Ať už hledáte automaty na kávu, cukrovinky, bagety, cigarety, mléčné výrobky, nápoje či drobné občerstvení, hodí se do každé školy, firmy či veřejného prostoru. Pro radost z hazardu je nabídka automatů výherních i hracích s hrami jako ruleta nebo joker.

E-shop, výroba a produkce zábavných stolních a barových her. Na skladě máme připraveny: - karty a karetní hry - kulečníky a biliár - jukebox - hrací stoly a šachy - stolní fotbálek, šipky - zábavní automaty - hokej a air hokej.

Provoz a servis - cigaretové automaty

Prodej, pronájem: -nové i repasované nápojové a prodejní automaty. -balená voda -záruční i pozáruční servis.

Prodej, pronájem nových i repasovaných nápojových a prodejních automatů. Provozování, prodej směsí a balené vody, záruční i pozáruční servis. Prodej nových náhradních dílů na automaty Rhea a Bianchi. Odborné konzultace. Sídlo firmy: -Vančurova 3215/13 615 00 Brno - Židenice.

KOMPLEXNÍ NÁPOJOVÝ A POTRAVINOVÝ SERVIS. Prodej, pronájem, provozování, servis, dodávka surovin: -automaty na teplé nápoje -chlazené automaty na potraviny, cukrovinky, balené nápoje a bagety -suroviny, doplňky -kávovary značky JURA -příslušenství ke kávovarům. Prodej, pronájem: -výdejníky balené vody-AQUAMATY: -vhodné do kanceláří, ...

Provoz, pronájem, oprava, servis: - výherní a nevýherní automaty

Prodej, servis: -automaty firmy WITTENBORG: -nápojové, cukrovinkové, potravinové. Prodej: -výdejníky vody -repasované automaty -mincovníky -ingredience -kelímky Služby: -leasing, splátkový prodej.

Dodávka, pronájem, servis: -nápojové automaty FOUNTAIN. -kávovary.

Provoz, prodej, pronájem: -nápojové, prodejní automaty.

Prodej, servis, pronájem - prodejní automaty na hračky

Pronájem, provoz - nevýherní automaty - hrací i herní automaty - zábavné automaty - simulátory - fotbálek - šipky - jukeboxy - quizárdy - flippery

Pronájem, půjčovna: -výherní automaty

Dodávka - výherní a hrací přístroje, automaty

Prodej, maloobchod, servis, oprava, provozování, pronájem: -nápojové automaty -prodejní automaty

Prodej, pronájem: -zábavní automaty: -jukebox, šipky, kulečník, stolní fotbal.

Prodej, maloobchod, provoz, servis, pronájem, leasing: -nápojové a potravinové automaty

Prodej a pronájem výherní automaty. Provozování heren.

Pronájem, provoz, servisem - automaty - jukeboxy - kulečníky - videohry - šipky - fotbálky - flasch hry

Výstavba bowlingových drah BowlEasy: - instalaci BowlEasy se zavěšenými monitory nebo tably - nevyžaduje zvláštní obsluhu - pracují automaticky po vhození mince. Prodej příslušenství: - koule více velikostí - kuželky. Náhradní díly a speciální nářadí. Servis. Hrací automaty. Výherní automaty. Náhradní díly.

Společnost PHOTO-ME ČR spol. s.r.o. provozuje v sítích obchodních domů, na nádražích a v metru fotoautomaty a minilaby na okamžité fotografie, na okamžité vyvolávání digitálních fotografií a fotografií z mobilů. Dále provozuje dětské houpací automaty.

Výroba, prodej a montáž, servis a opravy: -kasínové automaty -výherní hrací automaty -herní zařízení, přístroje.

-provozování originální show „Ražba pamětních medailí“; -dodávání pamětních medailí ruční výroby libovolného designu; -umístění automatů na prodej pamětních medailí ruční výroby -umístění automatů produkujících pamětní sběratelské žetony

Bazar - kávovary - výdejníky vody - nápojové automaty Velkoobchod - balená voda - sirupy - medoviny - limonády Velkoobchod - káva MÄDER Prodej - kávovary - nápojové automaty - výdejníky vodyservis - kávovary Velkoobchod - porcelánový servis na kávu Prodej - úpravny vody a filtry Montáž - úpravny vody a ...