Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost LAMIA SYSTEM s.r.o. se specializuje na osazování tištěných spojů a prodej světelných zdrojů.

Jan Weber se zaměřuje na výrobu elektroniky na zakázku, osazování desek, připravuje kabeláž a opravuje DPS.

Craftgen provádí výrobu, prodej a servis generátorů koloidního stříbra.

Dodavatel měřících přístrojů a elektrovýroby. Vývoj a výroba medicínské techniky a průmyslové elektrotechniky. Prodej, servis a kalibrace měřících přístrojů SONEL a LUMEL.

Společnost RIA energy s.r.o. dodává komponenty pro energetiku i průmysl. V oblasti energetiky zajišťujeme poradenství, dodávky, instalace a servis transformátorů a trafostanic všech výkonů.

Společnost Filipa, a.s. je jedním z nejvýznamnějších zaměstnavatelů lidí se zdravotním postižením v rámci České republiky – aktuálně zaměstnáváme na 450 zdravotně znevýhodněných osob. Jsme zároveň i spolehlivým obchodním partnerem pro přední české i mezinárodní společnosti nejen v oblasti automobilového průmyslu – zabýváme se zejména logistickým ...

Společnost Cans, s.r.o. projektuje konstrukce pro elektrická zařízení. Vyvíjí konstrukční systémy pro úspory energie.

Společnost provozuje revizní činnost - revize elektra - revize zdvihacích zařízení - revize hromosvodů. Služby v oblasti BOZP a PO.

Společnost Electronic Design and Service s.r.o.zajišťuje výrobu elektroniky a mikroelektroniky s využitím technologie povrchové montáže (SMT): -měřící a regulační (řídící systémy) -mikroprocesorová technika a aplikace. Služby: -inženýrská a projekční činnost -návrh, osazování a pájení plošných spojů v SMD* na automatu. Výrobky: ...

Kadlec - elektronika, s.r.o. zabezpečuje vývoj a výrobu elektronických zobrazovacích systémů, i atypy.

Distribuce: - komponenty pro elektrotechnický a elektronický průmysl.

Společnost AJP-tech spol. s r.o. jako výhradní distributor fy BAUMER pro ČR a SR realizuje dodávky, obchod, prodej. Má zastoupení fy MARKATOR pro ČR a SR ruční, stolní a kombinovaná značící zařízení.

Certifikace: -certifikát ISO EN ČSN 9001:14001. Výroba, prodej: Elektrotechnika a elektrotechnické součástky: - domovní vypínače a zásuvky - vačkové spínače - malé koncové ovladače (mikrospínače) - tlačítka do ručního nářadí 550 W - kontaktní stěrací kartáčky k elektromagnetickým spojkám - spínače brzdových světel - spínače ...

Mezi podnikatelské aktivity společnosti Solidwerk s.r.o. z Nejdku patří rukodělné a kompletační práce v oblasti drobných elektrokomponentů. Další naší aktivitou je prodej a instalace anténní i satelitní techniky. Jsme partnerem satelitních služeb Skylink. Činnost naší společnosti: - kompletační, rukodělné práce v oblasti drobných ...

Velkoobchod, maloobchod: - zdroje pro PC - průmyslové zdroje - příslušenství ke zdrojům - měniče napětí - nabíječky - LED zdroje.

Import, obchod, rozvoz. Domácí automatizace: -inteligentní domy -bezdrátové technologie -zvonky, vypínače, ovladače -časové spínače. Elektroinstalační materiál: -pokojové termostaty (manuální, programovatelné, bezdrátové) -zabezpečovací systémy Prvky ovládání klimatizace.

Výroba foliových štítků, potisk panelů - výroba štítků a panelů - dálkové ovladače.

Venlan, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu vstřikovacích forem, NFC a RFID čipů, tagů a karet.

Romara, s.r.o. vyrábí vyhrazená elektrická zařízení, provádí elektromontáže.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Společnost PROFIcomms s.r.o. je distributor aktivních prvků pro počítačové a transportní sítě, bezpečnostní a kamerové systémy. Značky: MRV Transition Networks, Microsens Edge-Core Brocade Raisecom Inteno fSona Opgal Microsens Siqura Comnet Držitel certifikátu ISO 9001.

BKE a.s. zajišťuje výrobu, instalace, montáž, oprava, servis: -elektronická zařízení -napájecí systémy, zdroje -spínané napájecí zdroje -DC napájení -invertory -fotovoltaika, invertory pro fotovoltaiku -záložní napájení.

Prodej a distribuce: -měřící přístroje -elektrotechnické součástky.