Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Činnost: - školení, kurzy v oblasti elektroinstalatérství - revize elektrozařízení pro soukromé osoby, firmy, veřejné prostory - pravidelné kontroly, montáže, servis - pěstitelská pálenice

Rakouská firma, dodavatel automobilového průmyslu. Výroba, velkoobchod, prodej, export: -kabelové svazky pro světlomety a svítilny -centrální kabelové svazky pro automobily -kabelové svazky pro centrální zamykání dveří -kabelové svazky pro elektrotechnický průmysl (klimatizace, pračky)

Komponenty : - instalační materiál - aktivní a pasivní prvky - kabely, optika, rozvaděče

Výroba: - vynuté magnetické obvody - jádra typu Unicore.

Distribuce, velkoobchod, prodej, servis: - přepěťové ochrany - záložní zdroje - UPS. Překladatelské služby, překlady: - z českého do polského jazyka a obráceně (technické dokumentace).

Vývoj, výroba, prodej: - napájecí zdroje pro průmysl (r - stabilizované zdroje - zdroje pro nabíjení baterií - zdroje s vyhlazeným napětím - usměrňovače, oddělovací transformátory - SS zdroje velkých výkonů (zálohové zdroje) - řadiče břemenových elektromagnetů - řízení a regulace výbojkového osvětlení - netypická provedení (na ...

Servis, oprava: - revize elektroinstalace NN / VN bez omezení - hromosvody, jímací soustavy bez omezení - nebezpečí výbuchu - elektrické spotřebiče, všechny druhy - ruční nářadí - kancelářská a výpočetní technika - lékařské přístroje - automatická evidence periody revizí - automatizace.

Výroba - elektronické termostaty pro ohřev teplé užitkové vody.

Vývoj, výroba, servis: - výkonové měniče a řídící systémy pro železniční vozidla, tramvaje, trolejbusy a další aplikace.

Výroba: -komponenty BOSCH, SIEMENS pro elektrotechnický, automobilový průmysl pro všechny evropské značky. Provozovna: -Kollárova 1670, 698 01 Veselí nad Moravou tel.: 518323777.

Dodávky, prodej: - elektronická zařízení - měřicí a testovací systémy.

Premisa TZB s.r.o. je mladá dynamická společnost zkušených odborníků, zabývající se veškerou činností v oblasti inteligentních systémů. Do České republiky dovážíme a distribuujeme integrátorům zboží předních světových výrobců (nejen) KNX komponent, jako jsou: MDT, Embedded systems (Logic Machine), Ekinex, ThinKNX, Zennio, Intesis, RESI, ZF, EAE ...

Výroba: - díly pro automobilový průmysl - elektronické součástky - spínače s plastovým pouzdrem

Návrh, výroba, služby: - tenkovrstvá metalizace pro pájení a bondování - stínění radiace pro vesmírné aplikace - měření stopové vlhkosti.

Společnost ČeMeBo, spol. s r.o. se již od samého začátku věnuje výrobě desek plošných spojů. Náš výrobní program zahrnuje jednovrstvé, dvouvrstvé a vícevrstvé desky a také desky hliníkové (metal core laminat). Dále poskytujeme služby s touto výrobou související jako zhotovení výrobní dokumentace, sítotisk, HAL, OSP, zlacení či testování. Sídlíme ...

- vývoj, výroba a obchodní činnost v oboru nízkonapěťové elektroniky - dálkové ovládání a přenos informací prostřednictvím sítí GSM a v bezlicenčních pásmech 434MHz, 868MHz a 2, 4GHz - přenosy povelů, dálkovou signalizaci, ovládání a přenos informací - přístupové systémy, bezdrátová identifikace RFID, elektromechanické zámky a příslušenství

Strojírna Vimperk spol. s r.o. se zaměřuje na kovovýrobu a CNC obrábění. Výrobní program společnosti je převážně zaměřen na produkci obráběných dílů pro výrobce nákladních automobilů a přívěsů, traktorů, stavebních strojů, vysokozdvižných vozíků a další mobilní techniky. Naše společnost byla založena v roce 1993 a roku 1999 jsme činnost rozšířili ...

Distribuce, prodej, e-shop - elektro příslušenství - LED osvětlení - žárovky - baterie.

Automobilové systémy a komponenty - elektrické svazky, kabely

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál kompletní sortiment - topné systémy Fenix

Vývoj, výroba, prodej - elektronické systémy pro obnovitelné zdroje energie, fotovoltaické elektrárny - domovní automatizace.