VN A NN rozvaděče, trafostanice, servopohony, napájecí zdroje AC/DC a filtry, to vše jsou přístroje, které nachází uplatnění v průmyslových oblastech a ve výrobnách. Které z nich potřebujete právě vy?

EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Dodávkami služeb a elektromateriálu pro průmysl se zabývá společnost EMS ELEKTRO s.r.o. Dodáváme elektrické servopohony, snímače, stykače, chlazení rozvaděčů, frekvenční měniče, přepěťové ochrany, kabelové průchodky, osvětlení a další. V rámci našich služeb provádíme různé servisní úkony spojené s produkty, které nabízíme.
EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Projekce: - elektrická zařízení. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve výstavbě. Činnost technických poradců v oblasti energetiky.

Vývoj, výroba: - průmyslová automatizace - elektronika, řídící systémy a pohony pro různé typy výrobních celků, linek, strojů, zařízení a přístrojů

Revize, opravy: -elektrické stroje. Transformátory.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Zprostředkování obchodu -Výroba rozvaděčů nízkého napětí

Společnost Petr Kadeřábek provádí silno i slaboproudé elektromontážní práce. Instaluji elektrické stroje a přístroje. Vyrábím rozvaděče nízkého napětí. Opravuji generátory, motory, kompenzátory a transformátory. Pokud potřebujete elektroinstalační práce, neváhejte se na mne obrátit. Elektroinstalační práce: - výroba rozváděčů nízkého ...

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, ...

Výroba: -rozvaděče. Měření a regulace. Instalace, montáž, revize: -hromosvody bytové, průmyslové, zemědělské -elektrické vytápění -elektrické podlahové vytápění. Projekce, poradenství: -elektro.

Automatizovaný systém řízení a monitoringu sítě čerpacích stanic. Monti controler: -zařízení na bázi jednočipového průmyslového počítače fungující jako mozek čerpací stanice. Monti zásoby: -poskytuje přehled o aktuálních zásobách paliv v síti čerpací stanice. Monty servis: -sleduje nepřetržitě veškeré technologie na všech čerpacích ...

Výroba: -fóliové klávesnice dle požadavku zákazníka -kompletní řešení k hotovým sestavám zařízení -natištěné fólie, fóliové štítky -základové desky ve spojení s klávesnicemi nebo štítky.

Výroba: -řídící systémy strojů a přístrojů -CNC technika.

Vývoj, výroba: - průmyslová a speciální elektronická zařízení určená především k dálkovému měření, sběru dat a dálkovému ovládání - desky plošných spojů - SW pro měřící a řídící aplika.

Specializujeme se na online prodej profesionálního nářadí Milwaukee. V naší nabídce naleznete akumulátorové nářadí, elektrické nářadí, ruční nářadí, veškeré příslušenství včetně doplňků.

Výroba: -elektronika: -automobilová -letecká -průmyslová -pro osvětlovací techniku. Vývoj: -elektronika dle zadání zákazníka - na zakázku.

Společnost je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008. Vývoj, výroba a servis, údržba: -elektonická zařízení pro dopravní techniku (zejména) -elektronické rychloměry RE1xx (tachografy) -informační systémy pro cestující - LED tabule, DOT-LED panely -návěstí -LED světla pro kolejová vozidla -koncová a obrysová.

Výhradní zastoupení HITACHI a SOLCON. Prodej, dodávka na klíč, oprava, servis i pozáruční, repase: -elektrické pohony, řízené -frekvenční řízení asynchronních motorů 200W - 500 kW -frekvenční měniče -softstartery -servopohony -programovatelné automaty PLC a PAC pro průmysl -HMI zobrazovací panely pro vizualizaci technologických ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů nízkého napětí

Vývoj a výroba elektronických zařízení na zakázku včetně software pro Windows. Návrh, digitalizace, výroba, osazování, testování desky plošných spojů DPS. Oprava, servis průmyslové elektroniky.

Provozovna a prodej elektroinstalačního materiálu: Projekce, opravy a revize: - elektrické zařízení, stroje a hromosvody. Prodej: - elektromateriál, el.spotřebiče a nářadí.

Výroba nízkoproudá elektrická zařízení, komponenty pro finální výrobce spotřební elektroniky a počítačů. Dceřinná společnost japonského nadnárodního koncernu.

Výroba, dodávka, oprava, servis: -spínací přístroje vnitřní, venkovní 6-35kV (odpojovače, odpínače) -plastové izolátory -dálkově ovládané úsečníky -zapouzdřené rozvodny 110kV -testery vypínačů VN -trakční odpojovače 1-3kV -úřední ověřování přístrojových transformátorů -zkušebnictví VN, NN. Poradenství: -ekonomické.

Výroba výrobkov z plastov Sprostredkovanie obchodu a služieb Obchodná činnosť v rozsahu živnosti voľnej Nákladná cestná doprava vozidlami s celkovou hmotnosťou do 3, 5 t vrátane prípojného vozidla Montáž, opravy a údržba elektrických zariadení do 1000 V a bleskozvodov v objektoch triedy A - osvedčenie Montáž, oprava a údržba plynových ...

Firmám a městům jsou určeny odborné služby řešení problematiky v oblasti energetiky, které nabízí společnost BROŽ MaR s.r.o. ze Sokolova. Individuálně podle konkrétních případů zhodnotí tým zkušených specialistů současný stav a navrhne řešení modernizace, zajistí související stavební činnosti a celý projekt zrealizuje. V oblasti výroby a ...

Výroba rozvaděčů a tlumivek. Provádění kompenzace jalové energie, filtrace energetického rušení, výchozí a periodické revize. Opravy transformátorů.

Výroba, instalace, oprava: -elektrické přístroje. Práce: -šití textilních výrobků, dětské zboží -kartonáž, balení, třídění, kompletování výrobků dle přání zákazníka -výrobky z netkaných textilií Výroba: -předměty z buničiny -dřevovýroba -hračky -předměty z plastů. Výroba: -pyrotechnické pomůcky. Služby: ...

Vodoinstalatérství, topenářství Výměny plynových kotlů