Prodejní automaty se hodí se do každé školy, firmy či veřejného prostoru. Ať už hledáte automaty na kávu, cukrovinky, bagety, cigarety, mléčné výrobky, nápoje či drobné občerstvení, všechny nabízejí atraktivní design a možnost platby hotově i kartou.

Automaty lízátka, žvýkačky, bonbony Automaty na hračky a hopíky

Sukrárna,kavárna. Prodej: -zákusky,cukroví,dorty -zmrzlinové poháry -káva.

Výhradní dovozce italských automatických kávovarů a větších nápojových automatů značky SAECO. Velkoobchod,maloobchod a servis gastronomických zařízení: - výrobníky ledu - myčky - barová zařízení - grily - kuchyňské celky - fritézy - salamandry - další gastronomická zažízení.

Licenční zástupce belgické firmy Fountain, zabývají se prodejem kancelářských a mincovních automatů na teplé nápoje, servisem a dodávkami ingrediencí na jejich přípravu.

Prodej: -potraviny -cukrovinky -alkoholické nápoje.

Služby: -projekce vodních elektráren -prodej-ekologické výrobky pro domácnost: -čistící,vakuové přístroje -filtry na vodu -speciální nádobí.

Velkoobchod,maloobchod: -potraviny -cukrovinky -káva -nápoje nealkoholické,alkoholické -tabákové výrobky. Provozování: -automaty jídelní,na kávu. .

Detektory bankovek. Dovoz: - počítaček bankovek - ověřovače pravosti bankovek značky Counterfeit CopTM.

Prodej, e-shop. Značková káva: -zrnkové kávy Dallmayr Monaco 100% arabica, Creme a Pallazo -mleté kávy značky Dallmayr -čaje značky Dallmayr -ovocné -černé -bylinné -cappucino -instatní káva -instatní kakao -gastro čokoláda -provoz, pronájem a prodej nápojových automatů -pronájem a prodej přístrojů na přípravu kávy, profesionálních ...

Nabízíme: -jezírka - návrh a realizace foliových zahradních jezírek včetně modelování a osázení břehů nejvhodnějšími druhy vodních a vlhkomilných rostlin -Potůčky - návrh a realizace potůčků s uzavřenou cirkulací vody včetně přírodní filtrace vody za použití nejnovějších technologií -eko bazény - kombinace bazénu a ...

Autorizovaný dealer, prodej, servis: - nápojové a potravinové automaty.

Provoz, oprava, servis: -nápojové automaty. -prodejní automaty.