Nakupujte domácí elektrospotřebiče, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej Elektroinstalační materiál, domácí telefony-videotelefony, elektrospotřebiče

Prodej elektro: - velké spotřebiče - malé spotřebiče - televize, audio, video - počítače, příslušenství - dílna, zahrada: - vrtačky - pily - sekačky.

Jsme výhradní dovozce luxusní francouzské kávy Cafés Richard a čajů Comptoirs Richard určených pro profesionály z oboru gastronomie a firemní klientelu. Dodáváme kávovary Saeco a Gaggia a zajišťujeme na ně technické zázemí. Poskytujeme komplexní služby, včetně školení a doplňkových produktů.

Dodávka - domácí spotřebiče Dodávka - hardware Instalace - počítačové sítě

Prodej, maloobchod, eshop: - mobilní telefony - foto, kamery, mp3, mp4 - pamětové karty, gps navigace - visílačky, antiradary - elektro a kancelář.

Internetový obchod, počítače, telefony atd.

Internetový obchod se specializací na LED osvětlení, výpočetní techniku, vestavné spotřebiče, lednice, myčky, pračky, varné desky, klimatizace, malé spotřebiče a mnoho dalších.

Činnost firmy - prodej spotřební elektroniky, bílého zboží - předprodejní, záruční a pozáruční opravy elektroniky a bílého zboží - předprodejní a záruční opravy na základě smluv s autorizovanými dovozci - záruční opravy a dodávky náhradních dílů na videokamery Samsung jako jediný servis v ČR - záruční opravy digitální techniky (JVC, ...

Na eLimal naleznete širokou nabídnu levného zboží, které navíc můžete zakoupit pomocí "Holandské aukce" a tím získat ještě výhodnější cenu. eLimal nabízí elektroniku, spotřební zboží, bílé zboží a mnoho dalšího za nejlepší ceny na Českém internetu a to s garancí.

Opravy LCD, plazmových i klasických televizorů v bytech v celé Praze a okolí.Zn: Philips, Sony, Panasonic, LG, Samsung, Grundig, ECG, Sencor, Thomson, JVC, Toshiba, Sharp, Hyundai, Nokia, Mascom, Sanyo, Finlux, Orava a další.

Internetový obchod: -spotřební elektronika.

Prodej a oprava: -spotřebiče -elektrokotle. Montáž: -elektrokotle -bojlery -elektro instalace.

Firma PRIVEST vstoupila na český a slovenský trh v roce 2004 s uceleným sortimentem elektrických spotřebičů a výhradním zastoupením řady významných značek. V dalším období, jako přímý dovozce, dále rozšířila a zkvalitnila tento sortiment a ve spolupráci s dodavateli rozšířila svoji obchodní činnost do dalších 9 zemí východní Evropy.

Výhradní zastoupení zn. Singer. Prodej šicích strojů, overlocků, pletacích strojů a příslušenství včetně nití. Prodej žehlicí techniky a kávovarů.

HiFi Bazar. Specializovaný prodej starší špičkové audiotechniky a příslušenství. Prodej protiúčtem. Výkup za hotové. Komisní prodej. Možnost zapůjčení přístrojů. Specializovaný prodej kotoučových magnetofonů. Záruční a pozáruční servis: -televize -videorekordéry, videa -videokamery, kamery -satelitní techniky -audio -DVD. .

PROHEAT s.r.o. nabízí: - montáže vytápění, sanity a plynu - revize plynu - montáže kotelen a výměníkových stanic - správa a provoz kotelen - montáže vodoměrů - projekce a poradenství - velkoobchod a maloobchod topení, voda, plyn - prodej kotlů a plynových spotřebičů - stavební práce - kominictví.

SWISSSTORE.cz je internetový obchod a zákaznické centrum švýcarských kávovarů JURA a Cremesso. Nabízíme jen kvalitní a ověřené kávovary určené pro český trh. Provozujeme servis, takže Vám dokážeme rychle a kvalitně pomoci, když máte problém. Rádi Vám dodáme kvalitní kávu.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej audiovizuální elektroniky.

Elektrické spotřebiče, audio, video: -automatické pračky -myčky na nádobí -mrazáky -lednice -mikrovlné trouby

Oprava, opravy, servis spotřební elektroniky, telekomunikační techniky, kamerových systémů a mikrovlnných trub..

Prodej, provozování, pronájem: - automaty: - automaty na teplé a studené nápoje - office servis (stolní automaty na kávu) - pitný režim (výdejníky vody, sodobary) - prodejní automaty na balené zboží a jídlo (potravinové automaty). Sídlo společnosti: - U Pergamenky 12, Praha 7 - Holešovice.

Prodej, provozování, pronájem: - automaty: - automaty na teplé a studené nápoje - office servis (stolní automaty na kávu) - pitný režim (výdejníky vody, sodobary) - prodejní automaty na balené zboží a jídlo (potravinové automaty). Sídlo společnosti: - U Pergamenky 12, Praha 7 - Holešovice.