Bez bezpečných vypínačů, zásuvek, jističů, elektro kabeláže, pojistek, výbojek, chráničů, rozvodnic, svorek, lišt, stahovacích pásek a dalších součástí bychom nemohli využívat elektrickou energii tak, jak jsme zvyklí.

LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Předním dodavatelem, výrobcem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství je v České republice společnost LAPP Czech Republic s.r.o.. V naší produkci najdete připojovací, ovládací kabely i systémy pro přenos dat, optokabely, průmyslové konektory, kabelové vývodky, systémy pro ochranu a vedení kabelů, označovací systémy i příslušenství kabelů. ...
LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, jističe -sáčky do vysavačů. Výroba: -klíče FAB.

Prodej elektroinstalačního materiálu a techniky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -instalační materiál -elektroinstalační a přístrojový materiál -vypínače, zásuvky, vodiče, kabely, jističe, stykače, relé, lišty, pojistkové odpojovače, plastové a celoplechové rozvodnice -elektromechanické a elektrické konvektory a bojlery -světelná technika -bodová svítidla -zářivková ...

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospotřebiče -pračky, chladničky, sporáky, mikrovlnné trouby, kuchyňské spotřebiče -elektronika -spotřební elektronika -elektroinstalační materiál -telekomunikační technika. Služby: -nákup na měsíční splátky -odvoz zboží zdarma -zákaznická karta na slevy až 5% z původní ceny.

Služby: -výroba rozvaděčů všech druhů -CNC zpracování plechu na strojích TRUMPF -práškové lakování -výroba protipožárních rozvaděčů.

Komplexní služby v oblasti elektronické a kabelové výroby. Vyrábíme, prodáváme a instalujeme pro telekomunikace. Velkoobchod a sklad - kabely, konektory, příslušenství a náhradní díly pro zařízení.

Velkoobchod, maloobchod: -přepěťové ochrany, záložní zdroje UPS -stabilizované zdroje -střídače elektrocentrály -akumulátory -aktivní bleskosvody. Služby: -recyklace -tonery pro laserové tiskárny a kopírky -cartridge náplně pro inkoustové tiskárny -originální, alternativní, recyklované -rozvoz zboží pro firmy po Táboře ...

Služby: -distributor LOVATO SPA pro ČR a SR. Sklad, dodávky, technické poradenství a servis: -elektroinstalační materiál -elektromateriál pro kompenzaci jalové energie -jistící elektromateriál -automatizační prvky -izolátory META.

Zabýváme se velkoobchodním i maloobchodním prodejem zboží pro instalaci a provozování STA - společných televizních antén satelitních rozvodů, kabelových rozvodů a IPTV. V portfoliu naší firmy je kompletní sortiment zboží od antén, konektorů, kabelů, zařízení pro hlavní stanice a pasivních prvků až k STB.

Montáž, projekce, revize: -hromosvody -kabelové rozvody -veřejné osvětlení -slaboproudý rozvod -kompletní elektromontážní práce. Výroba: -rozvaděče. Prodej: -elektromateriál -řídící systémy SIEMENS, MODICON, SAUTER -frekvenční měnič SIEMENS, TELEMECANIQUE -silové a slaboproudé kabely AYKY, CYKY ...

Dodávka, montáž: -elektroinstalace. Služby: -elektromontáže -půmyslové objekty, obchody, rodinné domy, byty. Výroba: -rozvaděče.

Výroba, montáž: -elektrické rozvaděče NN.

Prodej: -stykače -tepelná jistící relé -tlačítkové ovladače -ovladače ve skříních -TELEMECANIQUE -zařízení pro průmyslovou automatizaci -rozvaděče -zařízení pro řízené spouštění motorů a ochranné systémy -elektrické pohony -CANALIS -MODICON Výroba, prodej: -programovatelné automaty.

Služby: -zpracování přípravné a projektové dokumentace na venkovní a kabelové rozvody VN** a NN**, transformační stanice VN** a NN** -investorsko-inženýrská činnost -dozor stavby -dodavatelsko-inženýrská činnost -realizace venkovních a kabelových rozvodů VN** a NN**, venkovních a vnitřních trafostanic 22/04 kV, ...

Služby: -zpracování plechů na CNC lisech -zámečnické práce -povrchová úprava vyrobených dílů práškováním nebo ředidlovými barvami -konstrukční zpracování rozvaděčů -kompletace rozvaděčů pro technologické linky, obráběcí centra -kompletace elektroměrových a okruhových rozvaděčů Výroba, montáž, instalace, servis: -rozvaděče. ...

Výroba, prodej: -rozvaděče. Služby: -průmyslová automatizace -kamerové systémy -servis, revize elektrických zařízení.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Montáž, revize a opravy: -elektrická zařízení -elektroinstalace. Služby: -přihlášky k odběru elektřiny. Výroba: -rozvodnice a elektroinstalace.

Služby: -elektromontážní práce. Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál.

Výroba, montáž: -elektrorozvaděče -montáž elektroinstalace -revize elektro -hromosvody.

Distribuce, průmyslová automatizace: - programovatelné automaty, operátorské panely, servo pohony, frekvenční měniče, roboty, CNC systémy - průmyslové displeje - skříně a rozvaděče - monitorovací systémy.

Maloobchod, prodej servis: -spotřební elektronika -elektrospotřebiče -audio, video-kazety -elektroinstalační materiál -svítidla -antény, satelity.

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče -elektroinstalační materiál.

Elektromontážní práce. Výroba: -elektromotory, transformátory -elektrická, rozvodová a spínací zařízení.

Montáž - zabezpečovací systémy Prodej - lepidla Prodej - elektroinstalační materiál Prodej - rozváděče Elektrorevize - elektroinstalace Prodej - prvky pro automatizaci Prodej - spojovací materiál