Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Nabízíme zakázkové osazování a pájení desek plošných spojů, výrobu elektroniky, návrhy DPS, kompletní vývoj elektronických zařízení dle požadavků zákazníka. Zakázková výroba elektroniky.

Velkoobchod a maloobchod s elektronikou

Prodej, maloobchod: -elektronika -počítačové komponenty.

Maloobchod, velkoobchod, e-shop: -aktivní a pasivní elektronické součástky -měřicí technika -akumulátory a baterie -radiostanice a radiové sítě -mikrovlnné radioreléové spoje -telekomunikační služby -výstavba telekomunikačních sítí. Vydáváme katalog tištěný i na CD.

Služby: -dodavatel komplexních elektromechanických komponentů Komponenty snímačů otáček, polohy a zrychlení-aktivní snímače, pasivní snímače, Sensor Clusters Aplikace snímání otáček v řídicích systémech: -systémy jízdní stability, motor management, řízení převodovek. -vyhřívací komponenty s PTC termistory -automobilové držáky žárovek ...

Elektronické a softwarové komponenty pro řídicí systémy - spínání a regulace osvětlení - regulace topných, ventilačních a klimatizačních systémů - ovládání vrat, oken, dveří a žaluzií - integrace přístupových a zabezpečovacích systémů - ovládání audio-video techniky a médií.

Průmyslová elektronika: - oprava: prakticky jakýchkoliv elektronických obvodů a přístrojů - vývoj: elektronických obvodů, zařízení a systémů automatizaci. Bezpečnostní systémy: - oprava veškerých zařízení pro elektronické bezpečnostní systémy (sledovací videokamery, monitory, videorekordéry s dlouhou dobou nahrávání).

Mikrospínače Elektromagnetické ventily

Zákaznický vývoj a výroba: Měřící technika: -síťová ochrana před nežádoucími vlivy zdrojů energie připojených k síti -programovaný a fázový generátor -datalogger ke snímání a jejich ukládání na paměťové médium -kapesní digitální osciloskop, generátor, multimetr -kapesní digitální wobbler -měřící přístroj UNIMA KS 3 -UNIMA-KS3S měřící ...

Výroba: - přesné hliníkové odlitky - obráběné díly - desky plošných spojů - kabelové svazky.

Dodávka: - výukové sytémy pro oblast elektroniky a elektrotechniky - vybavení pro elektrotechnické laboratoře - měřící, testovací zařízení pro zkoušení elektrických komponentů.

Služby - poskytovatel technologií v oblasti hlasové analýzy - prevence a detekce podvodů - nástroje pro řízení lidských zdrojů - profesionální vyšetřovací nástroje.

Výroba, montáž, oprava, servis: -elektrické zařízení: -tranzistorové napájecí zdroje -speciálních elektrických zdrojů -nabíjecí a speciální stejnosměrné zdroje -svařovací tranzistorové invertory. Vývoje, výroba: -stejnosměrné spínané zdroje.

Vývoj, dodávka: - technologie pro optická média pro zábavní a vzdělávací průmysl.

Výroba a prodej: - synchronních generátorů, ochranných relé, elektrické ochrany pro energetiku a řídicí automaty.

Činnost: - prototypová výroba plošných spojů.

Vývoj, výroba a prodej pohybových a přítomnostních čidel, systémů řízení osvětlení, BUS aplikací (DALI, KNX). Inteligentní systémy řízení a automatizace budov.

Vývoj, konstrukce a výroba - jednoúčelové stroje - montážní přípravky - testovací přípravky - digitální technika - analogová technika - programovatelné PLC - testery.

Zabýváme se prodejem drobné elektrotechniky, černé a bílé techniky a elektroinstalačních materiálů.

E-shop: - kabely - konektory - anténní příslušenství - USB zařízení

Elektrotechnický velkoobchod, maloobchod: dovoz, tuzemsko. Elektroinstalační materiál: - elektrické vodiče, kabely, topné kabely - žárovky, zářivky, výbojky - elektrické baterie, akumulátory.

EPM Elektropřístroj s.r.o. - výrobce a dodavatel spínacích přístrojů nízkého napětí: -ministykače -vzduchové a vakuové stykače -tepelná nadproudová relé -časová relé -spouštěče motorů -vačkové spínače -regulátory jalového proudu

kompletní elektroinstalační práce - inženýrská činnost - projekční činnost - dodávky montážního materiálu - investiční dodávky

Výhradní zastoupení pro ČR polských výrobců elektroinstalačních materiálů a komponentů pro elektrotechniku.