Ať už hledáte automaty na kávu, cukrovinky, bagety, cigarety, mléčné výrobky, nápoje či drobné občerstvení, hodí se do každé školy, firmy či veřejného prostoru. Pro radost z hazardu je nabídka automatů výherních i hracích s hrami jako ruleta nebo joker.

Prodej, pronájem, servis: -aquamaty, nápojové automaty, pressovače, espresso kávovary. Prodej: -balená pramenitá voda -limonády ZON -instantní nápoje - čaje, káva, čokoláda, polévky.

Maloobchod, prodej: - balená voda - aquamat - čaj - sirup - káva. Služby: - pronájem aquamatu - rozvoz vody.

Nevýherní automaty. Pronájem automaty, zábavní přístroje -nevýherní hrací automaty -Jukeboxy, Simulátory, Boxery.

Velkoobchod, dodávka, distribuce, prodej: -nápojů, nápoje-voda, vody -distributor barelové vody pro celou Moravu -pro domácnosti, ordinace, firmy, kanceláře atd. -prodej barelové vody, limonády, sirupy a automaty na horké nápoje. -aquamaty, sanitace a ozonové generátory. Voda ZON-více než 60let tradice neměnné kvality vody vhodné ...

Provoz, prodej a pronájem automatů: -nápojové -cukrovinkové -jídelní. Servis. Prodej surovin: -instantních směsí -kávy a kelímků.

Výroba, provoz, pronájem zábavní techniky: - jukebox, MP3 - stolní fotbal, šipkový automat, silver ball, photoplay - boxer, vzdušný hokej, alkohol tester - kulečník, billiard - výherní hrací přístroj, výherní automat - videoloterijní terminál.

Velkoobchod, maloobchod, provoz, prodej, pronájem, oprava, servis: - nápojové automaty - instantní směsi a kelímky - prodejní automaty na kusové zboží - espresso kávovary - výdejníky vody, vodní ochlazovače na výdej teplé i studené vody - dovoz stolní vody - plastové barely. Sídlo společnosti: - Okružní 851/30, Karviná - Ráj. ...

Výroba, prodej a pronájem: -jukeboxy -klasické, nástěnné, atypické -dle návrhu zákazníka.

Prodej, pronájem, oprava, servis: -výherní hrací automaty -zábavní elektronika -kulečníkové stoly. Sídlo firmy Praha.

Prodej a rozvoz: -balená voda -pronájem a prodej výdejních automatů, výdejní automaty.

Prodej, leasing: -nápojové automaty italské firmy RHEA VENDORS pro nemocnice, výrobní haly, banky, autoservisy, obchodní domy -prodejní automaty -sodobary.

Licenční zástupce belgické firmy Fountain, zabývají se prodejem kancelářských a mincovních automatů na teplé nápoje, servisem a dodávkami ingrediencí na jejich přípravu.

Výroba, vývoj, pronájem, půjčovna: -jukeboxy -eklektronické stolní fotbaly, boxery, quizy, šipkové automaty

Výroba, vývoj: -výherní automaty -zábavní technika -kulečníkové plátno SPEEDBALL Prodej zábavní techniky a doplňkového sortimentu. Provoz výherních automatů, nevýherní techniky a jukeboxů. Provoz heren, zábavních podniků a jiných pohostinských zařízení.