Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Velkoobchod a maloobchod: -kabely Oehlbach -led diody a displeje Kingbright -reproduktory a zesilovače Oxygen Audio O2. Oehlbach: -HDMI -DVI -reprokabely -optické, signálové, scart kabely -konektory Kingbright: -LED diody -SMD LED diody -displeje Oxygen Audio: -car Hi-fi reproduktory -zesilovače -autorádia.

MKM konsorcium - služby v oblasti průmyslové automatizace - výroba elektrorozvaděčů.

Řídící systémy PLC - automatizační technika - náhradní díly pro automatizační techniku SIEMENS Repase, opravy i výkup PLC

Pronájem, servis, technická podpora: - mobilní datové terminály.

Činnost: - zakázková výroba elektroniky - technologií pro SMT.

Výroba, výrobce: - nosníky křemíkových desek z chemicky odolných materiálů (PTFE, PP) - mycí zařízení pro elektro průmysl. Distribuce: - PFA/FEP chemicky odolné hadice - měřící technika VZOR INSTRUMENTS.

Vývoj, zakázková výroba: - průmyslová elektronika.

Pobočka Bruntál. Velkoobchod, maloobchod, výroba, montáž: - elektroinstalační materiál - elektrozařízení.

Prodej (maloobchod a velkoobchod), montáž, servis, poradenství v těchto oblastech: - turnikety, závory, vrata - ovládání mechanických zábran, karetní systémy, ruční ovládání, dálkové ovládání, napojení na bezpečnostní systémy Certifikace mechanických zábran. Systémy zabezpečení: - EZS - elektronická zabezpečovací signalizace - EPS - ...

Výroba - referenční audio komponenty - audio kabely - digitální transporty hudebních a video formátů.

Velkoobchod, maloobchod: -elektro -elektronika -domácí spotřebiče. Firma aWORLD zásobuje veškerým sortimentem značek AEG, ELECTROLUX, MOULINEX, TEFAL, ROWENTA, ETA, PHILIPS, ZANUSSI, PANASONIC, JVC, THOMSON na 150 odběratelů v Čechách i na Moravě.

Výroba: výkonové kondenzátorů, kompenzační kondenzátory nízkého a vysokého napětí, kondenzátory pro výkonovou elektroniku, kondenzátory pro indukční ohřevy - zařízení, tlumivky NN, kompenzační rozvaděče NN a VN,

E-shop, internetový obchod - autosedačky, kočárky - dětské a kojenecké potřeby, oblečení - hračky. Prodej, montáž - elektrické otevírání oken a světlíků - elektrické otevírání světlíků - požární odvětrání - systémy automatického větrání Kontakt: - technik Jan Hoffmann, tel. 602 755 885, email: elektrovent@elektrovent.cz, ...

Návrhy, výroba, dodávky: - osazování a testování desek plošných spojů - elektronické díly - produktový a grafický design - 3D modelování a vizualizace.

Výroba: - elektronika - elektronické zařízení

Projekce, montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - anténní, satelitní technika.

Automatizace technologických procesů - dodávky automatizační a výpočetní techniky - dodávky snímačů a automatizačních komponentů.

Eshop, prodej. - TRENDCHARGE - vše pro nabíjení Vašeho elektromobilu. Výstavba a instalace nabíjecích stanic.