - nápojové, prodejní a potravinářské automaty. Provoz servis prodejních a nápojových automatů. NESTLÉ PROFESSIONAL nápojová řešení. Pronájem - zápůjčka automatů pro hotely, restaurace, kavárny, kanceláře ..... Prodej kávy a ostatních surovin pro automaty.

Distribuce: - prodejní automaty na hračky - Gacha automaty - hračky.

Služby - závodní stravování - catering - provoz kantýn - prodejní automaty.

Prodej, pronájem, servis: - nápojové automaty - prodejní automaty - svačinové automaty.

Nápojová služba, dodávka: - barelová voda - minerální voda PET - výdejníky - nápojové automaty - kávovary

Prodej, servis, leasing: - automaty prodejní nápojové a potravinové - automaty prodejní cigaretové - automaty anglické výroby. Náplně do nápojových a potravinových automatů.

Disribuce, prodej: - pramenitá voda - výdejní automaty.

Prodej: - barelová voda - balená voda - aquabary - přístroje na stáčení vody Oprava, servis: - aquabary

Pronájem, servis - prodejní a nápojové automaty.

Firma se zabývá, jíž od svého vzniku v roce 2001, provozováním, prodejem a servisem nápojových automatů. Nabídku automatů, včetně repasovaných a jejich orientačních cen, najdete buď v naší internetové nabídce nebo vše vyřídíme telefonicky, popř se obraťte na kontaktní formulář. Dalším produktem naší firmy je provozování výdejních automatů na ...

Prodej: - balená pramenitá voda - barely s vodou do nápojových automatů. Provozování: - nápojové automaty, automaty na vodu, aquamaty.

Provoz, pronájem: - dětské automaty na hračky a koule s překvapením

Provoz nápojových automatů Česká Třebová - pronájem nápojových automatů

Provoz, pronájem: - nápojové a prodejní automaty

Provoz, servis, pronájem: - prodejní automaty: - bagety - kusové zboží - nápojové automaty: - teplé nápje - studené nápoje

Prodej, pronájem, servis: - aquamaty - výdejníky vody

Velkoobchoní prodej, rozvoz: - stolní vody - přírodní pramenitá voda. Pronájem, prodej, servis, údržba, čištění: - aquamaty - výdejníky vody, automaty na vodu, stojany ke stáčení dodávané vody - sodobary.

Provoz: - nápojové automaty - prodejní automaty

Oprava, servis, pronájem, půjčovna, prodej: -nevýherní automaty.

Vývoj, výroba a prodej: -systémy pro odbavování cestujících -speciální elektronika. Automatizované systémy pro odbavování cestujících v hromadné osobní dopravě: -automaty na výdej jízdenek (stacionární i mobilní), elektronické označovače, zobrazovače času a pásma, podpůrná řídící a vyhodnocovací zařízení na zpracování dat na ...